Дупки,дупки,дупки
Модератор: Общи модератори
- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
Re: Дупки,дупки,дупки
Penchev написа:Aз какво да кажа като за две седмици пътувах до Варна , после до Бургас и Царево а вчера до Благоевград.В цяла България положението е трагично колеги , жална ни майкаЕдно от най-фрапиращите неща ,което видях бе пътя от Бургас за към кв.меден рудник , там дето се пътува покрай Бургаското езеро , което нали беше попреляло
и в моето платно в посока Созопол водата се бе оттекла в другото ,което е посока Бургас , автомобилите газеха като джипове на Кемъл трофи и един Форд в дълбоката вода как се изтряска в дълбока дупа 'щото форовете му влязоха под водата и в слесващия момент подскочи нагоре толкова силно ,че му се видя цялата броня над нивото на водата
Е*ати говедата , е*ати олигофрените дето ни държат на тоя хал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човечеца неминуемо си строши колицата ...
Аз ще карам със зимните 15-ски докато не позакърпят![]()
Георги Пенчев
Абе от тва което прочетох до сега,в Бургас си е много добре, освен тва с езерото ама незнам каде е влязъл тоя форд.Аз с моята като минавам от там дет е на 5 санта от земята, имам чувството че ще потъна ама само тва поне дупки не оцелвам.А за дупките .... запалниха ги селската, ама пак по-добре от лунен пейзаж, иначе повечето главни булеварди и улици бяха добре с по 2-3 дупки най-много и то не някви кратери... освен по една главна улица там беше ужас. И утре не ми се мисли, като ходя към София и кат гледам кви коментари има, само да не си счупя бронята в някоя дупка... че мамата си трака... българска му работа...
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
aбе някакъв ужас е навсякаде тук във Варна вече карам на зиг-заг не да ги избягвам ами да влизам в по малките
от ХЕИ-то надолу към 2ро районно е отврат (поне беше до преди няколко дена като минавах оттам) има една дупка която е от край до край по широчина и като вляза опирам и отпред и отзад, а уж съм с висока кола
А от от окръжна надолу към чевения на втория сфетофар има брутална дупка точно пред сфетофара и стават ужасни задръствания щото не стига че сфетофара те спира ами и като светне зелено и трябва да пропълзиш едва едва през дупката ...

А от от окръжна надолу към чевения на втория сфетофар има брутална дупка точно пред сфетофара и стават ужасни задръствания щото не стига че сфетофара те спира ами и като светне зелено и трябва да пропълзиш едва едва през дупката ...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
chl написа:Penchev написа:Aз какво да кажа като за две седмици пътувах до Варна , после до Бургас и Царево а вчера до Благоевград.В цяла България положението е трагично колеги , жална ни майкаЕдно от най-фрапиращите неща ,което видях бе пътя от Бургас за към кв.меден рудник , там дето се пътува покрай Бургаското езеро , което нали беше попреляло
и в моето платно в посока Созопол водата се бе оттекла в другото ,което е посока Бургас , автомобилите газеха като джипове на Кемъл трофи и един Форд в дълбоката вода как се изтряска в дълбока дупа 'щото форовете му влязоха под водата и в слесващия момент подскочи нагоре толкова силно ,че му се видя цялата броня над нивото на водата
Е*ати говедата , е*ати олигофрените дето ни държат на тоя хал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човечеца неминуемо си строши колицата ...
Аз ще карам със зимните 15-ски докато не позакърпят![]()
Георги Пенчев
Абе от тва което прочетох до сега,в Бургас си е много добре, освен тва с езерото ама незнам каде е влязъл тоя форд.Аз с моята като минавам от там дет е на 5 санта от земята, имам чувството че ще потъна ама само тва поне дупки не оцелвам.А за дупките .... запалниха ги селската, ама пак по-добре от лунен пейзаж, иначе повечето главни булеварди и улици бяха добре с по 2-3 дупки най-много и то не някви кратери... освен по една главна улица там беше ужас. И утре не ми се мисли, като ходя към София и кат гледам кви коментари има, само да не си счупя бронята в някоя дупка... че мамата си трака... българска му работа...
Колега щом минаваш всеки ден няма да ми задаваш този въпрос

Щом като по магистралите в новите отсечки където настилките са нови и полагани без никакво видимо прекъсване /фуги и пр. недоделки са се появили дупки сметнете как се прави всичко , разбират ли тези хора какво вършат и за какво получават пари

Георги Пенчев
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Ооо повярвай ми колега,много добре знаят как се правят пътища!Неслучайно като се обяви търг за рехабилитация на път,магистрала настава бой между кандидатите изпълнители,та чак до съдилища се стига.Друга бира е вече общата практика в БГ,че ако за километър път са нужни 2млн.лв.,то обезателно за същия отиват половината средства,а другата половина в джоба на Х лица,пряко и не пряко свързани с проекта.После чакайте господа данъкоплатци новите ни "магистрали" да ни радват години напред.Та мисълта ми беше,че с 2 лъжици захар,компот не става 

Във facebook сме се сабрали 5 500 души за сега и обмисляме протест на 13.03 ако искате се присаединете ето и линк : http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 159&ref=ts . Ако искате да промениме нещо това е начина, писна ми вече не са дупки това то са цели кладенци и са на всяка улица. Никога не е било така.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
София изглежда като във втората Янчулева зима, много мило ми става като карам... Не е редно да ревем, разбиране трябва - Бойко има да пълни партийни касички много, пътните фирми трябва да оцелеят в кризата и не може да няма икономии от качеството, няма да икономисват от яхтите, я. Освен това така се стимулира бизнеса на гумаджиите и автосервизите, явно имат силно лоби. КАТ също не може да не са доволни - хем се намалява скоростта в градовете, хем рацерите с ниските окачвания и джанти не излизат, хем пишат на поразия актове за несъобразена скорост на попадналите в дупките-убийци. И не питайте защо не сигнализират и наказват институциите - те контролират автомобили, не институции, да не са луди да се занимават с бумащина и бюрокрация. При толкова положителни аспекти, направо не знам какво се оплакваме, вместо да целунем галантно ръка на кметицата и да я помолим да увеличи общинските такси за закупуване на автомобили, цената на час в синя зона, както и всичко останало, свързано с автомобилите.
П.П. Миналия уикенд карах по Е79. Чак ми се прииска да напуснем ЕС. Ако някой европеец мине от там и на него ще му се прииска. Ако оцелее да мине през границата по него.
П.П. Миналия уикенд карах по Е79. Чак ми се прииска да напуснем ЕС. Ако някой европеец мине от там и на него ще му се прииска. Ако оцелее да мине през границата по него.
Never mistake motion for action...
Момци ситуациата е следната идва проект за направата на улица трепетлика(примерно) отиват мерат нали путки майни....така отпускат се пари дотука добре...да ама не се знае коло от тия пари реално ще бъдат употребени по преднзначение...Почваме с тва,че на асвалтовата база,асвалта не е като преди сега ужким екологично било ама не е така просто се спестява от всичко по-много и се получава една смес с която да си асвалтирам тоалетната,ма пак незнам пак не бих се доверил...идва следващия момент изпълнителя: "пътното " отиват 7 джагала с едни гребла валяк и в най-добия случай една асвалтополагаща машина да обаче тия къде са мерили са си купили дипломите и са премерили 2 санта нагоре или надолу и нали айде пак преглъщаме сичко до тука почваме работа даааа обаче примерно аз искам да си направя паркинг пред къщата и се свързвам с некой строител,предприемач некой той пък се свързва с мангалска бригада за асвалтиране(има такива правят паркинзи,малки улички) те пък се свързват със братчет си на горепосочената улица трепетлика и на мене ми се носи от асвалта предназначен за улицата....са дали пласта ще дойде по тънък от допустимото тва ония от пъното не ги ебе зимат си суха пара от държавата и пари пак от държавата ма във формата на асвалт....и тва не са само цигани щото циганите са работници общаци има и българи....А за повдигане нивото на шахтите нема да коментирам това не се пипа....както се забелязали е пълно с току-що асвалтирани улици с шахти на поне 3-4-5 см и повече под нивото на новия пласт...са направете си сметка колко инстанций трябва да се променят и колко инстанций трябва да се контролират...да ама не се знае дали тоя контрол къде ще ги контролира къв ше е....И тва тука само ако по неква магия се одобри проекта за ремонт на улицата а за тва се чака,чака поне докато не потъне в дупката на улицата 500-600 автомобила и не почнат да пищат и пак не се знае,знае ли се....На един познат фирмата работи коренно различно...примерно когато зашърши строежа на некой комплекс и идва момент за асвалтиране не се купува от най-евтиния асвалт,а от най-качествения наличен съобразен с финанса(това не е реклама) та той вика,защо трябва се правя на циганин като тва ще е в мой ощърб....да ама хората на дадените постове погоре не мислят по тоя начин и те така се стига до момента в който 100 човека вредат на 1000000
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
То вече и за рев не е...
Чета темата и докато го правя звъни едно приятелче.... дигам а от другата страна през зъби ми се вика : бате е**х маиката на с-ката (пича кара един бизнесмен) викам му чакай бре какво е станало да идвам ли? а тои след около 3 минути псувни успя да ми обясни че е направил челно в .... ДУПКА.... и аз застинах на телефона
викам я дай пак и как така челно...
Карал към Враца след Бяла слатина и отбил към някакво село да взема шефа си и вика човек през целият от пътя минава някаква изрезка (напречно дето уж е била закърпена ама кое лято не се знае.... и сега на 3/4 от кръпката има дупка с дълбочина между 35 и 60 санта (незнам при такава характеристика дали се води дупка или...) карал е с около 40-50 че и преди това не е бил цвета пътя и вика че дупката се падал веднага след някакво малко баирче и не се вижда...
Сега чакал кат.. застрахователният агент и пътна помощ че поне на пръв поглед ремонта щял да е 40-50 хилки (възглавниците са изгърмели а е изтекло и трансмисионно масло... абе ебати и ужаса.
Впрочем ако карате в София по Раковска посока Сливница внимавайте на първата пряка след Симион при завой наляво за влизане в уличката има дупка гумо обиец - буквално!
Поздрави и УСПЕХ!!!
П.П.
Помня че дори т.н. Янчулевки не бяха това което е сега...
тея ще ги пръщаваме пост-БОРИСОВКИ по настоящем ФАНДЪКОВКИ
Чета темата и докато го правя звъни едно приятелче.... дигам а от другата страна през зъби ми се вика : бате е**х маиката на с-ката (пича кара един бизнесмен) викам му чакай бре какво е станало да идвам ли? а тои след около 3 минути псувни успя да ми обясни че е направил челно в .... ДУПКА.... и аз застинах на телефона

Карал към Враца след Бяла слатина и отбил към някакво село да взема шефа си и вика човек през целият от пътя минава някаква изрезка (напречно дето уж е била закърпена ама кое лято не се знае.... и сега на 3/4 от кръпката има дупка с дълбочина между 35 и 60 санта (незнам при такава характеристика дали се води дупка или...) карал е с около 40-50 че и преди това не е бил цвета пътя и вика че дупката се падал веднага след някакво малко баирче и не се вижда...
Сега чакал кат.. застрахователният агент и пътна помощ че поне на пръв поглед ремонта щял да е 40-50 хилки (възглавниците са изгърмели а е изтекло и трансмисионно масло... абе ебати и ужаса.
Впрочем ако карате в София по Раковска посока Сливница внимавайте на първата пряка след Симион при завой наляво за влизане в уличката има дупка гумо обиец - буквално!
Поздрави и УСПЕХ!!!
П.П.
Помня че дори т.н. Янчулевки не бяха това което е сега...
тея ще ги пръщаваме пост-БОРИСОВКИ по настоящем ФАНДЪКОВКИ

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
София след война незнам дали е била толкова зле. Това вече е безобразие както викат старите хора. През два метра има нещо кеото да ми убие желанието да си взема нещо по спортно от лада Нива.
Дайте повече инфо за тоя протест, като нищо бих се включил.
Дайте повече инфо за тоя протест, като нищо бих се включил.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Ако има варненци или други опитали да преминат по крайезерния път малко преди максуда и отбивката за Топливо - отсечката от 500м. нека да споделят какво значи кратер с дълбочина един метър и широчина 5 метра...при това са 7-8 такива кратера там за 100 метра разстояние. Аз като ги видях днес се прекръстих и върнах комбито назад и си минах спокойно през топливо.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Колегиии , да ни ви казвам в района на кръговото на надежда какво е.Там какви са ями , заеби не се кара.Преди бяха по-малко ама са след дъждовете , снеговете е ад ... ееее бахти кратерите. А като знаем , че там е натоварено , защото всеки минава оттам да не говорим. А и ломско го затвориха и стана кофти за каране ... Още малко ще кажат , че и за Дружба 2 ми трябва винетка 

- kristianis
- Потребител
-
А бе то изобщо цялата ни България е много зле 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Демирев написа:Ако има варненци или други опитали да преминат по крайезерния път малко преди максуда и отбивката за Топливо - отсечката от 500м. нека да споделят какво значи кратер с дълбочина един метър и широчина 5 метра...при това са 7-8 такива кратера там за 100 метра разстояние. Аз като ги видях днес се прекръстих и върнах комбито назад и си минах спокойно през топливо.
Има има, едно 15-20 минути докато изчакам насрещното движение да мине.

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Тая година реколтата е много добра 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
radio_manbg написа:... че е направил челно в .... ДУПКА....
ехее,тва си иска силен адвокат и мор на местната община.ама пак ще има-несъобразена...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче