Галант vs Легаси КЛЮЧ моля!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Галант vs Легаси КЛЮЧ моля!

Мнение от barty » 19 Фев 2010, 11:49

Здравейте,

В момента имам Е36 Компакт който вече ми е малък понеже съм семеен. Искам да сменя Компакта за по-голяма кола кола с 4 врати, автомат, кожа, клима и т.н.
Разполагам с около 8000лв и в този бюджет, с тези екстри, съм се спрял / по-скоро други няма / на Мицубиши Галант 2.5 и Субаро Легаси 2.5, след 99г

Моля, който има преки впечатления от тези два модела да сподели своето мнение.

П.С. БМВ Е46 и Е39 за тези пари и тези екстри няма :(

Благодаря на всички отзовали се.
Последна промяна barty на 03 Мар 2010, 19:10, променена общо 2 пъти
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Галант vs Легаси

Мнение от bioz » 19 Фев 2010, 12:03

Не съм ги карал, но галанта ми харесва страшно много и наистина си прав, че за тия пари ще си земеш много запазен галант с фул екстри

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Фев 2010, 12:05

за тия пари Е39 преди фейса ще се намери с кожа и автомат ,а вече и 2.5 не е проблем .. не мисля че поддръжката му ще е по скъпа от на Субару а за визия отвън и отвътре да не говорим те просто не са в един клас

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 19 Фев 2010, 12:16

Ако си се спрял задължително на тези два варианта
субарото естествено ... малко по-скъпо е за поддръжка но пък знаеш,че е субару.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Фев 2010, 14:21

А какво е това 4,7 дето се мъдри под аватара ти?
(към автора)

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Фев 2010, 14:34

Вече има Е46 за по 8К - примерно 318i 99та ще ти дойде на тия пари.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 19 Фев 2010, 14:48

Е.Димитров написа:А какво е това 4,7 дето се мъдри под аватара ти?
(към автора)

Това е другата кола :mhihi: Служебно Гранд Чероки 07 4.7 V8 бензин :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 19 Фев 2010, 14:50

Zagy написа:Вече има Е46 за по 8К - примерно 318i 99та ще ти дойде на тия пари.

Е, така е но ще е супер постна :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 19 Фев 2010, 15:17

Братле мои добър приятел си взе преди 2 месеца Галант, 2.5 V6 , трябва да ти кажа че съм очарован :shock:
Уникален атомобил с много лукс в него.Колата е 2002 година и я взе за 8000 лева.
Значи като седнах вътре и неможах да повярвам - мото БМВ дето е бъкано с екстри ми приличаше на Лада (много дървено),там кожата е кожа ,не като на моита като балатум, ел седалките, подгрева, дигиталните километражи, удобство, горе панорамен шибидах колко половината таван - стъклен, навигации, тя е типтроник, абе УНИКАЛНО Е.
Звука на мотора е много готин също.
Тои е много доволен, АМА МНОГО.
А и аз съм очарован, въпреки че моите критерии за кола са МНОГОООО ВИСОКИ.
Ние с него четохме по форуми и тн. инфо че от тея с дръпнатите очи Мицуто е наи добре,тои има и джип Паджеро - пак V6,ма 3.5 210 коня ръчка, кара го една година и каза че тва са колите.

За субаро имам друг приятел със импреза, ама старата ,93-94 мъничка такава.
Еми на дълго му дава 13-14 към морето.Чупи се , все се оплаква от съедините, а и вътре е много дървено- няма нищо общо със Мицубишито.

Аз съм за с 2 те ръце за Галанта

Изображение.

Братле ако искаш мога да ти дам телефона му и да го предопредя, да се чуете и да ти обясни нещата около подръжката, щото тои като го взе ,го вкара в сервиз и му смени всичко от до - масла филтри, масло и филтър на скорости , и абе всичко.Да ти каже как са нещата от към цени и такива работи,
А може и да пиемне по кафе на ОМВ то да я погледнеш и да седнеш,да добиеш предства за автомобила.

ПС С риск да ме нахранят колегите- трябва да кажа че тая кола е класи над Е39 преди феиса като лукс и усещане и цена, както и че е доста подходяща за семеен човек със деца и тн.
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Фев 2010, 16:07

Галанта , определено . Но е скъп и в никакъв случай , не може да се мери с Е39 . Може да е с по-агресивна визия , но една кола не е само визия . И аз ги оглеждах галантите от тази година , но цената ме спря . Не мога да дам за Митсубиши , колкото за БМВ . А колегата от горния пост - като сравняваш Галант с Е36 , може да ти се струва , че е класи отгоре , ама Е39 е друга бира . Най-малкото 2.5 бензина от тея години (след 00) е 192 коня - доста повече от Галанта ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 19 Фев 2010, 16:16

Само дето Цицубишито го водят да е в един клас от Е46.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 19 Фев 2010, 16:21

acho.rs написа:Галанта , определено . Но е скъп и в никакъв случай , не може да се мери с Е39 . Може да е с по-агресивна визия , но една кола не е само визия . И аз ги оглеждах галантите от тази година , но цената ме спря . Не мога да дам за Митсубиши , колкото за БМВ . А колегата от горния пост - като сравняваш Галант с Е36 , може да ти се струва , че е класи отгоре , ама Е39 е друга бира . Най-малкото 2.5 бензина от тея години (след 00) е 192 коня - доста повече от Галанта ...

Колега то тва ясно, но аз го сравнявам като ПАРИ. Щото тая кола за 8000 лева има безумно повече екстри лукс в сравнение с моя кошник дето ми струва 12 000 лева .

Както и за Е39 за 8 000 ше си купиш наи утрепаната 97-98 г.

И така, не ща да споря с никои, просто изказвам лични впечатления и парични сметки- относно СЕМЕЕН АВТОМОБИЛ.

Щото при покупката на една кола- наи- важното е човека да е с ясната представа за какви ЦЕЛИ му трябва.
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 19 Фев 2010, 16:26

Според мен може да си земеш едно седанче Е46 .
какви са тея "Галант и Легаси" според мен е 46 дизелче 320 пфф ти ще си човека но както изкаж успех :yes:

:driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Фев 2010, 16:38

Изрода написа:
acho.rs написа:Галанта , определено . Но е скъп и в никакъв случай , не може да се мери с Е39 . Може да е с по-агресивна визия , но една кола не е само визия . И аз ги оглеждах галантите от тази година , но цената ме спря . Не мога да дам за Митсубиши , колкото за БМВ . А колегата от горния пост - като сравняваш Галант с Е36 , може да ти се струва , че е класи отгоре , ама Е39 е друга бира . Най-малкото 2.5 бензина от тея години (след 00) е 192 коня - доста повече от Галанта ...

Колега то тва ясно, но аз го сравнявам като ПАРИ. Щото тая кола за 8000 лева има безумно повече екстри лукс в сравнение с моя кошник дето ми струва 12 000 лева .

Както и за Е39 за 8 000 ше си купиш наи утрепаната 97-98 г.

И така, не ща да споря с никои, просто изказвам лични впечатления и парични сметки- относно СЕМЕЕН АВТОМОБИЛ.

Щото при покупката на една кола- наи- важното е човека да е с ясната представа за какви ЦЕЛИ му трябва.

Твоя кошник кога го купува за 12 000 . Първото въобще не е кошник и второ за индивидуал се плаща като за световно , ама за сметка на това си индивидуал :lol: В момента за 8000 бона може да се намери прилична Е39ка , акциза падна и в немция , големите мотори , понякога да по-евтини ;)
Аз не казвам , че Галанта е лош - има страшна стойка и муцуна , но нито интериора , нито двигателите са по-добри от на Е39 а и ми се струва , че за 8000 с навигация , кожа , климатрон и стептроник е страшна далавера - по принзип не са толкова евтини .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 19 Фев 2010, 16:53

Honda Accord :)

Следваща

Назад към Извън Темата