Това ли е БЪДЕЩЕТО на България?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Това ли е БЪДЕЩЕТО на България?

Мнение от flame » 22 Фев 2010, 12:15

ms написа:И аз съм играл белот, покер, свара и к'вото се сетиш, пили сме и сме пушили в час, псували сме директора, вкарахме учителка в психиатрията и какво- това не ми е пречило никога да уча и да изкарвам заслужено оценки, а не като сега...

Бе чак да псуваме директора - не сме, ама почти всичко останало сме го опитали :mhihi:
Правихме го заради тръпката да правиш нещо забранено (бехме най-големите "престъпници" като пушехме в училищната тоалетна :lol: )
Може би искахме да се различаваме от "зубрачите", които беха добрите дечица, любимците на даскалите - и на сън да ги бутнеш всичко знаеха :mhihi:

Обаче си налягахме парцалите и учехме здраво! 8)
Щото знаехме, че ако ние сами не си помогнем - няма кой друг да ни помогне (вкл. "скапаната държава") ;)

Разликата между "старото" и голяма част (но не цялото!) от днешното поколение:
- Тогава тия ученически глупости бяха форма на бунт, а сега - форама на селяния
- Тогава тия простотии бяха "кривване от правия път", вид тръпка и качваха адреналина, а днес са просто банално ежедневие
- Тогава ЕДНОВРЕМЕННО мечтаехме за бъдещето и учехме яко (за да реализираме мечтите) - а сега ученето е за отбиване на номера, а мечтите - да ХХХ Марчето от "Б" клас

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Фев 2010, 14:37

Не знам,ама преди малко в парка 2 момиченца(специално това,за което става дума гаранция нямаше 13-може би и 12...)си цъкат с жисиемите и едното вика на другото(вика е точната дума....)-Абе ,боли те КУРА-нарочно не го цензурирам,след таа случка не виждам сми... :shock: :shock:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 23 Фев 2010, 18:40

И все по-зле ще става момчета и момичета в тая държава. Образованието ни е като държавата-върви по инерция.Преди време като кандидатствах за студент се учудих че мои приятели които не знаеха питагоровата теорема са влезли в инженерен вуз.Няма д аказвам името на вуз-а за да не засегна някой.Сега има едно комшииче в блока което е в 11 клас, давах му да чете вестник че се интересува от автомобили, имаше една статия за шкода-докато "четеше"мислех да стана и такъв цигански шамар да му излюскам че да ме запомни.В 11 клас -срича, за математика да не говорим, мисли ми 1 час колко са 10% от 100 лева, но иначе иска за бала подарък Е36 минимум 325.Да е*е жени с него това му била целта.Бащата е с 2 висши образования , майката е доктор.Накъде върви светът????????????????????????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 23 Фев 2010, 18:52

nov написа:И все по-зле ще става момчета и момичета в тая държава. Образованието ни е като държавата-върви по инерция.Преди време като кандидатствах за студент се учудих че мои приятели които не знаеха питагоровата теорема са влезли в инженерен вуз.Няма д аказвам името на вуз-а за да не засегна някой.Сега има едно комшииче в блока което е в 11 клас, давах му да чете вестник че се интересува от автомобили, имаше една статия за шкода-докато "четеше"мислех да стана и такъв цигански шамар да му излюскам че да ме запомни.В 11 клас -срича, за математика да не говорим, мисли ми 1 час колко са 10% от 100 лева, но иначе иска за бала подарък Е36 минимум 325.Да е*е жени с него това му била целта.Бащата е с 2 висши образования , майката е доктор.Накъде върви светът????????????????????????

То светът си върви....България на къде върви... :paranoid:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Фев 2010, 1:56

Ясно се вижда от материала на колегата,че подобно безграмотие дори се поущрява от учителите.Можеби оценката е на база обем,а не съдържание :mhihi:
Често убивам времето като чета писания в тетрадките на приятели на брат ми,ах какви бисери изкачат :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 24 Фев 2010, 15:00

Ryapoff написа:Хаха, то е смешно това. Има и интелигентни хора от младеща, има и Хасн усем. Не е това лошото. Лошото е друго, което наблюдавам в даскало е държанието на учениците към учителите. Имаме един боксьор в училище, много пъти в дирекцията, родители и т.н., отива вчера до учителката по физкултура, която единствена му говори на въпреки, и почва да я псува. Няма такова държание. к'во да говорим.

Що един такъв не напсува майка ми, която е учителка. Ще му направя услугата да не може да се придвижи до училището след това, като го мрази толкова. Боксьор бил :D неможе дори в бокса да си добър без да имаш малко мозък в главата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 24 Фев 2010, 15:05

Интересно ако и директора на училището е боксьор тогава какво става :ok:
Последна промяна Spoony на 24 Фев 2010, 23:55, променена общо 1 път
.

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 24 Фев 2010, 23:39

Дилема голяма :help: кого да пребия ???

Хубавото ми дете системно пропускаше часовете по география....
- Защо така ДЕВОЙКО ?
- Ми щото футбола не ме интерсува!
Без коментар :kuku:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 25 Фев 2010, 1:43

Вие си притеснявайте, като след 4-5 години изчезнат учителите от България... Е тогава ще ни бере главица ядове...

Потребител
Аватар
Кара: на гребена на вълната
Мечтае да кара: 1997 BMW 328is Widebody turbo

Мнение от sunrise~drift » 28 Фев 2010, 19:43

Мисля че чалгата също трябва да изчезне,защото вече на достатъчно примери се нагледах до какво води тая проклетия...
Не карай по бързо от колкото може да лети твоят ангел хранител!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 03 Мар 2010, 2:58

Баси...аз кво свито момче бях... От училище-вкъщи,и сядах да уча.
Цигари, тон на учител-никога. Да не говорим за псувни и боища.
Страх ме беше от "гаднярите", дето все ходеха на групички, пушеха и гледаха лошо. Широки изсулени дънки, ориг.маратонки, шапки... Все се заяждаха с учителите и се биеха с учениците. И също като кучетата-усетили веднъж, че те е страх, ставаха още по-агресивни. Веднъж набиха и мой добър приятел от класа, защото той беше от едно село на 2км от Пловдив, викаха му "село, селски".
Всички готини момичета от училището се мотаеха с тях. На няколко пъти са се спречквали и с мен, аз подвивах опашка и изчезвах.
Винаги им завиждах за популярността и дързостта.
Та какво стана след 7-ми клас: мен ме приеха в гимназия и не ги бях виждал до бала горе-долу. Видях случайно двама-трима от тях. Слаби, изпити... с угаснали очи. Каза ми някой, че са наркоманчета от доста време и все били в някаква беля. Аз пък бях почнал да вдигам щангите в гимназията и се бях поразвил.
Разминах се с тях и ги гледах с интерес. Не ме беше страх вече, не ги и мразех. По-скоро някакво безразличие, незачитане... примесено с леко презрение и насмешка. И не защото бях еди-колко-си кила, а те сухи и гърбави, а заради очите им. Нямаше сила в тях..бе не мога да ви обясня, виждали сте такива хора. Останали без самоуважение и смисъл.
Това е било преди 7 год., оттогава не съм ги засичал.
Та не казвам, че понеже съм бил прилежен ученик, а те нехранимайковци, аз ще стана мениджър в голяма фирма, а те пандизчий... ама всеки се е запътил нанякъде, нали!
rwd фен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Мар 2010, 9:43

Колега,това не е показателно,аз примерно в училище,ми много се биехме,просто бях дребен и трябваше по някакъв начин да се доказвам,естествено имам и по-голям брат и него нямаше кой да го бие в квартала (Х.Димитър и после центъра) и така аз набия някой,дойде набие ме брат му и накрая брат ми затваряше кръга (имам и сестра де,та един ден обичайната ситуация,аз съм набил едно момче,дошъл е брат му и е набил мене,прибирам се за подкрепление в къщи и понеже брат ми го нямаше викам си,ми нали сестра ми е в къши,викам я и накрая и сестра ми отнесе един шамар)та тая работа нищо не доказва ако си бил палав,може би има значение че израстнах през тоталитарните години и такива неща да се опълчиш на учител беше равно на това да не си намериш после училище в рамките на града...
Сега се водя...мениджър а имам и частна практика,а познавам няколко индивида които учиха,не участваха в игрите на фуниики и всичките бели дето правихме и ония ден видях едно от тея момчета-беше охрана в супера,тоест само си стои там,не че е здрав някакъв....

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Мар 2010, 10:53

Нено Б. написа:Та не казвам, че понеже съм бил прилежен ученик, а те нехранимайковци, аз ще стана мениджър в голяма фирма, а те пандизчий... ама всеки се е запътил нанякъде, нали!

:yes: :!:

Предишна

Назад към Извън Темата