пазар Турция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

пазар Турция

Мнение от ченки » 19 Фев 2010, 9:45

Здравейте колеги,понеже тия дни ще имам път към турция и съм решил да разгледам доста места,можете ли да ме опътите към някой голям и евтин пазар ,нещо като нашето Илиенци :D
CLASSIC карс ис он май майнд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Re: пазар Турция

Мнение от Bella » 19 Фев 2010, 10:06

ченки написа:Здравейте колеги,понеже тия дни ще имам път към турция и съм решил да разгледам доста места,можете ли да ме опътите към някой голям и евтин пазар ,нещо като нашето Илиенци :D

Ако ходиш в Истанбул -Капалъ чарши и по цялата главна улица от Капалъ чарши по посока на Света София .Има много магазини на прилични цени .Ако искаш нещо по -качествено ,но съответно и по-скъпо се насочи към Таксим . :yes:
За други градове не мога да ти кажа .
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Фев 2010, 10:53

и се пазари! много се пазари!!! ма много!! не се срамувай ,не бъди стеснителен,като ти кажат: 100 долара-трябва ако си добър с ръцете и краката да се пазариш да свалиш до 70 поне,ако включиш и някъв разбираем от продавача език-до към 50 ,а ако си актьор и докажеш на продавача ,че в къщи те чакат шест гладни гърла и жена на легло-някъде около 40 долара и стоката е твоя!!!
много настоятелно те съветвам да се пазариш за абсолютно всичко ,за което плащаш!
капалъ чарши е добър избор за пазар и внимавай с номерацията ако купуваш дрехи или якета ,щото докато ти го донесе от "склада" и вече му е резнал етикета ,за да се "окаже" че е "точно твоя номер"!! проверявай до последно и мери....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 19 Фев 2010, 10:58

SKISA написа: ....

:yes: Анджек .

И към това мога да добавя само да обикаляш и да сравняваш цените преди да купиш нещо защото нещата са едни и същи ,но цените им се различават драстично .Хич не се връзвай на тов ,че неговото е най-оригинално и на най-хубава цена :mhihi:

п.с SKISA миналата година ми направи впечетление ,че заради руснаците и англичаните са ни отебали нас като клиенти .На няколко места ни отсвириха директно с пазаренето с мотива ,че българите не сме добри клиенти щото се пазарим ,а руснаците и англичаните плащат колкото им кажат :conf:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 19 Фев 2010, 12:16

и не се размеквай много ако след като влезеш в магазина те почерпят чайче :mhihi: той си го е избил вече :lol:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Фев 2010, 12:20

viewtopic.php?f=2&t=102621&start=0
е ти едно описанийце да фърлиш едно око ако уцелиш рамазан-байрам кво става на границата и по принцип.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 19 Фев 2010, 14:49

Ако ша ходиш с кола много внимавай. Там карат като ненормални :kuku:
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

Назад към Извън Темата