Sofia Outlet Center - няма такова чудо...
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Sofia Outlet Center - няма такова чудо...
Вчера с една приятелка бяхме в мола на стамболииски,влизаме в фризьорския салон,убаво-постигване 30 лева,няма лошо,ама след 20 минути излизаш същия както си влезнал,само с разлика измита коса,некакъв гей там се прави на коафьор,естествено дигнах скандал,не е за 30 лева а за това че вече никаква качествена услуга не можеш да получиш,първо му обяснявам да ми покаже къде точно е постригана както е искала,ония ми обяснява видиш ли че "той имал собствени разбирания за дамска прическа",аз му обясних че ако искам ше се направя на мармалад и разни педалчета няма да ми казват как ще изглеждам,доста се чудех дали да му откача главата,ама нали сме в европа...та мисълта ми е,не ходете на фризьор в мола на стамболииски,освен това висат некакви -80%,влизаш и дънките дето са намалени продължават да си струват по 250 лева...просто тук сме страната на Ъпсурда
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Абе цялата държава е сбъркана и хората също , а ако някой направи Аутлет с цените каквито трябва да са надали ще издържи дълго освен ако зад гърба му не стои някой ,защото това стане ли всичките молове трябва да ги закрият. Не ми е ясно защо ги правят в тази криза като се знае пари НЯМА ,имат само богатите , а 80 процента от населението не е в хич розово финансово положение и неможе дори и да си помоисли да влезе в тези молове . Има нещо сбъркано доста в тази държава и тва е робското ни съзнание защото политиците ни правят на маймуни а ние си траем 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
Aбе криза , вие ебавате ли се, за миналата година ферари ламборджини и бентли са отчели печалба от над 100% в сравнение с предходната 

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
dimithur написа:Aбе криза , вие ебавате ли се, за миналата година ферари ламборджини и бентли са отчели печалба от над 100% в сравнение с предходната
е така е. те парите не ги горят на площада - щом бедните обедняват богатите забогатяват. нищо в природата не се губело

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
То вече на всяко квартално магазинче 2 на 2 слагат надпис аутлет та да се лъжат хората 

Миналата година си взех едни бермуди от Pepe Jeans за 135 лв., а сега в Outlet Center ги видях за 70 лв. Намаленията са факт! Разбира се, магазините и марките, които се предлагат са много и при всеки отстъпките са различни, но ги има.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
колега те не са намалени от 135 на 70лв.Просто 70лв е нормалната им цена без намалението,а па 135лв е цена която няма да видиш никъде по света за къси гащи.
magareto_yori написа:колега те не са намалени от 135 на 70лв.Просто 70лв е нормалната им цена без намалението,а па 135лв е цена която няма да видиш никъде по света за къси гащи.
Е не такава гъзария като тука просто никъде няма по света. Да дадеш 135лв за гащи

- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Аутлет-Дръжки!!!!!!!!!!
Най малкото във интернет можеш да провериш цените на маркови стоки-Например във Англия и сам разбираш какво представлява нашият Аутлет-Много Изкуствено Завишени Цени!!!

Най малкото във интернет можеш да провериш цените на маркови стоки-Например във Англия и сам разбираш какво представлява нашият Аутлет-Много Изкуствено Завишени Цени!!!

magareto_yori написа:колега те не са намалени от 135 на 70лв.Просто 70лв е нормалната им цена без намалението,а па 135лв е цена която няма да видиш никъде по света за къси гащи.
Принципно ги купих от Русе

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Penchev написа:Забравих другия най-близък преди Виена отдясно на пътя
Парндорф... е там верно е "хита на сезоня"... там жените кат влезнат в MNG и си етаковало майката... ама пък беше егати евтинията...
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Club BMW написа:magareto_yori написа:колега те не са намалени от 135 на 70лв.Просто 70лв е нормалната им цена без намалението,а па 135лв е цена която няма да видиш никъде по света за къси гащи.
Принципно ги купих от Русеза толкова от едно малко магазинче по главната... Относно цените в света, явно нямаш реална представа!
Явно наистина нямате реална представа за цените на някой неща по света. Топ костюм на Гучи навсякаде по света е няколко хиляди$. Обувки на Луи Витон никъде не са 30 евро освен от Китай. Така ,че има къси гащи и за повече от 135лв. АБСОЛЮТНО ВЯРНО е, че тука надуват цените жестоко и особено по аутлетите са страшни ментаци. Един Познат вкарваше преди Риплей за над 10 000 бройки от Турция му бяха по 1$ бройката тука виждаш тениска 100 лв. Преди няколко месеца взех колан на брат ми от ебай за 130$ с доставката, тука вчера влизам и го виждам същия и ми обясняват ,че точно дошъл най- нова колекция за 450 лв.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
ма не бе не сме ходили по света и незнаем кви са нормалните цени.
Начи е нормално 135лв за къси гащи купени от Руси,и не кви ми пепе 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
magareto_yori написа:ма не бе не сме ходили по света и незнаем кви са нормалните цени.Начи е нормално 135лв за къси гащи купени от Руси,и не кви ми пепе
Значи никой не казва, че е нормално да са толкова скъпи, даже напротив. Но също толкова невярно е и твърдението, че никъде по света няма гащи за 135 лв.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Добре , че не си направих труда да отида да го видя.От коментарите си правя извод , че е пълна простотия