НедОразумението "Дянков"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: НедОразумението "Дянков"

Мнение от saleen » 06 Мар 2010, 17:17

Видяхме неговия матриал колко е хубав, айде нема нужда :mhihi:
dimithur написа:2 050 488 гласували за Гоце на втория тур на изборите през 2006. 2 050 488 селяни, бабички, турци и цигани, и как после ББ да не се изкаже за лошия човешки матри'ал

Силно зрение имаш-хем си ги преброил, хем си ги класифицирал по етнически и възрастови групи :clap: За разлика от теб, на мен не ми стана хубаво от това, че наричат родителите , които цял живот са се блъскали на полето за да има нещо на масата "лош човешки материал"-мисля, че това определение е показателно за цинизма на управляващите към труда на българина.
Добрият матриал отдавна усети на къде отиват нещата и си би камшика навън-това е положението.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Мар 2010, 17:31

acer написа:1 година наближава!! а нищо съществено не са направили!!! повишаване на кредитния статут ли?! то е щот банките са на печалба! :mrgreen: един френд щяша да фалират с обществена поръчка, ако не взеха пари извън бг - пицата, не е само постна, а и от черен хляб!
да го духат всичките, плащаме по-високи осигуровки, а здравната книжка ми дава 14 лв от 60 лв за пломба :dummy:

Държавният глава - дразни

To черния хляб отдавна е по скъп от белия, а да не говорим, че е и фалшив :mrgreen: Не мога да разбера защо всички фирми и фирмички се натискат за държавни поръчки? Ами много просто, щото са смотани. "Продукцията" ни никой не я ще, даже и руснаците, които просто са единица еталон за хора на които могат да се пробутат и най-големите боклуци. Само дето наще боклуци са на европейски цени, а качеството им е по-зле и от китайското. И въобще как се очаква тоя външен дълг да се стопи ? Той единствено може да расте, сега се смееме на гърците, ама утре ще се окажем по-набутани и от тях. To само ремонтите на Масларова кой знае колко са ни набутали :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Мар 2010, 18:00

jordanpar написа:Гърците имат около 300 милиарда дълг,ние около 37 милиарда.Трябва ли да ги настигнем в тая черна хроника,за да се събуди гражданското самосъзнание у всеки един у нас????Даже да не е тоя вид реакция,тъй като тя все пак е висша форма на изблик,нямате ли поне останал малко инстинкт за самосъхранение за да осъзнаете,че нещата са от зле по-зле????Криза е,ша стане ама по-късно,трябват икономии,старите са виновни--това са кръчмарски лафове и те не топлят.
Никой не иска за две седмици да се почуства по-богат,желанието на малкия и среден частен бизнес е да се разхлаби бримката около врата,която така услужливо беше сложена последните месеци.Тея главочи се чудят от къде да изсмучат пари още за да си скалъпят бюджета,аз не желая да ни сполетява гръцката съдба,но натам се отива май.
СКИСА,и да им говориш,когато у един човек е надделяло политическото мислене над икономическото,той няма да те разбере никога.А математиката,парите,процентите и числата нямат цвят и аромат.

Не знам защо търсиш батко ти скиса .

И я ми кажи разбирачо теб каква примка ти сложиха ? Щот на мен като на шев на фирма ми направиха двоен минималния осигурителен праг . Но не е болка за умиране !

И не ми се правете ,че не четете въпросите ми !

Кажи какво предлагаш ,нали си спец ?
От предишното трио какво хубаво видя ? Милен Велчев ли те кефи или Масларова а можби си фен на Доган ?

И кажи предишното трио какво направи та ти беше толкова хубаво ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 06 Мар 2010, 18:08

saleen написа:Видяхме неговия матриал колко е хубав, айде нема нужда :mhihi:
dimithur написа:2 050 488 гласували за Гоце на втория тур на изборите през 2006. 2 050 488 селяни, бабички, турци и цигани, и как после ББ да не се изкаже за лошия човешки матри'ал

Силно зрение имаш-хем си ги преброил, хем си ги класифицирал по етнически и възрастови групи :clap: За разлика от теб, на мен не ми стана хубаво от това, че наричат родителите , които цял живот са се блъскали на полето за да има нещо на масата "лош човешки материал"-мисля, че това определение е показателно за цинизма на управляващите към труда на българина.
Добрият матриал отдавна усети на къде отиват нещата и си би камшика навън-това е положението.

Не пиши глупости, на всички ни е ясно колко се е работило по комунизма, дори по-малко и от сега. Работили са да хранят безчетния съветски народ, а те самите са се редили на километрично опашки за да си купят хляб. Интересно сега, що никой не се е толкова преработил, пък масите ни са претрупани и само се чудим как да НЕ ПРЕЯДЕМ, и какви диети да спазваме ? И какво толкова са построили? 1000 завода да могат руснаците да си сглобяват танкове и 2 магистрали - едната по която другарят Живков да си ходи на правец и друга, която не е водила и още не води до никъде . Баща ми ми е разправял за дядо му, демек моя пра-дядо, колко е бил щастлив човека като е дошъл комунизма. Връчили му един търнокоп и задачата му била да вади пънове, като норматива е бил 3 седмици за пън. Демек човека е спал под некоя дебела сянка 2 седмици, 4 дни и 7 часа . Абе ББ много точно си го каза : "Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо - ехей какъв хубав беше..." Айде със здраве ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Мар 2010, 18:12

Не си ти човека, който да каже пиша ли глупости, или не :mhihi: Вместо това би могъл да споделиш с аудиторията лично ти какво повече от тях си направил за страната си :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 06 Мар 2010, 18:16

liloff написа:Всеки има биография бе пич. Факт е, че президентът ни е добър. Не мога да се сетя за нито една изцепка. Имиджът му е железен. А президентската институция има основно имиджова функция.

Ти наистина ли го мислиш това? :kuku:

Ето ти два линка от прима виста
http://frognews.bg/news_10724/Parvanov_nagrajdava_s_pari_na_razsledvan_za_DDS/

http://e-vestnik.bg/8374/nikolay-markov/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 06 Мар 2010, 18:19

От "разследван" до "осъден" мисля, че има известна разлика.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 06 Мар 2010, 18:21

klintan66 написа:
Не знам защо търсиш батко ти скиса .

Щот на мен като на шев на фирма ми направиха двоен минималния осигурителен праг . Но не е болка за умиране !

И не ми се правете ,че не четете въпросите ми !

Батко или сватко в бизнеса не се броят.
Пази боже от такива шеФове с правопис като твоя.На такива като тебе и тройно утежняване на осигуровките им е малко,защото май в училище си спал,а сега се правиш на шеВ,а???
Всеки,който има на гърба на бизнеса си кредити,знае за какво иде реч.Тея с торбите пари приготвени за пране чрез шеВското им занимание,какво да ги жаля.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 06 Мар 2010, 19:58

saleen написа:Видяхме неговия матриал колко е хубав, айде нема нужда :mhihi:

Е защо тогава се сърдиш ,че Бойко е казал същото ,като и ти го мислиш ?
Материал или каквото и да го наречеш ,като цяло обществото ,млади и стари са с изместено мислене . Меко казано .

Йордане ,
бях двойкаджия , за това съм сгрешил после получих наследство 10 магазина и сега съб бос !!! /не го взимай за чиста монета /

Младежо , разочароваш ме !
Пиши ми двойка по правопис но ми отговори на въпросите !

п.п. Айде чао ,че отивам да обучавам секретарката :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 06 Мар 2010, 20:03

klintan66 написа:Пиши ми двойка по правопис но ми отговори на въпросите !

То jardanpar не ми отговори, та от други ще очакваме...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 06 Мар 2010, 20:41

liloff написа:
pesho написа:Пичове нещо много бързо забравихте биографията на пернишкия ..... тип.
Всеки има биография бе пич. Факт е, че президентът ни е добър. Не мога да се сетя за нито една изцепка. Имиджът му е железен. А президентската институция има основно имиджова функция.

Една изцепка казвам веднага: като отиде в Тюркменистан и положи венец на мавзолея на диктатора Туркменбаши, който е бил обявен за доживотен президент. Смятай за какъв див комунизъм става въпрос... И това през 2008-ма година, вече сме "европейци", а президента ти ходи се кланя на някакъв комунистически диктатор :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 06 Мар 2010, 21:11

От един гей на друг и пак ни... Бегай, тоя ще ни съсипе след доста кратко време. Сега гледах репортаж по телевизията, че Министерство на финансите си направило тълкувание на законодателството с една наредба и аз трябва да плащам 400 лв за осигуровки на месец, вместо 100. Това ще съсипе голяма част от частната инициатива, защото айде, аз ще го преживея, обаче хиляди самоосигуряващи се няма да успеят да издържат. Това убива директно стартиращи малки предприятия. От друга страна имам клиенти, които не могат да ми платят, защото държавни фирми им бавят плащания с над година и няма и изгледи скоро да им платят.

Дянков определено не се справя, да си ходи. По повод спорът, Първанката също нещо не издържа и съвсем скоро напълно ще изложи институцията, която представлява.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Мар 2010, 21:12

klintan66 написа:.... Добре ....
200 милиона - 500 милиона питате къде са и т.н ....
Комунистическия режим донесе навсякъде ,където беше на власт ,през последните 50 - 60 години нищета , ниски технологии , слабо образование ,диктатура ,цензура .... по това има ли спор ? Или ще твърдим ,че всички ходили на море и си купили апартамент ? Да но за сметка на 10 милиарда външен дълг . Познайте кой ги плаща ? А от къде да дойдат ?

п.п. Димитров , до преди една година беше на власт тройната коалиция .
Защо не попита ,кадърен ли е царя ? Ти въобще една ясна мисъл чул ли си от него ?
Защо не попита ТОГАВА за недоразумението Масларова , а за рушащия националното достойнство Доган какво ще кажеш ?

Такааа.,за това където комунистите...я виж китай бре синее :mhihi:
А аз предпоследно,2001 година гласувах за царя,после съжалявах,ама много,после за последно за ББ,ей ся ме е яд...ама ужасно много,мислех че е за добре,ама ето,приятели остават без работа,виждам какво става с болниците и какви сметки вече идват на майка ми и баща ми,пък на баща ми му отрязали 14 лева от ОГРОМНАТА пенсия-да се задават дано-40 години лекар с 210 лева пенсия

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 06 Мар 2010, 21:46

ferdy написа:... защото държавни фирми им бавят плащания с над година и няма и изгледи скоро да им платят...

A въпросните фирми с к'ъв ъкъл са бачкали по държавни поръчки точно преди избори?! Най лесно се обещават пари, които после няма да трябва ти да даваш, нали :)
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Мар 2010, 21:51

eraziel написа:
ferdy написа:... защото държавни фирми им бавят плащания с над година и няма и изгледи скоро да им платят...

A въпросните фирми с к'ъв ъкъл са бачкали по държавни поръчки точно преди избори?! Най лесно се обещават пари, които после няма да трябва ти да даваш, нали :)
а по какви поръчки да бачкат? Това да не е USA,колега...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата