ПЛОВДИВ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: ПЛОВДИВ - седмични сбирки
Slavoff написа:pistata9889 написа:Хайде да се съберем на 27 28 март и да идем в Хасково,да го обсъдим и да се разберем за двата дена или само за неделята.
Съгласен
Това е хубаво ставаме трима,пуснал съм и във Фейсбук същата идея.Миналата година имаше група от Пловдив
и бяха доволни,нека се съберем и да се разберем за двата дена или самоединя да идем.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
pistata9889 написа:Slavoff написа:pistata9889 написа:Хайде да се съберем на 27 28 март и да идем в Хасково,да го обсъдим и да се разберем за двата дена или само за неделята.
Съгласен
Това е хубаво ставаме трима,пуснал съм и във Фейсбук същата идея.Миналата година имаше група от Пловдив
и бяха доволни,нека се съберем и да се разберем за двата дена или самоединя да идем.
+1
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
pistata9889 написа:Slavoff написа:pistata9889 написа:Хайде да се съберем на 27 28 март и да идем в Хасково,да го обсъдим и да се разберем за двата дена или само за неделята.
Съгласен
Ако може да се съберем от Пловдив и от Пазарджик и заедно да идем към Хасково ще е супер.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Това е идеята,колкото повече толкова повече.Нека се съберем повече желаещи и да разберем
какъва ще е програмата на състезанието и да решим за един ден ли ще идем или за два.
Имам приятел в Хасково който се ангажира,ако решим да бъдем двата дена там да съдеиства с
ореждането на хотел и някъде да се повеселим вечерта естествено.Но това са дълечни планове,
и има доста неща които да се обсъдят.
какъва ще е програмата на състезанието и да решим за един ден ли ще идем или за два.
Имам приятел в Хасково който се ангажира,ако решим да бъдем двата дена там да съдеиства с
ореждането на хотел и някъде да се повеселим вечерта естествено.Но това са дълечни планове,
и има доста неща които да се обсъдят.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
еми ти си си го патентовал за Пловдив а пак за Смолян.Макар че каквили не коли съм виждал с този номер но досега небях виждал БМВ с този номер и тва е доста добре
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
аиде пловдивската група малко на гребната че може би е последния сняг за тази зима апак може да не се задържи до четвъртък зато да се разберем и да 

Никой не изявява желание за гребната? 

I drift not because it is a quicker way around a corner,
but the most exciting way.
-Keiichi Tsuchiya
-Keiichi Tsuchiya
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
здравейте, имам следния въпрос към пловидската група. набелязал съм си една кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11262695408134166&f1=details. та въпросът ми е някой да е ходилд а е гледа от вас. къде трябва да търся евентуални проблеми. мотора е N42B18 116 hp. преписах ВИН-а и си излезна 316 както ми казаха на салона, 2002 септемрви. колата запали от раз, мотора работи тихо и равномерно няма паразитни шумове поне на първо гледане. та всякаква помощ ще ми е от полза. 

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
На гребната няма сняг
,така че там отпада
Ако някой има други идеи може да направим нещо 

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
devil_vas написа:здравейте, имам следния въпрос към пловидската група. набелязал съм си една кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11262695408134166&f1=details. та въпросът ми е някой да е ходилд а е гледа от вас. къде трябва да търся евентуални проблеми. мотора е N42B18 116 hp. преписах ВИН-а и си излезна 316 както ми казаха на салона, 2002 септемрви. колата запали от раз, мотора работи тихо и равномерно няма паразитни шумове поне на първо гледане. та всякаква помощ ще ми е от полза.
N42 стана двигател на годината когато излезна през 2001. Като цяло няма много проблеми с него

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Kinopi написа:На гребната няма сняг,така че там отпада
Ако някой има други идеи може да направим нещо
Ами аз знам едно място, но преди имаше някакви боклуци на него и сега като е затрупано със сняг няма да се виждат. Иначе с удоволствие бих го пробвал. То е малко като плигон така че може от време на време да ходим там и без сняг.
I drift not because it is a quicker way around a corner,
-Keiichi Tsuchiya
-Keiichi Tsuchiya
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Здравейте!
Знам, че пловдивската група и куца организацията (освен за ядене и пиене), та днес минавах покрай дома за сираци в Асеновград и забелязах, че децата са много зле облечени и да не кажа без обувки
ако имате някакви дрешки от вашите деца или малки братчета и сестричета и желаете да се разделите с тях, дори и да нямате възможност да ги занесете лично или не ви се сипва бензин/газ/метан/нафта, аз ще се нагърбя да ги занеса в дома. бих могъл да мина през дома на всеки, който има желание да даде нещо събота или неделя.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=194407
Знам, че пловдивската група и куца организацията (освен за ядене и пиене), та днес минавах покрай дома за сираци в Асеновград и забелязах, че децата са много зле облечени и да не кажа без обувки

ако имате някакви дрешки от вашите деца или малки братчета и сестричета и желаете да се разделите с тях, дори и да нямате възможност да ги занесете лично или не ви се сипва бензин/газ/метан/нафта, аз ще се нагърбя да ги занеса в дома. бих могъл да мина през дома на всеки, който има желание да даде нещо събота или неделя.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=194407

- vakrilov_92
- Потребител
-
Евала ти правя stancev за съжаление на този етап не мога да помогна с нищо