14-годишен с BMW удари двама на пешеходна пътека

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Re: 14-годишен с BMW удари двама на пешеходна пътека

Мнение от petio_bmw 318is » 23 Фев 2010, 20:30

Мангал POWER ,чак вика исках да карам и я ударих :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нагло копеленце ,ще яде к.ра с тоо акъл :dummy:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Фев 2010, 20:40

Демирев написа:
Ryapoff написа:кой родител дава на детето си да кара в населено място???

Айде не се правете на луди, да не би някой 14/17 годишно хлапе да отива и пита баща си дали може да вземе колата и бащата като отговори - Не! да го послуша и излезе пеша. Айде моля ви се!

Нали се сещаш какво ще се случи, ако някое от децата ми ми вземе колата без да ме попита.......хммммм
Слаб родителски контрол е причината за почти всичко при младото поколение!! Няма родители...това е.

Дано поне нашето поколение (на масата пишещи във форума) като имаме деца един ден да сме се поучили от всичко, от което се възмущаваме днес!

Току що гледах репортажа!! Нямам думи. Това същество, ако е насреща ми ще го разчекна. Взело колата, блъснало и се хили! Скапани цигани!! Скапани, долни цигани!!!
Ще го интегрираш....пак се сетих за една скорошна тема....какво да го интегрираш този индианец?! На баща му ли да обясниш дали трябва да дава колата, него ли да държиш отговорно?! Сигурно името си не може да напише....на 14 години!
Че и на БМВ-та се качиха..... :bang:

Между другото прави ми впечатление, че медиите напоследък когато престъплението независимо колко тежко е, ако е извършено от циганин (изобщо няма да ги наричам роми), това се премълчава. Но за сметка на това е супер дразнещо, когато никога не се пропуска да се каже, че е бил с БМВ..... :banghead:

Ей, направо побеснявам.... ( ще се въздръжам да пиша по такива теми....)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 23 Фев 2010, 21:41

Демирев написа:

Айде не се правете на луди, да не би някой 14/17 годишно хлапе да отива и пита баща си дали може да вземе колата и бащата като отговори - Не! да го послуша и излезе пеша. Айде моля ви се!

не знам колега ама преди като нямах книжка, да питам баща ми мога ли да взема колата и естествено да чуя "Не" дори нямаше да ми мине през окъла мисъл да прая обратното нещо. Колкото и тъпо да звучи келешчето е най-малко виновно в случая :winky: то още не знае откаде изгрява слънцето, а за отговорност какво да говорим :kuku: виновен е тоя който му е дал колата и най - вече трябва да го отнесе :bang: е*аси възпитанието ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 24 Фев 2010, 0:09

Родителят не винаги е виновен, възпитанието е едно, съвсем друго става от детето... Познавам деца на доктори, вече наркомани... Както и да е... Не се правете на луди, кое дете ще пита баща си... Аз нямам книжка, ако взема колата(досега баща ми не ми е давал да карам) вкъщи ще мога да стоя до момента, в които родителите ми разберат. И мисля, че това е правилно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 24 Фев 2010, 0:23

Гаден, мазен Циганин :no: :bang: :bang: :bang:

@Ryapoff, аз чак сега научих, че ти нямаш шоф. книжка - мислех те поне за 25 годишен :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Фев 2010, 0:29

Хорейшио написа:Гаден, мазен Циганин

:yes: Точно така,няма роми,ромът е за пиене :mhihi:
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 24 Фев 2010, 1:05

LiTtLeRoCk написа:Сопола даже,е във вечерните новини на БТВ,не пропуснаха да поменат марката на колата.

Днес разбрах,че всъщност тежкото возило което споменаха медийте е 38-мак.
:ranting: Та то само два педала ве,как ще натиснеш гас вместо спирачка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Фев 2010, 1:25

bozukov_a написа:Днес разбрах,че всъщност тежкото возило което споменаха медийте е 38-мак.

Малии то и сграда да беше ударило,щеше да падне :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 24 Фев 2010, 1:57

Абе то човек когато няма акъл и на 14 да е и на 24 да е и на 34 да е се тая и в каквато и кола да се качи се ще си е същия. Ето преди няколко дни паркирам си аз до спортния център на ТУ София и гледам как един човерк(мъж на около 35 - 40г.) излиза от паркинга с Nissan Pathfinder напред и блъсна една кола странично а място имаше предостатърно дори и за този SUV.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 24 Фев 2010, 16:59

djvisage написа:Абе то човек когато няма акъл и на 14 да е и на 24 да е и на 34 да е се тая и в каквато и кола да се качи се ще си е същия. Ето преди няколко дни паркирам си аз до спортния център на ТУ София и гледам как един човерк(мъж на около 35 - 40г.) излиза от паркинга с Nissan Pathfinder напред и блъсна една кола странично а място имаше предостатърно дори и за този SUV.

Е ти пък как можа да дадеш такъв пример :kuku: . Човека с Pathfindera не е вкарал хора в болницата, нали. Ламарините се правят.Иначе малкото келешче си е за ареста. Барабар с родителя му.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 25 Фев 2010, 12:02

Мишел написа:
Демирев написа:

Нали се сещаш какво ще се случи, ако някое от децата ми ми вземе колата без да ме попита.......хммммм
Слаб родителски контрол е причината за почти всичко при младото поколение!! Няма родители...това е.

Дано поне нашето поколение (на масата пишещи във форума) като имаме деца един ден да сме се поучили от всичко, от което се възмущаваме днес!

Току що гледах репортажа!! Нямам думи. Това същество, ако е насреща ми ще го разчекна. Взело колата, блъснало и се хили! Скапани цигани!! Скапани, долни цигани!!!
Ще го интегрираш....пак се сетих за една скорошна тема....какво да го интегрираш този индианец?! На баща му ли да обясниш дали трябва да дава колата, него ли да държиш отговорно?! Сигурно името си не може да напише....на 14 години!
Че и на БМВ-та се качиха..... :bang:

Между другото прави ми впечатление, че медиите напоследък когато престъплението независимо колко тежко е, ако е извършено от циганин (изобщо няма да ги наричам роми), това се премълчава. Но за сметка на това е супер дразнещо, когато никога не се пропуска да се каже, че е бил с БМВ..... :banghead:

Ей, направо побеснявам.... ( ще се въздръжам да пиша по такива теми....)
http://vbox7.com/play:3a6b7d8a
:dummy: :dummy: :dummy: :bang:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 25 Фев 2010, 12:49

http://vbox7.com/play:d6afaa62

Малкият Ибрямчо...
Без страх, без спирачка!

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 26 Фев 2010, 11:48

Е за такива поправителен дом....обществено полезен труд....солена глоба за родителите....и забрана да издаване на книжка до навършване на 25г...."исках да карам" :dummy:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 26 Фев 2010, 17:22

Не разбирам... аз съм почти на 18 и още се задоволявам със виртуални симулатори. Тея келеши акъл имат ли, че да вземеш колата и да си мислиш че си в NFS-то :kuku: Даже май в GTA-то щот в NFS-то неможеш да блъснеш човек :mhihi: И аз съм карал ... и бързо съм карал. Ама на безлюден път и баща ми е до мен. И до една година ще взема книжка и аз много искам да карам. Но няма да се кача на BMW-то. Възможно е, но едва ли разхода ще е по джоба ми. Кефя се на високи скорости, но като за начало искам малка кола. Не мисля да ставам некъв рейсър. Имаме едно Рено Клио 1,2 1994 година и мисля че ще ми е идеално :lalala: :mhihi: Повече държа да имам стабилна музичка в колата отколкото повече коне :) Не че с 55-60 коньова кола немога да направя на кайма някой де ...

Аз съм алергичен към цигани ... :banghead: :censored: :censored: :censored:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 26 Фев 2010, 19:42

Еми то всеки човек е различен, но един колега по-нагоре го каза много правилно - на 14 ако няма акъл, на 24 или 34 пак няма да има. Познавам хора на по 50+ години, които настъпват извън града по разбитите пътища колите си, които са им набори, колкото могат, но също има и такива на по 20 години, които извън града си карат със 110 по хубавия път и се кефят на живота. Не всеки е пилот, а аз съм сигурен, че един пилот няма да кара по пътя така, както някои хора...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата