Дупки,дупки,дупки
Модератор: Общи модератори
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Re: Дупки,дупки,дупки
Евала момчета ,айде сега кажете, има ли нещо замислено за протест или още никой не се е интересувал?
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
""""""На 11 март (четвъртък) от 10 часа Дупка.нет организира протест пред Столичен общински съвет срещу лошото състояние на пътищата в София. Протеста е под надслов „Дупкоден – да изгоним злите дупки”. С помощта на кукери и заклинания ще развалим злата магия която троши пътищата ни, прахoсва парите ни от данъци и такси и разбива колите ни. Нека всеки който дойде да носи части от потрошения си от дупки автомобил които да оставим пред Столичния общински съвет. Носете си също всякави уреди за вдигане на шум. Нека бъдем солидарни с гражданите на Варна, нека всички се вдигнем поне веднъж заедно за една кауза. Призоваваме и хората от другите градове в страната да излязат на този ден пред кметствата в техните градове и да покажат недоволството си от положението на пътната мрежа и инфраструктура в България."""""""

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
arr0gance написа:""""""На 11 март (четвъртък) от 10 часа Дупка.нет организира протест пред Столичен общински съвет срещу лошото състояние на пътищата в София. Протеста е под надслов „Дупкоден – да изгоним злите дупки”. С помощта на кукери и заклинания ще развалим злата магия която троши пътищата ни, прахoсва парите ни от данъци и такси и разбива колите ни. Нека всеки който дойде да носи части от потрошения си от дупки автомобил които да оставим пред Столичния общински съвет. Носете си също всякави уреди за вдигане на шум. Нека бъдем солидарни с гражданите на Варна, нека всички се вдигнем поне веднъж заедно за една кауза. Призоваваме и хората от другите градове в страната да излязат на този ден пред кметствата в техните градове и да покажат недоволството си от положението на пътната мрежа и инфраструктура в България."""""""
Аз съм ЗА да идем да им потропаме на портите на тия измекяри щото с мишкуване нищо не става. Ще им докарам целата ми стара предница- носачи амортисйори... всичко и, в главите ще им го ударя на тия помияри дето само знаят да лапат.

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Cobb написа:Сега пък и на клоуни да се правим ?! Ако ще се прави нещо, това ли е начина ?
Колега, кажи ти какъв е начина? Просто да си седиш в къщи и да недоволстваш пред компютъра ли?
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
И аз съм За ,Дано се събереме хора за да ни Обърнат внимание ,че така пред компютъра нищо не става
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Някой да снима крайезерния път на Варна след циганската махала.
Или магистралата Шумен-Варна.
До преди не бях виждал джанта оригинална счупена на 2 части.

До преди не бях виждал джанта оригинална счупена на 2 части.

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Те даже не си вършат работата като хората,пълнят дупки които ДО месец пак се отварят,с още две до тях.
Начинът /лично мнение/ е да сме нагли и нахални,както те са с нас,да нямаме уважение към тях,както те нямат уважение към нас.Ако бяха по ентусиазирани и загрижени за народа си,биха ли ни оставили да караме по тези улици ?Явно ние сме "рибките" които все стоят кротко,заринати в сметки и работа,нямащи време за протести и т.н. Аз НЯМА да им правя евалата,ако зависеше от мен бих си хвърлил изпусналите амортесьори,биалетките и тампоните по тях,и бих се молил да ги уцеля в мутрата,да осетят какво ми е като като "наджапам" в 20-40см. дупки.
Аз НЯМАМ пари за ново окачване всяка година,за изправяне на джанти поне 1 път в месеца(камо ли за някоя 17-19"),и купуване на нови гуми,защото старите са се срязали/скъсали в някоя яма,затова ще отида на този протест и ще се опитам да направя разлика.
Живи и здрави и дано се съберем повече.
Начинът /лично мнение/ е да сме нагли и нахални,както те са с нас,да нямаме уважение към тях,както те нямат уважение към нас.Ако бяха по ентусиазирани и загрижени за народа си,биха ли ни оставили да караме по тези улици ?Явно ние сме "рибките" които все стоят кротко,заринати в сметки и работа,нямащи време за протести и т.н. Аз НЯМА да им правя евалата,ако зависеше от мен бих си хвърлил изпусналите амортесьори,биалетките и тампоните по тях,и бих се молил да ги уцеля в мутрата,да осетят какво ми е като като "наджапам" в 20-40см. дупки.
Аз НЯМАМ пари за ново окачване всяка година,за изправяне на джанти поне 1 път в месеца(камо ли за някоя 17-19"),и купуване на нови гуми,защото старите са се срязали/скъсали в някоя яма,затова ще отида на този протест и ще се опитам да направя разлика.
Живи и здрави и дано се съберем повече.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
emil_shumanov написа:Cobb написа:Сега пък и на клоуни да се правим ?! Ако ще се прави нещо, това ли е начина ?
Колега, кажи ти какъв е начина? Просто да си седиш в къщи и да недоволстваш пред компютъра ли?
Не, явно не се изразих правилно. Нямам против самия протест, напротив, ще присъствам, просто не мисля, че дрънчейки всеки с каквото има и правейки се на клоуни, ще помогне. Или пък ще се трогнат от автомобилни части ?!

Тук пък в Пловдив има нова мода ,дупките ги пълнят бързо след като се отворят с нещо което прилича на асфалт и което изчезва при първият дъжд или сняг.
Така явно много успешно се точи общинския бюджет.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Georgi написа:Тук пък в Пловдив има нова мода ,дупките ги пълнят бързо след като се отворят с нещо което прилича на асфалт и което изчезва при първият дъжд или сняг.
А при нас ги пълнят с чакъл и можете да си представите какво е! Сега вече в чакъла има тук там някое островче от асфалт

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
А при нас не ги пълнят... 

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ЕВРОПА
Що се излагаме поне и твърдим че сме европейци? Нашия "любим" варненски кмет трябва да го зазидат в някоя от хилядите дупки. Представете си ако трябва да се превози човек със инсулт от някой краен квартал до окръжна, това автоматично ги прави и убийци.

Що се излагаме поне и твърдим че сме европейци? Нашия "любим" варненски кмет трябва да го зазидат в някоя от хилядите дупки. Представете си ако трябва да се превози човек със инсулт от някой краен квартал до окръжна, това автоматично ги прави и убийци.