За дупките, и нерегулираните фарове на ''колегите'' по пътя!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: За дупките, и нерегулираните фарове на ''колегите'' по пътя!

Мнение от adovet » 23 Фев 2010, 10:21

Колеги заслепяването е кофти работа, но дупките мисля, че са доста по голям.Жена ми пътува всеки ден Перник-София.БМВто почна да потропва вече по предницата, а го взехме преди 1 месец.Нищо не тропаше, но пътя просто е ужасен.Всеки ден има хора със срязани гуми от дупките.Какво да правиме нали за дупките си плащаме данаци и винетки :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 23 Фев 2010, 10:34

vectra написа:за мен пътищата никога не са били по-зле! Трагедия е навсякъде! София прилича на минно поле!!! А такива с нерегулирани фарове...или игнор, или селски отвръщаш с твойте дълги...друго не виждам какво може да се направи

В тоз ред на мисли ... Някой ходил ли е наскоро до Варната .... Ако има някой,ще потвърди че просто е нелогично да има подобни кратери,като думата си е точно! Кратери все едно някой нарочноо ги е копал ... По новините казаха 8сантима,ама къде са ги мерили ... На майтап слезнах да меря една такава средно дълбока ... 15,6 сантиметра дупчица!
Вик,брат оправия няма ... Няма и да има което е по-лошото ... Дето каза един колега,не знаеш каква маймуна ще се падне срещу теб! Спирачки и се пазиш колкото можеш ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 23 Фев 2010, 11:53

Колега много си прав-аман от гъзари без пари,които искат да бъдат интересни ама на аванта :banghead: :bang:
Трябва да ги забранят тия боклуци-и аз мога да си сложа едни рали фарове и да светя като ТИР ама не го правя....
За съжаление селянията от която е част и културата по пътищата нямат оправия!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 23 Фев 2010, 13:33

то затова и в Германия не можеш да минеш ТЮВ, ако си скожил ксенон на кола, на която фаровете нямата машинки за регулиране, а вече има и закон всяка кола, която излезе от завод в Германия и е обурсдвана серийно с ксенон трябва задължително да има и система за миене на фаровете, тъй като е установено, ле мръсотията разсейва светлината от ксенона и снопа лъчи не е толкова добре насочен и заслепява.
Ама те немците и по друг начин са се застраховали точно в дадената ситуация >>> просто нямат дупки :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 23 Фев 2010, 15:17

Не искам да говорам лошо за БГ ,ама ситуацията с патищата е катастрофа, просто това го няма никаде... след като влегнав в БГ, платив винета и още не ми е ясно защо? това половин беше покриено со земя, од перник до София лявата лента цялата е со земя и никой не я чисти?
дупките на влеза на София не искам да коментирам, караш и на сред пьт има река, там просто има дупки кадето ако пропаднеш има голяма возможност никога да не те намерат :shock: .
това е срамота София е хубав град , а ас не вярвам дека до толко е криза и града няма пари да ги оправи тея пьтища, просто тряба някои по кадьрен човек да раководи.
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 23 Фев 2010, 15:21

Направо са отврат пътищата в България дано се вземат в раце ида ги направят като хората .. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 23 Фев 2010, 16:41

македонец, не се чуди.. просто бг е най-пропадналата и ограбена територия в света :ok:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 N46B20

Мнение от Luki Junior » 26 Фев 2010, 2:17

Не че е подобре и в Македония. Магистралата от Скопйе до Гевгелия прилича на циганска риза. Кърпена, кърпена, а патарина, винетка, пътни такси взимат по 2-3 лева на всеки пункт.
Същтия х*й... Ако ме питате за лично мнение, България има похубави пътища от Македония.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 26 Фев 2010, 11:18

Да не забравим да добавим и англичанките(десни волани) с несменени и нергулирани фарове, а!

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 26 Фев 2010, 11:58

Мордехай написа:... Интересно ми е само, защо българинът има толкова голямо самочувствие за себе си като много умен, интелигентен, а си трае и търпи неща, с които и назадничавите персийци и араби нямаше да се съгласят?!... Май както казва Карбовски - "Ние протестираме, ама пред компютъра, по интернет..."

Правилно! И ще е така докато ей така си мрънкаме пред компютрите,плащаме по 200 лв.данък поне и още 70 лв. винетки и не търсим отговорност на тези които отговарят за състоянието на пътищата.Свидетели сме и на това как ги запълват въпросните дупки с някаква субстанция приличаща на асвалт и отмиваща се при първия дъжд.Но и за това пак ние плащаме.После отново същата схема.Така е било и така ще докато не станем като гърците.Или пък при всяко проишествие от дупка на съд или отиваш и започваш да скачаш върху бърото на кмета или който и да и помияр отговарящ за това.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Фев 2010, 12:41

Хубаво говорите за пътищата, ама ние сме същите по отношение на съвест и т.н.
Примерно колко хора карат с ксенон на рефлекторни фарове? Многооооо!!!
Ама иначе реват за дупките!!!?!?!?!?!?!

Лично според мен тези с ксенон на фарове, които са без лещи и без автоматично
регулиране трябва да бъдат глобявани и спирани от движение!!!!!

Това някой киртак да сложи ксенон на обикновен рефлекторен фар е най-гнусното нещо,
което може да се направи. Всички дето са с рефлекторни фарове и ксенон са убийци!!!!!!

И сега ще ви кажа защо!!!!

Преди два месеца, при заслепяване с подобен фар, бях един от първите на инцидент,
при който разминаващия се с тоя с "яките" фарове блъсна и уби човек, който ходел в банкета.
Шофьора не видял човека поради силната насрещна светлина!!!!!!!!!!

Трябва да ви кажа, че гледката не е приятна.
И защо беше умрял човечеца. Защото човека решил да има "яки" фарове??????????????

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 26 Фев 2010, 12:45

zAcK написа:.......................

viewtopic.php?f=4&t=180447

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 26 Фев 2010, 13:19

Всички дето са с рефлекторни фарове и ксенон са убийци!!!!!!

Oтново да напиша, не си прав, прочети другата тема и ще разбереш защо!

Иначе българите сме помияри, за пореден път се убеждавам.
На паркинга пред нас са ме запушили, дойде единия, премести си колата, която беше спрял САМО ЗА МАЛКО пред моята... трябваше да му звъня на телефона... е поне го беше оставил на стъклото.
Тръгвам да излизам... всеки метнал по нкоя колица произволно на паркинга... кеф им е.
Тръгавам да се разминавам... идват да крещят: Ще ми одереш колатааа.... не ще я одера, ами на майка им в п***ата, ако мога ще им а навра. Нагли слески парчета. Ела бре, премести си кочината, бъди нормален човек, няма бати. Той е тарикат, ще си паркира дето си иска.

На следващия светофар, една кифла с Х5 на червено щеше да ме сгъне странично: НА ЧЕРВЕНО за нея.
То хубу че е сляпа, добре че не беше глуха... хубу че Мерца има тромби и вдига шум.
Спря на половин метър от мен излезе от лайняната си Х5-ица и почна да ми крещи...
Просто нямам думи.

Кви дупки, кви фарове... просто нищо не може да изкорени таа селяния.

Май истината е, че ако веднъж си живял навън (а не да си минал просто и да си цъкал с език) и си работил/работиш с нормални интелигентни хора, просто не можеш да се примириш с таа олигофрения тук.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 26 Фев 2010, 17:12

ЛилоФФ- много нагли станаха 20/25годишните путки!

Току що по Нова тв. в емисията Календар от 16.00ч. дадоха репортаж че днес 26 годишна пияна п**** с 1.65 промила, която блъснала трамвай и слязла и набила жестоко 40 годишната ватманка. :evil: :evil: :evil:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 26 Фев 2010, 18:11

liloff написа:
Май истината е, че ако веднъж си живял навън (а не да си минал просто и да си цъкал с език) и си работил/работиш с нормални интелигентни хора, просто не можеш да се примириш с таа олигофрения тук.

Абсолютно вярно! Преди явно съм си живял в блаженно невежество, сега колкото и да опитвам да не обръщам внимание на негативното, все по-често трудно издържам. Надявам се скоро да се спасявам от тук.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата