Най-смешните Оскари ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Re: Най-смешните Оскари ?

Мнение от Coulthard » 09 Мар 2010, 14:28

Сондьора написа: :OT: 9 рота е по действителен случай, А и не, че афганистан никога не е печелила война, а никой не е печелил война срещу Афганистан. А дали СССР са победители...те просто се изтеглят, кой спечелил кой не е може да се спори до вдруги ден. С тая разлика че ДПАтата никога не успяват да си вземат властта, ми идват талибаните, който са си муджахидини, подкрепяни от УСА.

е по деиствителен случай ... я пак :)
започваме от тук : http://jean.blog.bg/izkustvo/2006/10/18 ... dski.19278
и стигаме до тук : http://mif-zgyri.diary.ru/p46424975.htm
да ти обясня войната в Виетнам/Корея и Афганистан е чисто политическа - хората влязоха унищожиха си старите оръжия превъоръжиха си армиите и излязоха.. :)
:OT: е*ати снега дори и за лъзгане не става вече
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Мар 2010, 14:40

SKISA написа:за харесващите тарантино! както глутница кучета,син сити и прочие...

...кил Бил,Бибрутално...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Мар 2010, 14:44

Е.Димитров написа:
SKISA написа:за харесващите тарантино! както глутница кучета,син сити и прочие...

...кил Бил,Бибрутално...

Е страхотни са и двата.
Страшен смисъл имат, особено гадни копилиета. Нищо че в действителност са се насирали като видят СС младежите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Мар 2010, 14:47

Coulthard написа:
Сондьора написа: :OT: 9 рота е по действителен случай, А и не, че афганистан никога не е печелила война, а никой не е печелил война срещу Афганистан. А дали СССР са победители...те просто се изтеглят, кой спечелил кой не е може да се спори до вдруги ден. С тая разлика че ДПАтата никога не успяват да си вземат властта, ми идват талибаните, който са си муджахидини, подкрепяни от УСА.

да ти обясня войната в Виетнам/Корея и Афганистан е чисто политическа - хората влязоха унищожиха си старите оръжия превъоръжиха си армиите и излязоха.. :)

В линковете, които даваш се казва "много бройни източници опровергават автентичността на историята"...Само дето не се споменават източниците, е, разбира се, освен "Википедия"...

А войната във Виетнам води до огромни промени в американското общество, не можеш да кажеш, че е била операция за изразходване на старите оръжия...
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 09 Мар 2010, 15:01

гледай втория линк текста е на руски :)

за Виетнам, САЩ влизат с тази идея във войната, но Русия и по точно зенитно-ракетният комплекс СА-3 (ЗРК SA-3 Goa) http://www.fas.org/nuke/guide/russia/airdef/s-125.htm им разваля сметките като сваля огромен брой тежки бомбардировачи B-52.
за Афганистан, Русия влизат с тази идея във войната, но САЩ и по точно ръчната противосамолетна установка (FIM-92 Stinger) http://en.wikipedia.org/wiki/FIM-92_Stinger както и колкото и смешно да звучи руските РПГ-7 водят до тежки загуби на бронирана техника, а не на жива сила. Руската армия в годините на войната в афганистан има по малко загуби отколкото в мирни години (самоубийства или небрежност)
много сме оффтопик :)
П.С. Ако се поразровя ще ти намеря официалната сводка за загубена руска бойна техника в Афганистан :)
няма нито един товарен самолет :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Мар 2010, 15:05

Coulthard написа:

Човек, нема кво да ми обясняваш пишеш, че не било по действителен случай и измислен, а той е...Кво си ми дал тия линкове, пак с тях доказваш, че е по действителен случай...В действителност на тоя връх са били 39 руснака, от който след края на 12те атаки има 34 ранени извън строя дет се вика. И да не е, че са ги избили всичките, дефакто умират само 6ма. И да били са доброволци, ма и ще си ако при нормална службата ти е 5г, а в афганистан 2г.

На тарантино: Natural Born Killers, къртеше мивки едно време....
В тоя ред на филми гледайте, Четвъртък, Thursday'98ма.....Има много общо макар да не е на тарантино

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Мар 2010, 15:09

///peter написа:
Е.Димитров написа:

...кил Бил,Бибрутално...

Е страхотни са и двата.
Страшен смисъл имат, особено гадни копилиета. Нищо че в действителност са се насирали като видят СС младежите :mhihi:

ми смисъла на повечето нормални хора не е да са фашисти и нацисти по душа и за тва и в тоя ред на мисли говорим за качествата на филма ,а не дали есесовците са лоши или добри и евреите дали са зли. но на тебе трудно ти се отдава тва....!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 09 Мар 2010, 15:11

Смешни оскари бяха вярно си е...... Имаше къде къде по-добре направени филми, но сигурно по време на криза с предимство са били нискобюджетните филми :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Мар 2010, 15:27

SKISA написа:
///peter написа:
Е.Димитров написа:

...кил Бил,Бибрутално...

Е страхотни са и двата.

ми смисъла на повечето нормални хора не е да са фашисти и нацисти по душа и за тва и в тоя ред на мисли говорим за качествата на филма ,а не дали есесовците са лоши или добри и евреите дали са зли. но на тебе трудно ти се отдава тва....!

Аз скисче, обичам да гледам филми които имат някакъв смисъл... Но те разбирам - натоварват те тези филми със смисъл :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Мар 2010, 15:31

петер,юбер алес!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 09 Мар 2010, 15:33

Сондьора кефи ме начина по който водиш спор :) спирам да коментирам по темата за 9-та хората си го доказаха красив филм който няма нищо общо с действителността :)
Относно Тарантино Pulp Fiction
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Мар 2010, 15:35

SKISA написа:петер,юбер алес!

Фюр де дойче волк...
Та скиске, филмите ми доставят удоволствие тогава когато са спазени всички исторически значимости, в случая няма как да ме грабнат филми като спасяването на редник райън, гадните копилиета и прочие блуткави и изпълнени с тъпоумие американски сюжетчета, ничо че ти гледайки го можеш да въздъхнеш с едно многозначително "малиии". Кво да правиш такъв ми е вкуса.

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Мар 2010, 15:41

///peter написа:
SKISA написа:петер,юбер алес!

Фюр де дойче волк...
Та скиске, филмите ми доставят удоволствие тогава когато са спазени всички исторически значимости, в случая няма как да ме грабнат филми като спасяването на редник райън, гадните копилиета и прочие блуткави и изпълнени с тъпоумие американски сюжетчета, ничо че ти гледайки го можеш да въздъхнеш с едно многозначително "малиии". Кво да правиш такъв ми е вкуса.

не е лесно вкуса ти да различен с милиони и да мислиш ,че е нормално.разбирам те! и в повечето случаи гледам филма-веднъж ,за да го харесам като цяло и като въздействие и втори път ,за да обърна внимание на това как е направен и как играят и си е свършил работата режисьора. не ми е толкова важно на междузвездни войни да знам ,че със сигурност има такава планета и на кръстника ,че дона е съществувал точно такъв и така се е казвал. ъхъ....! то и в приказките за деца животните говорят, ма са интересни...! но ти си дръж на историческата действителност дали точно с пет или с осем куршума са утрепали есесовеца. и дали са им наврели пълп фикшъна в дупарите и в двете войни....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Мар 2010, 15:43

Coulthard написа:гледай втория линк текста е на руски :)

за Виетнам, САЩ влизат с тази идея във войната, но Русия и по точно зенитно-ракетният комплекс СА-3 (ЗРК SA-3 Goa) http://www.fas.org/nuke/guide/russia/airdef/s-125.htm им разваля сметките като сваля огромен брой тежки бомбардировачи B-52.
за Афганистан, Русия влизат с тази идея във войната, но САЩ и по точно ръчната противосамолетна установка (FIM-92 Stinger) http://en.wikipedia.org/wiki/FIM-92_Stinger както и колкото и смешно да звучи руските РПГ-7 водят до тежки загуби на бронирана техника, а не на жива сила. Руската армия в годините на войната в афганистан има по малко загуби отколкото в мирни години (самоубийства или небрежност)
много сме оффтопик :)
П.С. Ако се поразровя ще ти намеря официалната сводка за загубена руска бойна техника в Афганистан :)
няма нито един товарен самолет :)

10 съветски транспортни самолета са свалени в Афганистанската война. Измежду тях има 2 броя Ил-76, като във филма, а въобще първият свален съветски самолет в Афганистан е този Ил-76, описан във филма...Другите самолети са предимно Ан-12, 26 и 30...
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 09 Мар 2010, 15:51

MatriX_Fucked написа:10 съветски транспортни самолета са свалени в Афганистанската война. Измежду тях има 2 броя Ил-76, като във филма, а въобще първият свален съветски самолет в Афганистан е този Ил-76, описан във филма...Другите самолети са предимно Ан-12, 26 и 30...

:bowdown: моя грешка съгласих се
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_So ... fghanistan
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата