Sofia Outlet Center - няма такова чудо...
Модератор: Общи модератори
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Re: Sofia Outlet Center - няма такова чудо...
Добре де момци, те хората са си казали че продават стара стока, а не че е евтина

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Пълна мизерия! Днеска към 15:00 часа задръставнето почваше от четвърти километър и ставаше все по-зле до мола. Колите бяха стрели още от разклона за Дружба
Пътувах от 4ти км до пред Метро точно 15мин. място за паркиране никакво. Естествено заради великия ми късмет си намерих място точно срещу техномаркет, на шосето разбира се
Да влезеш на паркинга никакъв шанс, тези които се опитваха сигурно са се лутали по задръстванията дооооооста време. Няма такава лудница. През седмицата в час пик на стачна гара е в пъти по-малък трафика. Иначе за самия Аутлет - цените наистина по-ниски от другите места, но нишо особнно, с не повече от 15-20% намаления. Търговската площ не е нищо - два етажа с магазини и супер малки ескалатори, явно са пестени пари не само от паркинг места. Скоро не бих се върнал там. След като си тръгнахме с жената си изхарчихме парите в Принцес Аутлета 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
То това понятие "аутлет" в България си е сбъркано като всичко останало, във всяко едно отношение...
а за движението нямам коментар, няма такава селяния в пълния смисъл на думата, такива маневри такива престроявания, десен завой от лява лента на цариградко и тн и тн
мислех да сляза да им направя забележка ама си викам то щом им липсват първите седем години сега ли ще се научат.
а за движението нямам коментар, няма такава селяния в пълния смисъл на думата, такива маневри такива престроявания, десен завой от лява лента на цариградко и тн и тн
мислех да сляза да им направя забележка ама си викам то щом им липсват първите седем години сега ли ще се научат.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Извинявам се за израза ама ОМРЪЗНА МИ ОТ СЕЛЯНИ!!!!!
Как може 2 часа да пътувам до Метро от Младост 1 (говоря за първия ден) някви супер селяци наспирали по калта,другите просто на средата на пътя и отиват да си купят нещо.
Обаче като се загледах в задръстването почти всички си се качват по колите с празни ръце и си палят към село щото сигурно анцунга на "ADIDAS" не е бил 5лв като на Илиенци.
Нямам думи,българска му работа,просто нямам думи наистина....

Как може 2 часа да пътувам до Метро от Младост 1 (говоря за първия ден) някви супер селяци наспирали по калта,другите просто на средата на пътя и отиват да си купят нещо.
Обаче като се загледах в задръстването почти всички си се качват по колите с празни ръце и си палят към село щото сигурно анцунга на "ADIDAS" не е бил 5лв като на Илиенци.

Нямам думи,българска му работа,просто нямам думи наистина....

В европа може и да има оутлет, в България се нарича "ограблет"
А и те точно на това се надяват, първите няколко дни да се изредят един вагон народ, съответно те да си надуят цените , па все некой ще клъвне . Абе какво да си говориме въобще, нема толкова прост народ. Оня ден докато пазарувам в кварталното магазинче гледам по ТВто некаква реклама - прати смс на номер ХХХХ с текст HEY и разбери дали гаджето ти ти изневерява
Викам си баси, само от 1 година немам телевизор вкъщи, а те толкова бързо са успели такива простотии да започнат да пускат 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
ае тва само у нас го има - ще виси 2 часа у задръстване, ще гази кал до коляно, ще се тъпче като добитък...
кънчовци...
кънчовци...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
а после сме немали пара 
това е проект на Дянков мръсника,да види с колко да ни дигне данъците

това е проект на Дянков мръсника,да види с колко да ни дигне данъците

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Е.Димитров написа:това е проект на Дянков мръсника,да види с колко да ни дигне данъците![]()
![]()
ама ти се насра с тоя Дянков ми се струва...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
dimithur написа:Пхахаха Бай Ганя пак е изигран
Това изречение май изчерпва темата...

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
eekset написа:ае тва само у нас го има -
ще виси 2 часа у задръстване, ще се тъпче като добитък.
Ха ха ха. Поредния.
Отиди в Лондон, точно така Лондон, на 24 декември и пред Хародс.
Ще видиш как кореняк възрастен англичанин се бие са фланела/панталан както се бие сомалиец за чувал ориз от камион на ООН!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Huku написа:Е.Димитров написа:това е проект на Дянков мръсника,да види с колко да ни дигне данъците![]()
![]()
ама ти се насра с тоя Дянков ми се струва...
Майтап да става,за да не се впечатляваме от малоумието около нас ,знаеш много добре че всички теми с политическо участие са провокативни и нямат за цел изясняване на обективната истина...
По повот аутлетите,в гърция има доста намаления,а миналата година бях в австрия и си купих това- онова,в часност една жилетка на адидас за 70 евро,на околомръсното,същата тая жилетчица,кой знае защо струваше 300 лева...
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
И аз днес едвам минах от там, и на ме не Дянков има да ми разписва маса пари ама треа малко по-мъдро да се отнасяме към обстановката...
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Демирев написа: ...
то на острова има и "кореняк" и "кореняк", както тука си имаме селяни и селтаци...
всеки си цени времето и щом му се рови като свинкя у тарапаната и калта - негова воля. па дали е GMT+2 или 0, все едно.
а колкото до сомалия - ако бях там и аз щях да се тъпча за ориза. иначе мреш... ама за некви парцалки от димитровградския пазар - айде нема нужда
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
eekset написа:Демирев написа: то на острова има и "кореняк" и "кореняк",
По-интересното че се бият за фланели по 10 паунда местни дето вземат по 450 паунда седмично

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Скоро не съм се смяла така на друга тема
Има много образни и готини коментари
Изтървах аз това чудо на шопинга, ама до колкото разбирам няма и за къде да тичам
Чудна работа....и то в работно време....
Тия хора не работят ли?

Има много образни и готини коментари

Изтървах аз това чудо на шопинга, ама до колкото разбирам няма и за къде да тичам

Чудна работа....и то в работно време....
Тия хора не работят ли?