Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България
И аз мисля да дойда на Чепеларе, освен ако не съм изпуснал срока за даване на кинтите за нощувките.
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Спокойно бе...половината отбор обикновено плаща преди да си тръгне от Чепеларе...той Методи е милионер...ти не знаеш ли 

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
За мача съм на линия за Чепеларе - ще кажа в неделя на мача
Пичове имам едни кори за продаване - Nike Total 90 Protega Shield 3 - корите са един път, но се оказа че не са имали моя размер и са пратили един размер по-малки а именно L дават ги за хора 170-180см височина но на мен са ми малки
и сега ги продавам - чисто нови са в оригиналната опаковка (само съм ги пробвал не съм ритал с тях) - поръчал съм ги от Англия цената беше 9.99 лири и с доставката ми излязоха 30лв. за толкова и ги продавам - цената в България не знам колко е и дали изобщо се продават тук:

Ако някой има интерес да пише

Пичове имам едни кори за продаване - Nike Total 90 Protega Shield 3 - корите са един път, но се оказа че не са имали моя размер и са пратили един размер по-малки а именно L дават ги за хора 170-180см височина но на мен са ми малки

THE ONE & ONLY E30
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Мисля да успея и аз да дойда на двете мероприятия, но кой знае... А колкото за корите - какво е това - молба към защитния вал да ти намерим клиенти (от другите отбори) ли?
)) Да се постараем ли?
))) :ППП

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Пацеее,мисля че е крайно време да се присъединиш на Чепилариту

от свинята лебед не става...
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Утре май че играме с белите рокли
Така че носете си белите гащи и белите фанели, не да ми доете като дъгата да го еба.
Кур за Хорхе Кампос
Нема да е лошо да ми носите и по един пенчо за спането за чепеларе, че у среда че треа да обедневам па

Така че носете си белите гащи и белите фанели, не да ми доете като дъгата да го еба.
Кур за Хорхе Кампос

Нема да е лошо да ми носите и по един пенчо за спането за чепеларе, че у среда че треа да обедневам па

долен хранител

- rogertaylor
- Потребител
-
sinqta_strela написа:Утре май че играме с белите рокли![]()
Да, аз да кажа също, че ние сме само със синьо, та ще се радваме ако дойдете с бялото

П.П.
THE DUNK MACHINE написа:
Носи ги, може да се разберем ако ми станат

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Аз може и да не успея да дойда 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Събота, 13.03.10, 13:00, СС, Форумна Лига,
шестнадесети кръг, ФЕН vs БМВ
Всички 12:30 там
Филипе, стегни се малко и започни да идваш на мачовете, щото прекаляваш вече
А и не е нормално, отново да имаме 2 резерви само...
Носете си и двата екипа! Най-вероятно пак ще сме бели!
Ако пак не Ви се играе, мързи Ви, искате да се помърдосвате, или просто Ви се
играе за "кеф" като днес, най-добре си стойте по къщите и си къркайте, нема смисъл
да се тормозиме излишно уикендите. За последните три мача идвам със страшно желание и
настроение, и в крайна сметка независимо от резултатите си тръгвам неудоволетворен от това
което изнасяме като "продукция". Явно има нещо което трябва да се промени, така че на Чепеларе
се гответе за революция в отговорностите и разпределението на функциите в отбора
В Сряда, 10.03.10, 19:00 Ви чакам на СС за да уточним детайлите около Чепеларе и за да ми дадете пари.
Двете нощувки за един човек са 50лв (Иво, ще попитам какво да направим в твоят случай).
Искам и по три имена на всички, които ще идват допълнително - жени, деца, баби, дедовци, к_у_р_в_и...
Мисля че е крайно време, да си платите членските вноски. НЕДОПУСТИМО Е, да има хора с по над 120лв задължения !!!
Пичове, стегнете се малко и ударете едно рамо в организацията и развитието на тоя отбор, щото вече ми
писна на кура от несериозното Ви отношение...
шестнадесети кръг, ФЕН vs БМВ

Всички 12:30 там

Филипе, стегни се малко и започни да идваш на мачовете, щото прекаляваш вече

А и не е нормално, отново да имаме 2 резерви само...
Носете си и двата екипа! Най-вероятно пак ще сме бели!
Ако пак не Ви се играе, мързи Ви, искате да се помърдосвате, или просто Ви се
играе за "кеф" като днес, най-добре си стойте по къщите и си къркайте, нема смисъл
да се тормозиме излишно уикендите. За последните три мача идвам със страшно желание и
настроение, и в крайна сметка независимо от резултатите си тръгвам неудоволетворен от това
което изнасяме като "продукция". Явно има нещо което трябва да се промени, така че на Чепеларе
се гответе за революция в отговорностите и разпределението на функциите в отбора

В Сряда, 10.03.10, 19:00 Ви чакам на СС за да уточним детайлите около Чепеларе и за да ми дадете пари.
Двете нощувки за един човек са 50лв (Иво, ще попитам какво да направим в твоят случай).
Искам и по три имена на всички, които ще идват допълнително - жени, деца, баби, дедовци, к_у_р_в_и...
Мисля че е крайно време, да си платите членските вноски. НЕДОПУСТИМО Е, да има хора с по над 120лв задължения !!!
Пичове, стегнете се малко и ударете едно рамо в организацията и развитието на тоя отбор, щото вече ми
писна на кура от несериозното Ви отношение...
долен хранител

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
sinqta_strela написа:За последните три мача идвам със страшно желание и
настроение
А аз като дойда с голямо желание и оставам резерва - справка 2 от последните ни 3 мача ШАНС
Моето мнение (докато гледах играта отвън) за този мач е че Фифо и Юли трябваше да си разменят местата и смени НЕ трябваше да правим.
Мето виж дали ше е възможно да плащаме само втората нощувка и пиши на ЛС да ти дам данните

THE ONE & ONLY E30
Мача не ни тръгна от самото начало, после дойдоха грешките и напрежението.
Иво, с Юли редовно си сменяме местата и не мисля, че ако не бяхме щеше да е по-добре. Иначе аз не мога да си обясня, защо бях толкова неадекватен (повече от обикновено
), за което се извинявам.
Наложително е да поработим върху статичните положения, защото почти всички голове, които допускаме са лоша подредба при тях. Също мисля, че трябва да сложим още един централен халф в мачове срещу отбори опълченци, за да разиграваме топката по-дълго и спокойно.
Относно желанието, никога не съм идвал без такова или пък съм се разхождал по терена...
Айде със здраве и наздраве
Иво, с Юли редовно си сменяме местата и не мисля, че ако не бяхме щеше да е по-добре. Иначе аз не мога да си обясня, защо бях толкова неадекватен (повече от обикновено

Наложително е да поработим върху статичните положения, защото почти всички голове, които допускаме са лоша подредба при тях. Също мисля, че трябва да сложим още един централен халф в мачове срещу отбори опълченци, за да разиграваме топката по-дълго и спокойно.
Относно желанието, никога не съм идвал без такова или пък съм се разхождал по терена...
Айде със здраве и наздраве