Sofia Outlet Center - няма такова чудо...
Модератор: Общи модератори
Re: Sofia Outlet Center - няма такова чудо...
Сервитьорът носи сметката, в която пише:
- Ракия - 5 лева
- Салата - 5 лева
- Пържола - 5 лева
- Ако мине - 5 лева
Общо - 20 лева
Клиентът пита:
- Извинявайте, какво е това "Ако мине"?
- Е, не мина!...
Та и в случая така - който се излъже - излъже
- Ракия - 5 лева
- Салата - 5 лева
- Пържола - 5 лева
- Ако мине - 5 лева
Общо - 20 лева
Клиентът пита:
- Извинявайте, какво е това "Ако мине"?
- Е, не мина!...

Та и в случая така - който се излъже - излъже

1. Вносни парцалки на завишени цени
2. Прост народ
3. Нов МОЛ за 100 милиона
Много кофти за тея дето са инвестирали парите, че не мина номера
2. Прост народ
3. Нов МОЛ за 100 милиона
Много кофти за тея дето са инвестирали парите, че не мина номера

При 8 000 Евро наем, за малко помещение, няма и какво друго да очаквате.
8000 цирея на гъзовете им да излязат! На ден по един да минава, а 8 нови да излизат.
Днес не се влизаше в Метро, ебаси...
Днес не се влизаше в Метро, ебаси...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не че съм ходил в това чудо на търговията и не че ги защитавам, ама какво сте се разплакали като вдовици за х...й. Една стока се продава за толкова, колкото можеш да и вземеш. Маркетинговата стратегия на Аутлета е добра, щом толкова сган се изсипа на откриването. Ако искате не си купувайте нищо, има си кифли дето ще си купят блузки за по 300 кинта, да не би те да ги плащат. И тъпи маркопочитатели дето ще дадат 300 кинта за дънки, което е половината от дохода на семейството им. При такъв тъп народ и такава снобарщина и аз ако имах 100 милиона щях да ги инвестирам точно в такова начинание. Да не би да искате да отворят книжарница или библиотека.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
ukelichko написа:Не че съм ходил в това чудо на търговията и не че ги защитавам, ама какво сте се разплакали като вдовици за х...й. Една стока се продава за толкова, колкото можеш да и вземеш. Маркетинговата стратегия на Аутлета е добра, щом толкова сган се изсипа на откриването. Ако искате не си купувайте нищо, има си кифли дето ще си купят блузки за по 300 кинта, да не би те да ги плащат. И тъпи маркопочитатели дето ще дадат 300 кинта за дънки, което е половината от дохода на семейството им. При такъв тъп народ и такава снобарщина и аз ако имах 100 милиона щях да ги инвестирам точно в такова начинание. Да не би да искате да отворят книжарница или библиотека.
Факт!
ukelichko написа:Не че съм ходил в това чудо на търговията и не че ги защитавам, ама какво сте се разплакали като вдовици за х...й. Една стока се продава за толкова, колкото можеш да и вземеш. Маркетинговата стратегия на Аутлета е добра, щом толкова сган се изсипа на откриването. Ако искате не си купувайте нищо, има си кифли дето ще си купят блузки за по 300 кинта, да не би те да ги плащат. И тъпи маркопочитатели дето ще дадат 300 кинта за дънки, което е половината от дохода на семейството им. При такъв тъп народ и такава снобарщина и аз ако имах 100 милиона щях да ги инвестирам точно в такова начинание. Да не би да искате да отворят книжарница или библиотека.
Абе и ти си прав... не може да се отрече

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
докато има народ да живее в панелка под наем ,кара кола за 3к а дънките му 300 лв такива магазинчета ще печелят
Аз мислех да го посетя днес на обед, че ми е близо до работа.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
krystal написа:При 8 000 Евро наем, за малко помещение, няма и какво друго да очаквате.
колко малко ?!

Zapa написа:krystal написа:При 8 000 Евро наем, за малко помещение, няма и какво друго да очаквате.
колко малко ?!
Около 20 квадрата.

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Много си прав,за съжаление.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
krystal написа:Zapa написа:krystal написа:При 8 000 Евро наем, за малко помещение, няма и какво друго да очаквате.
колко малко ?!
Около 20 квадрата.
моля

400е/кв що за наем е това ?!
Това е невъзможно

Club BMW написа:krystal, защо пишеш глупости и подвеждаш хората?!
Щот си нямам друга работа..