помощ за уиндоус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: помощ за уиндоус

Мнение от ME4KY » 23 Фев 2010, 1:44

Stefan Caromov написа:Ми питай ,какво искаш да знаеш . Взех уина от едни компютърджии. ХП СП3 от септември 2009 ъпдейт некъф . Инсталирах го както си трябва , качих си всички драйвъри за лаптопа ( имам ги на диск) всичко работи без даемон туулса.

като я маунтнеш тая игра с него влез в му цомпютер,и виж дали не ти я вади иконката на играта :mhihi: :mhihi: Ако ти я вади и дваш с десното копче на плъхчо отгоре и даваш преглед и си я пускаш от там :lol:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Кораба Destiny
Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed

Мнение от Stefan Caromov » 23 Фев 2010, 1:48

виж ми принтовете. Вади играта в вирт диск Д ,започва инсталацията и след не повече от 3-4 мин ,ми излиза надписа от първия принт. След като му дав yes не става нищо ,като му дам ноу ,ми излиза надписа от втората картинка ,който казва ,че нямам нещо си ,ама не разбира какво
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 23 Фев 2010, 1:51

Ако е само с една игра така си изтегли друга.Ако е с всички,уиндоуса :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 23 Фев 2010, 2:01

ами опитах с две ,при едната се получи това ,което написах ,а при другата започва да инсталва и зацикля след 5-6 мин . сега чета темата която си пуснал по-горе. всичко съм направил както трябва ,при инсталацията на уина
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 23 Фев 2010, 2:26

Stefan Caromov написа:ами опитах с две ,при едната се получи това ,което написах ,а при другата започва да инсталва и зацикля след 5-6 мин . сега чета темата която си пуснал по-горе. всичко съм направил както трябва ,при инсталацията на уина

Еми не знам.Така е сложно.По принцип като има проблем с игра е 99% от случайте играта е дефектна,останалия 1% са хората дето не си знаят компютрите и си мислят че всяка игра им тръгва.Може нещо да не си му сложил всички неща от дисковете :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 23 Фев 2010, 3:36

Интересното е ,че игрите със сигурност са читави ,защото съм ги играл. Инсталирани са били винаги от един и същ торент , а именно тази ,която сега не мога да подкарам си ми стои от много месеци на флашката .

При втората картинка ,какво ми казва ,че е счупено или там каквото е ? Не мога да разбера .

ПП Мога ли да имам доверие на този сайт и програмата към него ,която прави сама оценка на драйвърите

driveragent.com

ППП разбрах ,че нещо не е инсталирано ,но откъде да знам какво е то ?
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 23 Фев 2010, 10:40

Втората картинка я зае*и- просто казва, че играта НЕ е инсталирана, понеже е прекъснат процеса. Нищо важно не е тоя прозорец...

Мен нещо ме съмнява самият ДеймънТуулс- я си го изтегли от официалният сайт, а не от тракерите... Тегли от тук Lite версията- безплатна е за лична употреба http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 23 Фев 2010, 12:22

ms написа:Втората картинка я зае*и- просто казва, че играта НЕ е инсталирана, понеже е прекъснат процеса. Нищо важно не е тоя прозорец...

Мен нещо ме съмнява самият ДеймънТуулс- я си го изтегли от официалният сайт, а не от тракерите... Тегли от тук Lite версията- безплатна е за лична употреба http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads

От тук съм свалил и съм с 4.35 . Игрите съм ги свалял и инсталирал и преди . Аномалията е , че като маунтна файла ,след 2-3 минути ,сам го изхвърля от виртуалното цд. Дял G:== името на играта съществува само 2-3 мин ,след това се празни ,въпреки че в даемона е маунтнат файл
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 24 Фев 2010, 19:33

Това много ли е страшно ,наистина ли трябва да се сменя харда ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 24 Фев 2010, 20:31

Сменяй...

На този му изолирай лошите сектори с някоя програма (нямам спомени с коя ставаше номера) и си го ползвай за к'вото ти е кеф- стига да няма Уиндоус/Линукс на него ще върши работа за всичко друго... И не дръж важни неща в него, че не се знае кога ще се прецака тотално. Просто не може да се разчита вече на него, но да държиш филмите там става...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 24 Фев 2010, 20:54

ms написа:Сменяй...

На този му изолирай лошите сектори с някоя програма (нямам спомени с коя ставаше номера) и си го ползвай за к'вото ти е кеф- стига да няма Уиндоус/Линукс на него ще върши работа за всичко друго... И не дръж важни неща в него, че не се знае кога ще се прецака тотално. Просто не може да се разчита вече на него, но да държиш филмите там става...

Той лаптопа ми е в гаранция още . тия дни ,отива на сервиз ... Ама ми е интересно ,ако там ми кажат ,че му няма нищо .... каво щ еправя
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 24 Фев 2010, 21:02

интересно, не би ли трябвало да изкара при стартирване на уина чекинг на харда? що не дефрагментираш диска. пък за маунтването заеби го тоя даймън туулс. Използвай ей тая, много по-малка и лека - SetupVirtualCloneDrive5.4.3.2. Ако искаш намери ме в скайпа да ти я пратя.

пс. смени алфата с баварка :mhihi:
Последна промяна Eмилио Димитров на 24 Фев 2010, 21:06, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от ms » 24 Фев 2010, 21:05

К'во да правиш- олекваш с 100 (250ГБ) - 150 (500ГБ) кинта според размера на харда...

Но би трябвало да ти го сменят гаранционно...

Емо, сигурно вади за проверка на харда, ама кой му дреме- отказваш и продължаваш... Той и да провери нищо друго няма да свърши Джама...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stefan Caromov » 24 Фев 2010, 21:19

Don_Emilio написа:интересно, не би ли трябвало да изкара при стартирване на уина чекинг на харда? що не дефрагментираш диска. пък за маунтването заеби го тоя даймън туулс. Използвай ей тая, много по-малка и лека - SetupVirtualCloneDrive5.4.3.2. Ако искаш намери ме в скайпа да ти я пратя.

пс. смени алфата с баварка :mhihi:

Ryan_Atw00d ми е ника, аз не мога да те намеря искам да те питам някои неща
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 24 Фев 2010, 23:49

ms написа:К'во да правиш- олекваш с 100 (250ГБ) - 150 (500ГБ) кинта според размера на харда...

Но би трябвало да ти го сменят гаранционно...

Емо, сигурно вади за проверка на харда, ама кой му дреме- отказваш и продължаваш... Той и да провери нищо друго няма да свърши Джама...

Никой неможе да му откаже смяна на такъв диск.
Та в товяа състояние той неможе да издържи смарт :bang:
носи го да го сменяват и това е ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата