Честити зони за паркиране в София
Модератор: Общи модератори
Re: Честити зони за паркиране в София
Изрода написа:Kris написа:Изрода написа:
Така че колеги СТИГА РЕВАХТЕ.СТИСКАИТЕ ЗЪБИ И СЕ РАДВАИТЕ ЧЕ НЯКОИ НАИ НАКРАЯ ПРАВИ НЕЩО И СЛАГА В РЕД ШИБАНАТА НИ ДЪРЖАВА.
Както се оправиха със снега нали?
Както задържат парите на всички фирми свършили някаква работа към държавата.
Както само пюят старото правителство, не че не е вярно, но ми писна само оправдания
Единственото нещо което съм чул че са направили е метрото
Били изнамерили пари от ЕС и отпуснали задържаните пари, еми дайте сега на народа каквото му дължите или само сме на думи
И как нема да се увеличи бюджета на София като само вдигат таксите и налозите, че и нови измислят коя от коя по-идиотски (90% съм сигурен че са идеии на хер Флик)
И хер Флик (Дянков), може и да е много добър като министър, но пред медии и тем подобни изяви не трябва да се появява изобщо. Само несериозни простотии говори, които не прилягат на поста му.
P.S.
А за паяците според мен трябва да ти вдигат колата само ако пречи на вдижението, а през другото време когато си нарушил едни лелички и чичковци да минават и да ти лепват една солена глоба.
Ема колега ето ПАК РЕВЕТЕ КАТО ДЕВОИКИ БЕЗ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ.
За кви пари се бориш като те са отпуснати преди 2 седмици от евро фондове, тва да не е баница- режи па яж.
То са процедури , то са отчети, то са планирания и тн.
Важното е че са дадени и вече следващата зима нема да е така и изобщо след Март месец ще почнат да се раздвижват нещата.
Задържали парите, е как нема да задържат като хазната беше празна бе, заради плужека Станишев - ОТ КЪДЕ ДА ИЗКОПАТ ПАРИ та да плащат.
Никои не мисли че миналогодишния бюджет е бил иЗЧЕРПАН ТОЧНО ДО ИЗБОРИТЕ И ТО С ЦЕЛ![]()
![]()
![]()
Казах ви - СЕДЕТЕ МИРНИ И СЕ РАДВАИТЕ ЧЕ НЕКОИ ИМА ЖЕЛАНИЕ И СМЕЛОСТ ДА СЕ ЗАНИМАВА С НЕБЛАГОДАРНО И ГЛУПАВО ПЛЕМЕ КАТО НАЩО
Бате ти май изобщо не знаеш за какво говориш, пари имаше да се платят на хората. Но някой реши да ги задържи щото видиш ли после кати им отпусне ще го гледат като господ. Ама за това задържане се натрупват дългове лихви и съответно се губят работни места. А дали бате бойко ще плати и малко лихви? Силно се съмнявам.
Давам ти пример изграждаме защитна стена при гр.Лом за да не ги залива Дунава, спряха парите но не спряха да лаят как сме спряли работа. Сега като ги залива хората пак дойдоха да реват как ББ щел да направи нещо. Ами ние не искаме нищо да прави просто да си ни плати изработеното и подписаното от неговото правителство и министерство че е свършена работа по техните стандарти и изисквания. Още декември казаха че ще платят, после до февруари, после март. Сега е март и очаквам да кажат април-май. Ама после като дадът некакви пари и ще кажат аре бачкайте ама като се дигнат водите и какво да бачкаш подвода ли? Или ще кажат ние платихме а вие само мрънкате и нищо не правите.
Аре моляте кажи ми какво са направили за тия месеци от как са на власт? Освен да се подиграят с пенсиите по коледа, и да си дигнат технитен пари. После щеха да вдигат пенсионната възраст (ама се усетиха че май ще се работи доде си жив), та задържаха малко. Сега се огледаха в колите (понеже пътищата ни са перфектни). Не ми се мисли какво следва
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Kris написа:Изрода написа:Kris написа:Изрода написа:
Така че колеги СТИГА РЕВАХТЕ.СТИСКАИТЕ ЗЪБИ И СЕ РАДВАИТЕ ЧЕ НЯКОИ НАИ НАКРАЯ ПРАВИ НЕЩО И СЛАГА В РЕД ШИБАНАТА НИ ДЪРЖАВА.
Както се оправиха със снега нали?
Както задържат парите на всички фирми свършили някаква работа към държавата.
Както само пюят старото правителство, не че не е вярно, но ми писна само оправдания
Единственото нещо което съм чул че са направили е метрото
Били изнамерили пари от ЕС и отпуснали задържаните пари, еми дайте сега на народа каквото му дължите или само сме на думи
И как нема да се увеличи бюджета на София като само вдигат таксите и налозите, че и нови измислят коя от коя по-идиотски (90% съм сигурен че са идеии на хер Флик)
И хер Флик (Дянков), може и да е много добър като министър, но пред медии и тем подобни изяви не трябва да се появява изобщо. Само несериозни простотии говори, които не прилягат на поста му.
P.S.
А за паяците според мен трябва да ти вдигат колата само ако пречи на вдижението, а през другото време когато си нарушил едни лелички и чичковци да минават и да ти лепват една солена глоба.
Ема колега ето ПАК РЕВЕТЕ КАТО ДЕВОИКИ БЕЗ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ.
За кви пари се бориш като те са отпуснати преди 2 седмици от евро фондове, тва да не е баница- режи па яж.
То са процедури , то са отчети, то са планирания и тн.
Важното е че са дадени и вече следващата зима нема да е така и изобщо след Март месец ще почнат да се раздвижват нещата.
Задържали парите, е как нема да задържат като хазната беше празна бе, заради плужека Станишев - ОТ КЪДЕ ДА ИЗКОПАТ ПАРИ та да плащат.
Никои не мисли че миналогодишния бюджет е бил иЗЧЕРПАН ТОЧНО ДО ИЗБОРИТЕ И ТО С ЦЕЛ![]()
![]()
![]()
Казах ви - СЕДЕТЕ МИРНИ И СЕ РАДВАИТЕ ЧЕ НЕКОИ ИМА ЖЕЛАНИЕ И СМЕЛОСТ ДА СЕ ЗАНИМАВА С НЕБЛАГОДАРНО И ГЛУПАВО ПЛЕМЕ КАТО НАЩО
Бате ти май изобщо не знаеш за какво говориш, пари имаше да се платят на хората. Но някой реши да ги задържи щото видиш ли после кати им отпусне ще го гледат като господ. Ама за това задържане се натрупват дългове лихви и съответно се губят работни места. А дали бате бойко ще плати и малко лихви? Силно се съмнявам.
Давам ти пример изграждаме защитна стена при гр.Лом за да не ги залива Дунава, спряха парите но не спряха да лаят как сме спряли работа. Сега като ги залива хората пак дойдоха да реват как ББ щел да направи нещо. Ами ние не искаме нищо да прави просто да си ни плати изработеното и подписаното от неговото правителство и министерство че е свършена работа по техните стандарти и изисквания. Още декември казаха че ще платят, после до февруари, после март. Сега е март и очаквам да кажат април-май. Ама после като дадът некакви пари и ще кажат аре бачкайте ама като се дигнат водите и какво да бачкаш подвода ли? Или ще кажат ние платихме а вие само мрънкате и нищо не правите.
Аре моляте кажи ми какво са направили за тия месеци от как са на власт? Освен да се подиграят с пенсиите по коледа, и да си дигнат технитен пари. После щеха да вдигат пенсионната възраст (ама се усетиха че май ще се работи доде си жив), та задържаха малко. Сега се огледаха в колите (понеже пътищата ни са перфектни). Не ми се мисли какво следва
Ама братле ти пак гледаш тебе си , само от твоя ъгъл.
Т и и другите хора неможете ли да разберете че
ПАРИ В ДЪРЖАВАТА НЯМАААААААААААА , КАК ДА ТИ ПЛАТЯТ КАТО НЯМААА.
Приходите в бюджета са в началото на годината и тогава се и разпределят, а Боико като е застъпил на власт след средата към края на годината и в държавата няма пари, как да чисти сняг, как да плаща, кво сички спекулират с тея пенсии - за5 лева ореваха орталъка, не че ше направи нещо с тех пенсионера - ама е така щото е въпрос на принцип да се оплаква.
По втората ти забележка, че си работил и не ти е платила държавата - ти замислял ли си се защо се спряха всякакви плащания мммм.
Аз ще ти кажа - защото имаше много източване на пари от точно такива приближени фирми, фактури, разходи измислени и тн.(всички значт как става).Ти случаино да знаеш че поти из цялата държава минаха финансови ревизии и проверяване точно на тези неща и колко такива договори на източващи фирми се прекратиха ммммм.
Тези неща ти ги говоря от първа ръка , а не съм чул от някои си в кафето.
Така че колеги, за всяко нещо си има логично обяснение, просто човек трябва да си вдигнр малко конските капаци и да погледне на горе, да разбере че държавата ние била унищожена, и че всички трябва да изтърпим малко за да почнеме да се вдигаме нагоре.
Ами тея работи с бежанците, изтоването на пари там милиони левове, ааа, ами всичките тея арести за злоупотребе с пари - това не ви ли дава няква надежда че започват да се оправят нещата - на мене ДА
Ами касирането на изборите в Турските секции и встъпване на нови депутати в парламента ммммммммммммм- дето всички реваха против Доган и се оплаквахме точно от това ЕМИ ЕТО ВИ ГОТОВО Е - ама никои не гледа ами почваме да си ревеме за следващото по ред нещо - на мене и това ми дава надежда
Не сте ли се замисляли , че при толко арести за корупция , нито веднъж не се спомена името на Боико, въпреки че пипна почти из цяла България по високите етажи - ами дал ако имаше нещо , немаше да се разпеят всички и да го топът и него , след като вече няма кво да губят и пътуват към панделата.
Е такива неща ми дават надежда на мене- като аз съм с ясната представа и съзнание че резултата ще доиде след 1-2 ,5 години, а не след 8 месеца.
ВИЕ НЕЗНАМ ДАЛИ ОСЪЗНАВАТЕ КАКВА НИ Е НАРОДО ПСИХОЛОГИЯТА - ВСИЧКИ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ НЕЩО, И ТОВА Е НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС.КАТО СЕ ВИДИШ С ПРИЯТЕЛ И ТОИ ТРЕБВА ДА ТИ КАЖЕ ЗА 5 МИН. КВО ЛОШО МУ СЕ Е СЛУЧИЛО И ТОГАВА ПОЧВАТЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ, ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТЕ - АБЕ ВСИЧКИ.Дори и аз съм такъв, но се опитвам да го изкореня
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Изрода написа:Нали тва е идеята - като се поизпразни центъра , всички които живеят там , ще паркират по спокоино и ще иам места за тях.
ще може да се кара по спокоино, защото всеки ще предпочете да си остави колата някъде или пред блока и да си хване метрота, да си свърши работа и да се прбере за 2 лева точно, а не за 5 лева бензин и още 3или 6 съответно за паркиране.
СЕГА СХВАНАХТЕ ЛИ ИДЕЯТА НА ГЛУПАВИТЕ НИ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ - ДЕТО СА ПОЛУЧИЛИ ОТЛИЧНА ОЦЕНКА ОТ ОНЕЯ ОЩЕ ПО ГЛУПАВИТЕ ЕВРО КОМИСАРИ И ВЕЛИКИТЕ УМОВЕ НА ЕВРОПА
Пич, май ти не си схванал идеята. С тия винетки за паркиране в центъра по местоживеене дават право да паркираш по една кола на апартамент. Или сега ще кажеш, че да имаш 2 коли в домакинството е лукс или, че в Европа на едно семейство се пада по една кола?
Никой не ти забранява да си паркираш колата в гаража, нали ... 

In Ban We Trust!
Изрода написа:
.................
Ама братле ти пак гледаш тебе си , само от твоя ъгъл.
Т и и другите хора неможете ли да разберете че
ПАРИ В ДЪРЖАВАТА НЯМАААААААААААА , КАК ДА ТИ ПЛАТЯТ КАТО НЯМААА.
Приходите в бюджета са в началото на годината и тогава се и разпределят, а Боико като е застъпил на власт след средата към края на годината и в държавата няма пари, как да чисти сняг, как да плаща, кво сички спекулират с тея пенсии - за5 лева ореваха орталъка, не че ше направи нещо с тех пенсионера - ама е така щото е въпрос на принцип да се оплаква.
ВИЕ НЕЗНАМ ДАЛИ ОСЪЗНАВАТЕ КАКВА НИ Е НАРОДО ПСИХОЛОГИЯТА - ВСИЧКИ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ НЕЩО, И ТОВА Е НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС.КАТО СЕ ВИДИШ С ПРИЯТЕЛ И ТОИ ТРЕБВА ДА ТИ КАЖЕ ЗА 5 МИН. КВО ЛОШО МУ СЕ Е СЛУЧИЛО И ТОГАВА ПОЧВАТЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ, ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТЕ - АБЕ ВСИЧКИ.Дори и аз съм такъв, но се опитвам да го изкореня
Бате нема да споря с теб щото явно ти знаеш по-добре.
Само за снега да те питам бате бойко като беше кмет и направи така че да махне вълка от там, дали е направил най-доброто за София или само си е тури лнекой лев в джоба та да си има за изборите? Дали като беше на пряко договаряне с фирмите е избрал най-добрата или тази която му е дала най много, щото всички видяхме какво стана: дойдоха некакви боклучарки с десни волани и чужди регистрации, имат 50 снегорина за цяла София и две гондоли с сол, а за качетво на работа да не говорим.
Не че подкрепям Сатишев или някой друг от обирджиите ама да не се правят на света вода ненапита, щото и те идват от там и не може да ни изтискват и последните стотинки с предтекс че видиш ли другите окрали всичко.
Силно се надявам всичко това да е за добро.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bum_bum написа:Изрода написа:Нали тва е идеята - като се поизпразни центъра , всички които живеят там , ще паркират по спокоино и ще иам места за тях.
ще може да се кара по спокоино, защото всеки ще предпочете да си остави колата някъде или пред блока и да си хване метрота, да си свърши работа и да се прбере за 2 лева точно, а не за 5 лева бензин и още 3или 6 съответно за паркиране.
СЕГА СХВАНАХТЕ ЛИ ИДЕЯТА НА ГЛУПАВИТЕ НИ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ - ДЕТО СА ПОЛУЧИЛИ ОТЛИЧНА ОЦЕНКА ОТ ОНЕЯ ОЩЕ ПО ГЛУПАВИТЕ ЕВРО КОМИСАРИ И ВЕЛИКИТЕ УМОВЕ НА ЕВРОПА
Пич, май ти не си схванал идеята. С тия винетки за паркиране в центъра по местоживеене дават право да паркираш по една кола на апартамент. Или сега ще кажеш, че да имаш 2 коли в домакинството е лукс или, че в Европа на едно семейство се пада по една кола?
Не е верно по местожителство е демек личната ти карта треа да е на тоя адрес,и посел и 5 коли даимаш нема ядове стига да намериш къде да ги паркираш де
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е да и всичките трябва да се водят на твое име. А майка ми примерно като е в чужбина тва означава, че докато колата и е при мен трябва през 6 месеца да си прехвърляме собствеността за да може да седи пред нас. И ако живееш на квартира колко ЛК трябва да смениш като се местиш?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
eraziel написа:Никой не ти забранява да си паркираш колата в гаража, нали ...
де ги тия гаражи в центъра

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
bum_bum написа:eraziel написа:Никой не ти забранява да си паркираш колата в гаража, нали ...
Има има само ЕУРО да има

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Както винаги, всички са недоволни, но това със зоните е направено от години във всички по-големи градове в Европа. Има 1 или 2 зони за паркиране и реално не влизат само кварталите. Скоро ще се направи и във Варна, Пловдив и т.н.
Zubcho написа:///peter написа:О да със сигурност, но поне след 2-3 години щото няма пари, няма пари и да потдържат улиците, нямат пари и за осветление, нямат пари и за градинките да потдържат, не чистят на време снега, не се мият улици, какво всъщност прави общината?
Нищо, защото е най-лесно
Не се ядосвайте, защото от ядосване файда няма. Просто правим протести това е начина.
Поздрави
Часът и мястото на събитието са известни ! 10 март 10:00ч НДК !!! ай'л би деър !
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
bum_bum написа:Е да и всичките трябва да се водят на твое име. А майка ми примерно като е в чужбина тва означава, че докато колата и е при мен трябва през 6 месеца да си прехвърляме собствеността за да може да седи пред нас. И ако живееш на квартира колко ЛК трябва да смениш като се местиш?
Или на твое или на друг регистриран на този адрес,а това,че на майка ти колата я караш ти и не е на твое им е друга работа,то това е и идеята който не му се плаща си маха колата и освобождава място,мен лично нем и дреме щот и гараж имам и двор,но и да нямах съм съгласен с правителството така е по света и тук ще е така стига с Ганьощината. Само се мрънка
bum_bum написа:eraziel написа:Никой не ти забранява да си паркираш колата в гаража, нали ...
Има ги, само че са магазини отдавна.
alx написа:не виждам какво недоволствате. нали искате европа? подреден град? свободни тротроари? по-малко задръствания?
...
това е един начин. скъпо? не-ефективно? пладнешки обир? разбира се. но нали трябва да се започне от някъде.
...
правилна първа крачка в правилната посока.
...
цивилизацията изисква жертви.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-