Мойте деца :)
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От без пари до мого пари
Има по 3к евро в БГ иначе съм чувал за $80к за едно куче, но то ритна камбанта преди няколко години.

Хехе салдури...
Сега като се замисля, тези кучета може да са много добри, никога да не хапат и т.н. ама като ги видиш, и трудно да повярва човек. И аз така имах един боксер, ми то мрафка не искаше да ухапе па камоли човек, ама иначе като излае и, всичко живо настръхваше.... Ама...то донекъде и с хората така, имам 5-6 приятела по 120кг яки яки, та чак ма страх да ги гледам, ама добри...добри...аз дет съм добър се чъствам лош сред тях..
ам аз кво ли пиша ?

Сега като се замисля, тези кучета може да са много добри, никога да не хапат и т.н. ама като ги видиш, и трудно да повярва човек. И аз така имах един боксер, ми то мрафка не искаше да ухапе па камоли човек, ама иначе като излае и, всичко живо настръхваше.... Ама...то донекъде и с хората така, имам 5-6 приятела по 120кг яки яки, та чак ма страх да ги гледам, ама добри...добри...аз дет съм добър се чъствам лош сред тях..
ам аз кво ли пиша ?

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По правило не е добре да се режат ушите на кучета, които се предполага, че ще се бият.
А на белият са му отрязани с цел оприличаване с едно друго легендарно куче в БГ от близкото минало
А на белият са му отрязани с цел оприличаване с едно друго легендарно куче в БГ от близкото минало

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Страхотни са
Едни от любимите ми кучета
А сега, ако може да попитам нещо- тъй като се очертава да имам къде да си гледам кученце, искам да попитам, някой има ли представа бултериерите какви пари вървят ?

А сега, ако може да попитам нещо- тъй като се очертава да имам къде да си гледам кученце, искам да попитам, някой има ли представа бултериерите какви пари вървят ?
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Mamouk написа:Страхотни саЕдни от любимите ми кучета
Брат!!! Това кученце ли е?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2