Колите със "спортни" гърнета какво мислите за тях?
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Колите със "спортни" гърнета какво мислите за тях?
П.С. Абе вас не ви ли дразнят номера с различни цифри
Бързо пусни анкета

- EkZeKuToRa
- кандидат ентусиаст
-
За 

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Toneloker написа:Не не ми пречат.
Явно днеска ти е бил хейтърския ден....![]()
Кажи ни каква е следващата анкета??? "Дразнят ли ви затъмнените стъкла?", "Мразите ли усилена музика в други коли?", "Що турбо, а не компресор?", "Какво мислите за гонките?", "Харесвате ли българските пътища?", "Влизали ли сте в забранена улица?" и т.н...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power
И аз съм твърдо ЗА стига да не е от сорта на прогнилото гърне на леля жу

Ако следваш стадото, ще газиш в тор.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
като нямат повер, гонят звук. простено им е на хората

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз да си кажа честно малко съм прекалил със шума... няма аларма която да ми устои
да вярно че не им е приятно на хорицата... постоянно се оплакват... дори ме заплашват с бой щото съм им будел децата но кво да направя... кефа е несравним... всичките погледи които събирам когато минавам покрай спирките... хлапетата се кефят... възрастните гледат гадно... пиченцата гледат любопитно
просто няма сила която да ме накара да си променя звука
към песимистите: някой ден ви пожелавам да си сглобите "кола за за кеф" тогава искам отново да влезете и да изразите мнението си

към песимистите: някой ден ви пожелавам да си сглобите "кола за за кеф" тогава искам отново да влезете и да изразите мнението си

Vra4anin написа:Има звук и звук. Едно е да изреве, примерно Супра (че оня ден се возих в такава кола, затова я давам като пресен пример) до 7000 оборота и да ти настръхнат космите по гърбаот готиния саунд на скъпия exaust струващ 4 цифрена сума, друго е форд ескорт "бъбрек" или гол в тройка
дето нямат сила да удушат глист, но иначе пърди и задейства всички аларми в квартала с продънено гърне (я прогнило, я нарочно са го изкормили та да 'дигнат конете) с никелиран накрайник ф60мм от "сбъднати мечти на най-ниски цени"...
Eй това е горчивата истина - много пърдеж, никакъв вървеж.

Такива индивиди ме дразнят.
Иначе мощна кола със зверски звук си е друга работа. През есента се разминах на Черни връх с едно F430 Scuderia и онзи като му даде газ, за малко да изцапам гащите от кеф.

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Ogi написа:Spoony написа:Преди малко покрай мен мина една кола (Голф не се щегувам) със т.нар. спортно гърне издаващо ужасен звук. Не силен, но много болезнен. И друг път съм забелязвал разни такива индивиди, които будят квартала със шумящи ауспуси. Какво е мнението ви за тези устройста и не трябва ли да са забранени от закона?
освен това има и закон който ги лови тези т.нар. спортни гърнета... нарушаване на нощната тишина... само че глобата е към общината и е в размер на 150 лв. попринцип
Харесва ми как запомняш миналите актове

И да не съм

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Aко колата е мощна няма нужда от такива глупости, тия кюнци са все едно да сложиш ошипен нашийник на болонка-няма да стане питбул така или иначе 

Никой не мое ма връне на селу!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
saleen написа:Aко колата е мощна няма нужда от такива глупости, тия кюнци са все едно да сложиш ошипен нашийник на болонка-няма да стане питбул така или иначе
не е точно така... силния звук респектира доста шофьори по улиците... просто забелязвам каква е разликата когато се движа с БМВ-то и когато се движа с Фият Браво 1.9 тд... разбираш ли че ми е идвало да извадя СД-то и да го хвърля по един голфаджия... никой не се съобразява с теб... всеки ти отнема предимството.. всеки те освирква... правят те на куку само защото не си с голяма и лъскава кола или няква която да се отличава по някакъв начин от останалите

пример... карам с бмв-то... някъв отпред ми кара с 30... клаксон нямам... карам около 500 метра зад тоя льольо той не се сеща да се свие... ВРЪМ ВРЪЪЪЪМММ и тоя така нави волана че щеше да се преобърне...
карам с фията... някъв кара пред мене... свиркам светкам ония не ебава... почнах да свиркам като изперкал... ония се изнерви и почна да ми бие рязки спирачки... после се засили за малко... пак набие рязко спирачки... има ли нужда да ти разказвам и други случаи
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Fear написа:Иначе мощна кола със зверски звук си е друга работа. През есента се разминах на Черни връх с едно F430 Scuderia и онзи като му даде газ, за малко да изцапам гащите от кеф.
Айде слагай слушалките, кликай тук и имаш втора възможност.

Между другото абсолютно съм съгласен. Такива дето цялата "мощност" им отива в гърнето... винаги са ми били доста забавни.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
или по малките градове,не е нужно постоянно с колата,може и пеш.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Купи си спортно гърне,направи катажията щастлив 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Transportera написа:Купи си спортно гърне,направи катажията щастлив
ами не е точно така...
за да ти напише даден полицай акт за нарушаване на нощната тишина би трябвало да ти замери звука... след като няма нужната апаратура няма как да ти напише акт за децибелите... другия вариянт по който те най-често пишат е по общинските наредби за нощна тишина... да ама за да ти съставят такъв акт 1-во трябва да са се оплакали от теб... да са те предупредили... и ако продължаваш да нарушаваш нощната тишина чак тогава ти пишат акт
поне така беше когато бяхме малки и правехме купони

на мен когато ми написаха този акт се заяждах много с полицая... до такава степен че ме предупреди че ако си отворя още веднъж устата ще ме прибере в районното поради неспазване на полицейски разпоредби и прошепна тихичко (а нали знаеш какво ще стане в районното) и след 1 час скандали ми написа акта... ако го бях обжалвал акта щеше да падне но не посмях понеже колата ми не е от най редовните... и ако ме бяха изпратили на някаква проверка щяха да ме спрът от движение...а спрат ли ме от движение няма как да я пусна наново... за това и не обжалвах този акт
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5