писмо от пощата
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
писмо от пощата
Получих две известия от пощата , че имам писмо да взема.Мисля , че може да е от КАТ , но доколкото знам не пращат актове и снимки.Възможно ли е да е фиш?Ако не отида да го взема влиза ли в сила?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: писмо от пощата
А мене пък преди 2 часа ме засърбя главата и от тогава търпя,та се чудя да попитам и колегите,може ли да имам въшки и като ги разчешам да плъпнат на секъде,ама понеже съм много късо постриган,дали не се касае за пърхут или нещо друго,моля кажете дали да се почешам или да стискам зъби?
Чакам с нетърпение и безчешие вашите мнениия
[url][/url]
Чакам с нетърпение и безчешие вашите мнениия

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Е.Димитров написа:А мене пък преди 2 часа ме засърбя главата и от тогава търпя,та се чудя да попитам и колегите,може ли да имам въшки и като ги разчешам да плъпнат на секъде,ама понеже съм много късо постриган,дали не се касае за пърхут или нещо друго,моля кажете дали да се почешам или да стискам зъби?
Чакам с нетърпение и безчешие вашите мнениия[url][/url]

обичам BMW
Е.Димитров написа:А мене пък преди 2 часа ме засърбя главата и от тогава търпя,та се чудя да попитам и колегите,може ли да имам въшки и като ги разчешам да плъпнат на секъде,ама понеже съм много късо постриган,дали не се касае за пърхут или нещо друго,моля кажете дали да се почешам или да стискам зъби?
Колко си оригинален , сам ли го измисли?!Наблюдавам наглия ти тон не само тук , не разбирам защо разваляш темите постоянно

- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
а на мен ми званиат на вратата и се 4удиа кои ли е и дали да му отвариам да не е ниакои приател или врак 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
destiny написа:Е.Димитров написа:А мене пък преди 2 часа ме засърбя главата и от тогава търпя,та се чудя да попитам и колегите,може ли да имам въшки и като ги разчешам да плъпнат на секъде,ама понеже съм много късо постриган,дали не се касае за пърхут или нещо друго,моля кажете дали да се почешам или да стискам зъби?
Колко си оригинален , сам ли го измисли?!Наблюдавам наглия ти тон не само тук , не разбирам защо разваляш темите постоянно
Приятелю,не се сърди,ама пишеш че имаш писмо и те е страх да го отвориш...е може да е всичко,ако в пощата те накарат да го подпишеш преди да ти го дадат-ми не подписвай,освен това може и да е още милион неща,като книга от ридърс България-не я взимай щото струва 20-40 лева и няма да ти трябва,ако е от кат-в пощата няма да ти земат книжката.
п/п
Верно е че пиша и в e-bane.net но не вярвам и там да ме четеш

Е.Димитров написа:destiny написа:Е.Димитров написа:А мене пък преди 2 часа ме засърбя главата и от тогава търпя,та се чудя да попитам и колегите,може ли да имам въшки и като ги разчешам да плъпнат на секъде,ама понеже съм много късо постриган,дали не се касае за пърхут или нещо друго,моля кажете дали да се почешам или да стискам зъби?
Приятелю,не се сърди,ама пишеш че имаш писмо и те е страх да го отвориш...е може да е всичко,ако в пощата те накарат да го подпишеш преди да ти го дадат-ми не подписвай,освен това може и да е още милион неща,като книга от ридърс България-не я взимай щото струва 20-40 лева и няма да ти трябва,ако е от кат-в пощата няма да ти земат книжката.
п/п
Абе въпроса ми беше конкретно дали МОЖЕ да е фиш от КАТ , то ясно ,че какво ли не пращат по пощата.Айде със здраве

Е.Димитров написа:destiny написа:Е.Димитров написа:А мене пък преди 2 часа ме засърбя главата и от тогава търпя,та се чудя да попитам и колегите,може ли да имам въшки и като ги разчешам да плъпнат на секъде,ама понеже съм много късо постриган,дали не се касае за пърхут или нещо друго,моля кажете дали да се почешам или да стискам зъби?
п/п
Абе въпроса ми беше конкретно дали МОЖЕ да е фиш от КАТ , то ясно ,че какво ли не пращат по пощата.Айде със здраве

destiny написа:Абе въпроса ми беше конкретно дали МОЖЕ да е фиш от КАТ , то ясно ,че какво ли не пращат по пощата.Айде със здраве
Може! На брат ми мупратиха наскоро "честитка" от общината за неправилно паркиране

Моят съвет е - отиди в пощата, питай от кой е пратката и ако не ти хареса кажи, че си си забравил личната карта и си излизаш

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
flame написа:Моят съвет е - отиди в пощата, питай от кой е пратката и ако не ти хареса кажи, че си си забравил личната карта и си излизаш
10 мнения
• Страница 1 от 1