НедОразумението "Дянков"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Re: НедОразумението "Дянков"

Мнение от Totogada » 05 Мар 2010, 21:11

Този или ще го сменят или ще го утрепят...особенно заради двойните осигуровки на управителите на фирми :evil:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Мар 2010, 22:12

Хах, смешна стана темата...
jordanpar написа:каквото и да изплюнчат герберчетата във форума ,нека си отговорят тая вечер преди да заспят на няколко въпроса наум--По добре ли съм откакто Дянков и бойко въртят финансите в БГ?Жена ми/съседката/колежката взима ли си детските или социални надбавки навреме?Накъде тръгна науката и образованието у нас?Вдигна ли ми се заплатата или я замразиха,та даже и намалиха?Имаше ли реално криза наистина в БГ,след като главния лакмус за това-банките,са много добре в БГ и на огромна печалба за 2009?Или просто някой използва психологическия момент за да стегне коланите на фирми,предприятия и кредитоплащащи,за да си пълни личния джоб?Не ми ли писна на оная работа вече 9 месеца да слушам как старите били виновни,как ще се оправим юни-юли,ама не се казва коя година , и как ножа е опрял на обикновения човечец до гръкляна и гениталиите му за да може и последния му лев да бъде обложен???????????????????????????????????????????????
Събудете се,защото лошото на еротичните сънища е,че после мокрото трябва сам да си го изчистиш.

1. Не знам дали си по-добре, лично се надявам да е така...
2. Доколкото знам надбавките са взети и няма за какво да реват като вдовици за... разни неща
3. Науката и образованието си ходят където искат - това не зависи много от управниците - отдавна тук образованието е безплатно.
4. Кажи ми страна, където им увеличават заплатите по времето на кризата?!?
5. Банките са много добре, защото миналата година контрол върху тях нямаше(сетете се кой управляваше...)
6. Навсякъде го има и този момент, а тук е по-изразен, щото сме си България.
7. Не съм осведомен за мнението на оная ти работа, не искам и да се осведомявам...

Няколко въпроса(малко лични май...) към теб, колега:
1. Ти интересува ли се живо как можеш да цакаш държавата като си регистрираш джипа като товарен автомобил и направи ли го?
2. Какво не ти харесва - това, че взеха да търсят данъците или това, че взеха и да ги прибират - ама не само на дребните хора, а на всички.
3. Преди имаше ли писма от еврокомисии, в които дори упоменаваха кой краде? Сега какви са оценките за кабинета на Борисов?
Т'ва за домашно де, нали обичаш...

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 05 Мар 2010, 22:59

Може също така и да се запитате как така един имащ се за добър финансист от световната банка,какъвто уж е Дянко-пицарчето,с годишен доход около 300К долара,та как така тоя симпатяга дойде да работи за 2700 лева на месец???????Патриот ли е,и ако е така какво бля сума ти години,а не дойде да работи по-рано за благото на народа и да ни направи Швейцария на Балканите?????
Как така сателитни на ББ фирми,банки и финансови кръгове се нагушиха тея месеци?????Как така един не разчупи стереотипа,че трябва задължително който дойде на власт да доведе и свитата си от подставени лица да се налапат???
Къде другаде по време на криза се повишават лихвите на кредитите,а тези на влоговете падат?????
Аман от управляващи онанисти,заблудени форумаджии и овце с розови очила.
Погледнете новините за "братска" Гърция,но комент.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Мар 2010, 23:30

Kris написа:
kiko написа:мен пък ме кефи,дали си разбира от работата?мисля че притежава нужния опит и знания и не се колебае да казва нещата с точните им думи а не овърта и тн.като други политици
а това че първанов се заяжда за глупости с него че даже и оставката да му изка не му прави чест в последния му мандат а просто по глупав начин изка да натрие носа на борисов и да се покаже че е голяма работа

Бате въпроса е в това, че той е важна фигура в правителството, а не Батето за да си прави бъзици налево и на десно с който си иска. Не може на лево и на десно да казва как приличал на Брат Пит или да размотава некакви пици и тем подобни. Може и да си разбира от раотата, но щом е така, нека да си работи и да не се чвява пред камери микрофони и т.н.П росто става смешен и по този начин и институцията която представлява, а в последствие и хората които са му гласували доверие стават за резил.

P.S.

Не подркепям която и да е партия специално, просто не ми харесва когато някой политик се излага публично.

+111
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 06 Мар 2010, 0:44

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 06 Мар 2010, 10:25

Стана тя каквато стана :mhihi: ама квото и да си говорим на президента изобщо не му прави чест тая война... защото аз гледах изказването на Дянков и всичко беше в кръга на шегата ,чувал съм къде къде по остри убиди и никой нищо... ама явно не са харесват много ГЕРБ и президента :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: Недуразумението "Дянков"

Мнение от klintan66 » 06 Мар 2010, 10:42

Е.Димитров написа:
dimithur написа:Всеки случай не праща мутри да бият журналисти затова, че били писали , че си хванал трипер от някаква малолетна. :evil: Мен лично ми е забавен като се гъбарка с комунягите, а те изпадат в истерии :mhihi:

Ми той се ебава със всички хора в момента ,не само с "комунистите"
п/п
(комунистите ги избиха 1944 та година,моля,пишете само това което знаете,а не каквото говорят родителите ви и познати)

Димитров и Йорданпр защо не си пишете на л.с колоко мразите сегашните управляващи ?
Не обичам клишетата но ревете като вдовици за ...

45 година не избиха комунистите а комунистите избиха тези които имаха по две каруци и малко повече ниви, и интелигенцията.
Сложиха селските бабаити,пияндета и ратаи за кметове и пъдари .....измисли се ткзс и апк .
До ден днешен управляваха комунистите . Сега е малко по-различно и всички взеха да реват . Още малко да се промени и ще има припаднали !

Няма как промените са неизбежни .

Въпросите ви са от рода - Кога най-после ще дойде лятото . Искам да е веднага !
Сега се чудя кой от вас двамата е "по- умен" Постоянно се изпреварвате !

Първанов владее перфектно жестовете си и говори САМО заучени фрази .С един учебник по риторика не е толкова трудно .

Но с дрън ,дрън не става .

Дянков ,Бойко Борисов ..били зле .

А кои са по-добре ???

Мюмюн , Хасан , Доган ....Масларова ,Арсенова и..... .Пращяха от акъл ..оп от НАГЛОСТ !!!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Аватар

Мнение от jordanpar » 06 Мар 2010, 10:56

А ти като се подвизаваш из форума под никнейма на бивш американски президент,за много умния ли се мислиш?И след като,ако е така,дай ни малко акъл и на нас,мислещите се за умни.
Въобще и не изтъквам кой от бившите ставал или не,важното е че всички са маскари.Българите сме *утьовци и това се е използвало векове наред от собствените ни политици.
Изходът е само един,гледайте новините просто и взимайте пример.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Мар 2010, 11:15

казус:
аз съм фирма и ти си фирма! ти си свършил неква работа-аз ти дължа пари!
аз не ти плащам и ти казвам:ше чекаш!
после ти се обаждам и ти казвам: ако искаш да ти платя -сваляш 10 или 12% надолу!
ти казваш: ма имаме договор!?!?
имаме,ма -аз съм силния ,аз съм държавата и министъра и ше го духаш!

ти праиш-.....кво!?!?!? кефиш се на слънцето!?!?

и мноо ми харесва "балансиран бюджет" !!! тва е уникално творение,достойно за П.Г.Удхаус. правя балансиран бюджет като:
не плащам на изпълнителите,бавя парите от здравната каса за лекарите,сестрите,спирам секви финансирания на обществени проекти ,оставям дупките по улиците да стават ...."обсерватории",спирам индексирането на пенсиите на "тъпите пенсионери",абдикирам от задълженията на държавата към каквато и да е изследователска или научна работа ,вдигам заплатите на бутононатискачите в парламента... и съм готов с изпълнението на петилетния план! и аз мога да бъда дянков....
не съм фен да комунистите-много хора тука знаят! обаче па такава демагогия и пиарстване и те не беха правили....

Аватар

Мнение от jordanpar » 06 Мар 2010, 12:09

Това,което скиса дава като пример е все едно,че освен ДДС и плосък данък,държавата иска да те цака /да не споменавам грубата дума за полов акт/,да платиш още един десятък поне.И освен ,че трябва така или иначе да си платиш ДДС-то и десетте процента при дадена обявена сделка,а държавата забавя плащанията си,освен тези около 30 процента,които си назад ще има и още едни десет ,които държавата не ще да връща.Извиване на ръцете,изнудване,който както иска да го нарече.
Като е такъв родолюбец и хуманист,защо Дянков не премахне тавана за осигурителното облагане???Защо стотици хора работещи в парламента,администрации,министерства и прочее се осигуряват и им взимат съответните вноски на максимум 2000 лева на месец,а останалото над тия пари????Ето нещо за четене,за господина с домашното,изказал се по-горе: http://www.capital.bg/show.php?storyid=868684
Ясно ми е, че върлите защитници на новия режим писали в тая тема нямат собствен бизнес и доста неща са им чужди.Те няма и как да усетят финансовия геноцид налаган от момъка от световната банка.Дано не ви се налага някога и да се самоосигурявате,защото новите цифри, които се говорят и в тая област са пълен абсурд и незнам каква точно е целта на Дянко-калпазанко.Дано догодина по това време да има достатъчно оцелели,за да си говорим пак по темата.
ХАУ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Мар 2010, 13:25

Приятелю "Клинтън",разкарай малко моника от гащите и започни да расъждаваш като голем човек,първо,комунистите са ги избили много от отдавна,самата идея за комунизъм е социална държава,каквата е швейцария,аз разбира се не съм комунист,но дедо ми беше,без да има книжка,по убеждения,раждан е 1901,та ти си направи сметка,след 44 година именно тези "комунисти" са го тормозили,в една часна фирма има повече социална среда от колкото в държавата,балансиран бюджет не е да прибереш всички пари,пример здравна каса,държавата била превела парите на здравна каса още декември,а от февруари никой не е получил парите-къде са над 400 милиона,жокер,в некоя нбанка трупат лихви,а инсулин в аптеките няма (работя в тая сфера),иска от бизнеса да опрости на държавата 10 % и тогава ще им върне парите=рекет,дянков не е финансист,той е най-обикновен счетоводител,и то не даже счетоводител,някакъв комплексар,ако е в топ 10,представям си какъв идиот е единадесетия...
Не познавам пича "Джонапар",но не е нужно да се познават 2 ма човека за да споделят една идея!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Мар 2010, 13:47

Кво са ревнали всички за тия 10%. Никой от вас ли не знае как се печели поръчка, да не говорим държавна, или ние сме свикнали все да ревем.
Като гледам как и кой печели, и 50% да не върнат пак ще е малко, а най-лошото както винаги, че ще изгорят и честни хора.
От предните почти нищо направено нямаше, дано тия свършат нещо, че държавичката отива на зле.
П.П. Някой да е чувал за Дюни, а да знае под чия закрила е бизнеса :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 06 Мар 2010, 14:07

Гоцето отново напомни, че е дърто ченге. Публикува стенограма, без Дянков да знае, че е записван и да е съгласен.
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Мар 2010, 14:10

Ами много ясно, че няма да плащат, щото 90% от фирмите дето до миналата година печелеха търговете са измекяро-комунистически феодални робовладелници. Служителите в тях взимат мизерни заплати, осигуряват се на минималните заплати, а шефовете/босовете/феодалите се развозват с S-класите и строят палати по морето. И не виждам и Дянков какво е седнал да се извинява на тая пача Гоце. Те да се радват, че сега не постъпват с тях, както те са постъпили '44 година с тогавашния елит :evil: . А въпросните 10% преди се даваха под масата с цел гарантирано спечелване на търга. Що пък сега да не отиват в хазната, след като най-после има някаква светлина в тунела тея държавни поръчки да излязат на светло ? Проблема на нас българите ни е, че да имаме някакво развитие и напредък, все трябва да сме в опозиция, винаги наобратно, винаги да плюеме и да се кефим на чуждото нещастие. Що не успяхме да посроим "светлия комунизъм", а китайците примерно успяха. Ами много просто. Щото ако всички са добре, просто няма да имаме за какво да злобееме и да завиждаме и ще изчезнем като нация :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Мар 2010, 14:24

.... Добре ....
200 милиона - 500 милиона питате къде са и т.н ....
Комунистическия режим донесе навсякъде ,където беше на власт ,през последните 50 - 60 години нищета , ниски технологии , слабо образование ,диктатура ,цензура .... по това има ли спор ? Или ще твърдим ,че всички ходили на море и си купили апартамент ? Да но за сметка на 10 милиарда външен дълг . Познайте кой ги плаща ? А от къде да дойдат ?

Много години съм в частния /среден ,малък/ бизнес и изобщо не твърдя ,че сега няма нередности и натиск .Напротив и мен ме дялка ножа .

Държавата е била като разграден двор . Освен ,че е крадено но и умишлено е унищожавано . Управляваше Партията !
Т.е пълни селяни но верни на бай Тошо . Да си умен , образован и свободомислещ беше клеймо !!!
Който е работил държавна работа преди 89 година знае за какво говоря .

И така питам - Ти /който сега си недоволен / ,конкретно какво предлагаш ? Ти можеш ли да направиш нещо по-добро ?
Ако имаш икономическо образование и си много кадърен /повече от Дянков /защо не си министър ?
Проблемите не е трудно да видиш , дай РЕШЕНИЕ .

В противен случай само мрънкате !

п.п. Димитров , до преди една година беше на власт тройната коалиция .
Защо не попита ,кадърен ли е царя ? Ти въобще една ясна мисъл чул ли си от него ?
Защо не попита ТОГАВА за недоразумението Масларова , а за рушащия националното достойнство Доган какво ще кажеш ?

Сега се реве за всичко постоянно ! Медийните атаки са безспирни ! Добре има за какво .
Мама му стара преди година в рая ли бяхме ? Кой каза нещо против ТОГАВА ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата