как се отказахте от цигарите?
Модератор: Общи модератори
- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i
как се отказахте от цигарите?
имам 28 години (почти 29) и пуша от 12 години - започнах когато бјах на 16. искам да спра да пуша, ште ми баде полезно да чуја различни опити за успешно отказване от цигарите...Можеби нјамаше никога и да си помисла на отказване да не започнех да се чувствам тООлкова зле здраствено,
Благодарја Ви предварително
поздравленија
Влатко
Благодарја Ви предварително
поздравленија
Влатко
Re: как се отказахте од цигари?
браво
аз не пуша,не пия,тренирам фитнес от 5 години,спортувам, не ям до колкото мога вредни храни( избягвам е-тата и подсладителите защото са канцерогенни) не ям сладко ,пия зелен чаи всеки ден
и други работи !!! ЧУВСТВАМ СЕ ЧУДЕСНО И ВИЕ МОЖЕТЕ
http://vbox7.com/play:21d110cf

- BuLdwAiZeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 93 BMW 325 TD
- Мечтае да кара: BMW E30 ///M3
Ко речи.......
А по темета- взимаш 1 обикновена гумена ластичка и си я слагаш на китката, като ти се допуши започваш да се плющиш с нея....при мен действа

А по темета- взимаш 1 обикновена гумена ластичка и си я слагаш на китката, като ти се допуши започваш да се плющиш с нея....при мен действа
BuLdwAiZeR написа:Ко речи.......![]()

Опита ли с електронните цигари?
Тук има доста обширна тема по въпроса:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=156026
Тук има доста обширна тема по въпроса:
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=156026

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Спира се ударно, единствения начин, който действа при мен.
Спирал съм с никотинови лепенки, но тъкмо като си се освободил от навика да държиш цигара м/у пръстите, ти свършва никотина ударно и... става трудно.
С Табекс е просто смешно, като хомеопатично лекарство са, никаква идея.
Това с ластика е интересно
Аз просто се напих като свиня една вечер, запалих цигара на сутринта, отидох да се издрайфам и от тогава не съм палил, не съм си дърпал и не ми се пуши. (няколко месеца вече). А и парите за цигари, са ми = парите на бензин на месец и ето я и допълнителната мотивация да не пуша.
Дрехите ми не миришат вече.
Не смърдя на комин... и те така.
Спирал съм с никотинови лепенки, но тъкмо като си се освободил от навика да държиш цигара м/у пръстите, ти свършва никотина ударно и... става трудно.

Аз просто се напих като свиня една вечер, запалих цигара на сутринта, отидох да се издрайфам и от тогава не съм палил, не съм си дърпал и не ми се пуши. (няколко месеца вече). А и парите за цигари, са ми = парите на бензин на месец и ето я и допълнителната мотивация да не пуша.
BuLdwAiZeR написа:Ко речи.......![]()
ХАхахаха това звучи добре. Ама не знам как ще ме гледат околните със сини китки постоянно.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
liloff написа:Спира се ударно, единствения начин, който действа при мен.
За кой път и за колко време

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
воля единствено.
Казах, и отрязах. Това е. - 3 месеца и половина без лайна.
Казах, и отрязах. Това е. - 3 месеца и половина без лайна.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
пробвай с тичане или футбол,почваш да дишаш много свободно и приятно и като запалиш ти е кофти така ги отказах но уви за две седмици понеже като седна на маса и не издържам нямам толкова воля поне за момевнта
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
цигари се спират от раз .. това да ги намаляваш постепенно при мен не действа .. като подминах кутийка на ден след 10 годишно пушене просто ги спрях .. първите няколко седмици е ад ,после се пооправят нещата .. бях отказал и кафето щото пийна ли кафе ми се допушваше зверски .. сега си пия кафе ,а цигара паля на месец-два като пийна с компания примерно и някой почерпи,но не ми е вкусна .. след като ги откажеш и организма отвикне се чувстваш много по добре - по бодър и силен ,по трудно се изморяваш и задъхваш .. от половин година се хванах и малко с тежести из нас ,вече има видим ефект ...
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
Аз правих опити с електронна цигара и не само, че не помогна ами даже като спрях да я ползвам пушех малко повече. В крайна сметка пак си пуша. Чувам някой мой колеги да хвалят Табекс, и се замислям и аз да пробвам. Някой ако има наблюдения да споделя.
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Mihael A. написа:бравоаз не пуша,не пия,тренирам фитнес от 5 години,спортувам, не ям до колкото мога вредни храни( избягвам е-тата и подсладителите защото са канцерогенни) не ям сладко ,пия зелен чаи всеки ден
и други работи !!! ЧУВСТВАМ СЕ ЧУДЕСНО И ВИЕ МОЖЕТЕ
http://vbox7.com/play:21d110cf
Аз пък пия, пуша, не тренирам фитнес и не спортувам, ям колкото може повече храни без да гледам имат ли е-та и подсладители, ям много сладко и не пия зелен чай, камо ли обикновен чай. И АЗ СЕ ЧУВСТВАМ ЧУДЕСНО И ВИЕ МОЖЕТЕ

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E