Нужни документи за Англия
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Нужни документи за Англия
Понеже сестра ми заминава за там искам да науча има ли нещо много важно което трябва да се вземе и без което не може да си направи документите за работа там?Казаха ми че трябва здравна карта международна,задължителна ли е?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Нужни документи за Англия
AGT написа:Имаш Л.С.
Добре де.Той хубаво си го има ма все пак напишете ако знаете да няма още 20 теми

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Международната карта я искат задължително до колкото си спомням.Иначе разрешителното за работа зависи от самият вид работа и бива няколко вида но то се издава там.Иначе други специални документи няма-не по-различни за работа в друга страна 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
AGT написа:Имаш Л.С.
Кажи и тука де, квото го криеш човек ше каже си агент на ЦРУ

Да допитам малко и аз по-конкретно - за ИТ специалисти какви са нужните документи, трябва ли ми някакво специално разрешително за работа?

xpl0d написа:AGT написа:Имаш Л.С.
Кажи и тука де, квото го криеш човек ше каже си агент на ЦРУ![]()
Да допитам малко и аз по-конкретно - за ИТ специалисти какви са нужните документи, трябва ли ми някакво специално разрешително за работа?
Tрябва да , жълта карта май се казваше или нещо от рода , чака се доста време за да я получиш и след като я имаш ти дава правото да работиш като "нает" работник а не със нашият статут на "самонает" . И без да се обиждаш ама тука ИТ специалисти с лопати да ги ринеш , така че ако ще идваш в тая криза помисли за други насоки .
Не знам къде ги ринат с лопати, ма в момента брат ми се стяга да заминава за Ирландия 5 мес. командировка, щото не им достигат служители в оня офис 

In Ban We Trust!
eraziel написа:Не знам къде ги ринат с лопати, ма в момента брат ми се стяга да заминава за Ирландия 5 мес. командировка, щото не им достигат служители в оня офис
За Англия ти говоря не за Ирладния и по специално за Лондон
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Yordanovv написа:xpl0d написа:AGT написа:Имаш Л.С.
Tрябва да , жълта карта май се казваше или нещо от рода , чака се доста време за да я получиш и след като я имаш ти дава правото да работиш като "нает" работник а не със нашият статут на "самонает" . И без да се обиждаш ама тука ИТ специалисти с лопати да ги ринеш , така че ако ще идваш в тая криза помисли за други насоки .
То понеже прелива от специалисти, сайтовете за работа във Великобритания и Ирландия се обновяват с 20-30 нови обяви ежедневно

Остей ся риненето миненето ами кажи колко време горе доле се чака за таз жълта карта ли там както се нарича и откъде се взима? Аз ли си придвижвам нещата и си я правя или трябва работодател нещо да се намеси?

xpl0d написа:Yordanovv написа:xpl0d написа:AGT написа:Имаш Л.С.
То понеже прелива от специалисти, сайтовете за работа във Великобритания и Ирландия се обновяват с 20-30 нови обяви ежедневно![]()
Остей ся риненето миненето ами кажи колко време горе доле се чака за таз жълта карта ли там както се нарича и откъде се взима? Аз ли си придвижвам нещата и си я правя или трябва работодател нещо да се намеси?
Ми , кво да ти кажа късмет е всичко до колко време ще дойде . Моят дойде за около 4 месеца . Иначе идея си нямам какво трябва да подаваш и да правиш , моята счетоводителка ми го направи .
11 мнения
• Страница 1 от 1