Това ли е БЪДЕЩЕТО на България?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Това ли е БЪДЕЩЕТО на България?
шЪ мЪ извинявате, ама...
Ако това нещо е реално "съчинение" и олигофренчето дето е 9-ти клас (15-16г.) ми е син го размазвам от бой (болницата не му мърда) с кеф и без да ми дреме на *уя... Зае*и правописа, но написаното е пълна простотия като смисъл... А даскала писал "отличен" с чиста съвест ще го пусна на някои манафи да му разширят задното отверстие
ПС: Това днешното поколение са жив таш*к (никой да не се засяга- нищо лично) и стават само да си дават гъза или друго под наем и да правят свирки...
Знам, че има и свестни деца, ама нещо ми се губят на фона на цялата мърша...
Ако това нещо е реално "съчинение" и олигофренчето дето е 9-ти клас (15-16г.) ми е син го размазвам от бой (болницата не му мърда) с кеф и без да ми дреме на *уя... Зае*и правописа, но написаното е пълна простотия като смисъл... А даскала писал "отличен" с чиста съвест ще го пусна на някои манафи да му разширят задното отверстие

ПС: Това днешното поколение са жив таш*к (никой да не се засяга- нищо лично) и стават само да си дават гъза или друго под наем и да правят свирки...
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
Изглежда ми като фалшификат, правен само за базика...
Ако е реално не знам просто накаде ... То вече не поколение ами по набор стават все по-зле и по-зле... тея 93-95 набор (поне в моето училище имам поглед само върху тези набори) са под всякаква критика .. Един ден класния ми ръководител, който е преподавател по история, в час нас класа ни цитира две изречения от контролни работи на някаква свирка от 8мите или 9тите класове не съм сигурен:“И Нова България хан Кубрат има за съперник Нова България на Хан Кубрат" това от входното и : Въпроса е "Политическа уредба на Франкската империя" и същата пише " Уредбата на Франкската имеприя е добра. " и дотам. После са разсмя и каза, че ние като сме влезли в това училище, си е помислил, че няма накаде по-зле да отиде младежта
и да добавя не само съвременната младеж е зле, а и повечето от учителите са отвратителни. Има такива, които нищичко не разбират от предмета си и преподават четейки от учебниците, има такива които са озлобени към целия свят и си го изкарват на учениците щото няма кой да ги.. Слава Богу все още има готини учители, разбиращи си от работата чиято главна цел е да ти помогнат
Ако е реално не знам просто накаде ... То вече не поколение ами по набор стават все по-зле и по-зле... тея 93-95 набор (поне в моето училище имам поглед само върху тези набори) са под всякаква критика .. Един ден класния ми ръководител, който е преподавател по история, в час нас класа ни цитира две изречения от контролни работи на някаква свирка от 8мите или 9тите класове не съм сигурен:“И Нова България хан Кубрат има за съперник Нова България на Хан Кубрат" това от входното и : Въпроса е "Политическа уредба на Франкската империя" и същата пише " Уредбата на Франкската имеприя е добра. " и дотам. После са разсмя и каза, че ние като сме влезли в това училище, си е помислил, че няма накаде по-зле да отиде младежта

и да добавя не само съвременната младеж е зле, а и повечето от учителите са отвратителни. Има такива, които нищичко не разбират от предмета си и преподават четейки от учебниците, има такива които са озлобени към целия свят и си го изкарват на учениците щото няма кой да ги.. Слава Богу все още има готини учители, разбиращи си от работата чиято главна цел е да ти помогнат
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Над 30% от отговорите в темата отвращаващи се от неграмотността на съчинението съдържат правописни грешки. Не технически, не пунктуационни, не защото пишем на клавиатура, а правописни. Успех колеги 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
ms написа:шЪ мЪ извинявате, ама...
Да,и един приятел на баща ми казва така "днешното поколение са само идиоти и полуидиоти

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
georgymk написа:Dimo написа:Не е това бъдещето, то е по лошо!
Този поне знае, че паметта се пише с двойно т, а знаеш ли че 80% от другарчетата му немогат и името да си напишат, но за сметка на това се друсат, шибат и бият от 3-ти клас. Ето това е бъдещето!
еми,то и аз се бия някой път,ама защото се налага,и с мангала прост не може се разберете с думи за т'ва с бой....но това не ми пречи да бъда отличник
Точно тук е номера да покажеш, че се отличаваш от мангала и маймуните. На мангала отговаряш с полиция, ако не е достатъчно използваш връзки за да го съсипеш, но не с бой. Боя е крайна мярка и трябва да я избягваш до последно, а когато те изправят до стената винаги нападаш пръв, но никога не трябва да се гордееш с това!

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
ms написа:Зае*и правописа, но написаното е пълна простотия като смисъл
Точно начина на изразяване показва колко е грамотен човека, ако продължаваме така сами ще се затрием.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Това че този деветокласник неможе да се изразява и да пише правилно не е проблем,проблем е оценката която му е поставена.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

djvisage написа:Това че този деветокласник неможе да се изразява и да пише правилно не е проблем,проблем е оценката която му е поставена.
Точно обратното според мен

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
flame написа:Bella написа:явно и родители и учители не обръщат внимание
По моите наблюдения учителите се опитват...
Кво се опитват, писали са 5 1/2, тва ли е опита, тва е за 2 на = и да се изгони с шутове

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Даааааа, най-голямото престъпление в това съчинение е оценката под него! А тя е такава, защото ако се пишат двойки има няколко варианта:
1. Дебилчето се мести в техникум, известен с хубавите си оценки - все пак "Манжата", "Електрото", "Талаша", "Текстила" и т.н. трябва да набират ученици - не им предлагат нищо друго освен високи оценки в дипломата за смешните ни университети.
2. Директорката заплашва учителя с уволнение, защото не може от цял клас, над 20 "деца", да има 19 двойки, какво ще каже инспектора?
3. От точки 1 и 2 следва точка 3 - делегиран бюджет - всяко училище се стреми да поема колкото се може повече дебилчета, да им дава отличните оценки, за да може да се издържа!
4. Нервозен родител се саморазправя с даскала, защото не оценява уродчето му по достойнство!
Или пък на даскала му е писнало на х** от дебили, от ниски заплати, от нервози родители, от малоумни директори, инспектори, специалисти, министри и всякаква сволоч и бие шестици наред!...
1. Дебилчето се мести в техникум, известен с хубавите си оценки - все пак "Манжата", "Електрото", "Талаша", "Текстила" и т.н. трябва да набират ученици - не им предлагат нищо друго освен високи оценки в дипломата за смешните ни университети.
2. Директорката заплашва учителя с уволнение, защото не може от цял клас, над 20 "деца", да има 19 двойки, какво ще каже инспектора?
3. От точки 1 и 2 следва точка 3 - делегиран бюджет - всяко училище се стреми да поема колкото се може повече дебилчета, да им дава отличните оценки, за да може да се издържа!
4. Нервозен родител се саморазправя с даскала, защото не оценява уродчето му по достойнство!
Или пък на даскала му е писнало на х** от дебили, от ниски заплати, от нервози родители, от малоумни директори, инспектори, специалисти, министри и всякаква сволоч и бие шестици наред!...
Без страх, без спирачка!
b2 написа:Над 30% от отговорите в темата отвращаващи се от неграмотността на съчинението съдържат правописни грешки. Не технически, не пунктуационни, не защото пишем на клавиатура, а правописни. Успех колеги
Това е така. И аз допускам грешки.
Малко ни е било ученето в училище.
Трябва повече книги да четем!
По ал TV и предавания 'сички си приказват на диалект и не може разб'ра, кой говор правилно и кои грашат!
Дори и новините по БНТ вече не служат за образец.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
flame написа:djvisage написа:Това че този деветокласник неможе да се изразява и да пише правилно не е проблем,проблем е оценката която му е поставена.
Точно обратното според менПо-добре да може да пише грамотно, пък ако ще и 3 да има
Душо как да не е проблем оценката . Нали с тази оценка малкия остава с впечетление ,че е грамотен и един вид го поощряват да продължава в същия дух.

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Човека има отличен! Какво недоволствате ?
Моля модератор да заключи темата , така както заключи темата за РЕПРЕСИИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ СРЕЩУ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА благодарение, на което сме на това положение .
За стадо овце е нужно само един овчар с дебела сопа !
И тук има наченки на "овчарлък".
Моля модератор да заключи темата , така както заключи темата за РЕПРЕСИИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ СРЕЩУ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА благодарение, на което сме на това положение .
За стадо овце е нужно само един овчар с дебела сопа !
И тук има наченки на "овчарлък".
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
преди да се смеете помислете:
- помощно училище
- сиропиталище/интернат
е сега се смейте още ...
- помощно училище
- сиропиталище/интернат
е сега се смейте още ...
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4