До кога

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

До кога

Мнение от djvisage » 10 Мар 2010, 19:04

Здравейте искам да ви разкажа какво ми се случи днес. Та значи отивам аз в 11:30 на лекций (в ТУ - София) оставям си колата пред 4 - ти блок до към 3 съм на лекций и упражнения. Излизам аз отивам до колата и какво да видя патрона изваден CD - то го няма вътре няква баркотия,викам си еба*и майката 3 - 4 пъти звъня на полицията те ми казват"да да ще дойдат незнам си кво". Чаках ги 2 часа и те така и не дойдоха. Равносметката:CD - за 60лв. , патрон - и аз незнам колко струва и излишни нерви а така наречените органи на реда дори не си направиха труда да дойдат . Е кажете ми до кога ще живеем в такава държава? :banghead:
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Re: До кога

Мнение от AGT » 10 Мар 2010, 19:08

Как до кога бе ? До като не дойде един Аугусто Пиночет до тогава все така ще е.Свиквай.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Потребител
Аватар

Мнение от Tedkoe30 » 10 Мар 2010, 19:13

докато не почнем да спим с тришотката в колата :dummy: :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 10 Мар 2010, 19:25

Tedkoe30 написа:докато не почнем да спим с тришотката в колата :dummy: :dummy:

:yes:
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 10 Мар 2010, 19:26

ВИНАГИ,както е било така и ще бъде
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 10 Мар 2010, 19:27

Tedkoe30 написа:докато не почнем да спим с тришотката в колата :dummy: :dummy:

:yes: Докато няма някой умрял крадец,останалите ше си бръмчът колко си искат.Намираш си некой и го почваш.Потрошаваш му ръчичките и краченцата и викаш ЧИЧО ПОЛУИЦАИ и му казваш че си го намерил така в колата :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 10 Мар 2010, 20:05

Мечку,много примитивно мислиш.Смяташ ли,че това е начина ? Нека ти кажа какво може да му се случи - крадеца го осъжда за нанасяне на телесни повреди или го намират и го натрошават,както и колата му...А и това не е начина...ще начупиш един а какво ще правиш с другите 1000 ? Крадци винаги е имало,както и времена в които са им рязали ръцете,но все още съществуват,нали ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Мар 2010, 20:10

Aми кой е начина? Пускане на жалби и в най- добрия случай условни присъди и пробации? :mhihi: Колкото за телесната повреда-винаги могат да те осъдят, даже и с пръст да не си го пипнал апаша, с тия фалшиви медицински е публична тайна как стават нещата.
Последна промяна saleen на 10 Мар 2010, 20:12, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ME4KY » 10 Мар 2010, 20:11

saleen написа:Aми кой е начина? Пускане на жалби и в най- добрия случай условни присъди и пробации? :mhihi:

:yes: И това е в най-добрия случаи,все пак :winky: .... и то ако го хванеш..... :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 10 Мар 2010, 20:14

С въвеждане на закон за частната собственост.Както примерно е в САЩ - влизаш у дома с взлом и те гръмвам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 10 Мар 2010, 20:26

DanielzZz написа:С въвеждане на закон за частната собственост.Както примерно е в САЩ - влизаш у дома с взлом и те гръмвам.

да го бием е примитивно, а да го убием правилно и справедливо. странно ти тече мисълта...
иначе съм съгласен - ако не си го канил, бой и т'ва е...
аз ако разбера кой ми резна гумите преди 3 дни, мамата ще му е**!!! :ranting:
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 10 Мар 2010, 20:32

djvisage написа:Здравейте искам да ви разкажа какво ми се случи днес. Та значи отивам аз в 11:30 на лекций (в ТУ - София) оставям си колата пред 4 - ти блок до към 3 съм на лекций и упражнения. Излизам аз отивам до колата и какво да видя патрона изваден CD - то го няма вътре няква баркотия,викам си еба*и майката 3 - 4 пъти звъня на полицията те ми казват"да да ще дойдат незнам си кво". Чаках ги 2 часа и те така и не дойдоха. Равносметката:CD - за 60лв. , патрон - и аз незнам колко струва и излишни нерви а така наречените органи на реда дори не си направиха труда да дойдат . Е кажете ми до кога ще живеем в такава държава? :banghead:

Поне не се хаби да ходиш на лекциЙ - явно полза няма, а и рискът за колата не си заслужава. :mhihi:

Каквато държавата, такива и хората - всички крадат!
Последна промяна blacksapphire на 10 Мар 2010, 20:34, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Мар 2010, 20:34

eekset написа:
DanielzZz написа:С въвеждане на закон за частната собственост.Както примерно е в САЩ - влизаш у дома с взлом и те гръмвам.

да го бием е примитивно, а да го убием правилно и справедливо. странно ти тече мисълта...
иначе съм съгласен - ако не си го канил, бой и т'ва е...
аз ако разбера кой ми резна гумите преди 3 дни, мамата ще му е**!!! :ranting:

всъщност мисълта му тече абсолютно коректно. гледа се като последици (резултати). това е единствения критерии за това дали нещо е коректно или не- какво става след това.

от там- да биеш някого не знаеш на кого правиш услуга. а може и да те набие. а може и да ти строши колата/децата и тн. а като го отстреляш (ако позволява закона) - няма крадец- няма проблем. неговите приятели знаят, че и на тях може да се случи ако решат да "си връщат".

оръжието когато е позволено да се ползва е "великия изравнител"- няма слаби и силни. има такива в правото си и такива дето престъпват закона.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 10 Мар 2010, 20:37

Не знам до кога ще продължава ,но от няколко дена явно има хайка за такива чешити в Русе.През ден два излизат новини че хванали тоз и оня да барат по коли ... дано продължават в същия дух да ги хващат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 10 Мар 2010, 20:46

alx написа:може и да те набие. а може и да ти строши колата/децата и тн...

тук си прав. и добре гърмя го наркоманчето и ...

alx написа: има такива в правото си и такива дето престъпват закона.

чакам някой палячо с пагон да реши кой аджеба е в правото си и кой с/у закона... да не знам 20 години нема си видя детето, или к'во ще става!?... че оня ако е некой мангал - на 5-ма има 10 организации за защита на правата им.

Живеем в България :bgflag: :banghead:

p.s.
добре, айде и аз на свой ред да питам. като разбера все пак кой ми резна гумите, к'о да го правя?
Изображение Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата