Спрей за номер...
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Спрей за номер...
Абе незнам фолио ли е кво е слага се върху номера и е като плексигласова плочка и щом да съм виждал последни С класи 7-дмици и тем подобни автомобили (разбира се и по-нормални коли съм виждал с тях) значи има нещо... тука принципно камерите не са им проблем (почти нямат или не работят) слагат ги само заради магистралата Атина-Солун масово там има камери и масово там всички карат с над 160...
ама за мен са глупости в смисъл... набива се на очи доста
ама за мен са глупости в смисъл... набива се на очи доста
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
тия работи работят при камерите дето правят снимки наще са повечето на клипове
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Sharo написа:тия работи работят при камерите дето правят снимки наще са повечето на клипове
Така е да

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Защо някой не измисли начин как да се кара по правилата, а всеки търси начин как да ги заобиколи?!?
Не е ли редно освен балъците и други да започнат да се замислят (ако имат с какво) като се качат зад волана?

Не е ли редно освен балъците и други да започнат да се замислят (ако имат с какво) като се качат зад волана?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Vlados написа:Защо някой не измисли начин как да се кара по правилата, а всеки търси начин как да ги заобиколи?!?![]()
щото има тук таме малоумни правила ... и точно там дебнат тия с подвижните камери
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Нашите камери незнам дали са повече на клипове, но тези в момента дето масово се слагат от типа на тази която е между двете платна на цариградско до макдоналдса е на снимки!
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Внимавайте на магистралата край Пловдив! Преди дни във вестник 24 Часа имаше две снимки от въпросното място на заснети бмв петица прелитаща с 233 км в час и моторист шофиращ с 212 км в час на задна гума.
И на двамата са индетифицирани и ги чака отнемане на книжката за няколко месеца според инспектора от магистрална полиция тепърва ще се преценява точното наказание.
Само не казаха къде са точно камерите с радар на магистралата край Пловдив. Крият точното местонахождение.
И на двамата са индетифицирани и ги чака отнемане на книжката за няколко месеца според инспектора от магистрална полиция тепърва ще се преценява точното наказание.
Само не казаха къде са точно камерите с радар на магистралата край Пловдив. Крият точното местонахождение.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
На един Шел близко до Пловдив (не си спомням преди или след) има камери. Снимат и в двете посоки така че внимавайте.

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Ама явно са без радар, че детектора не пожела да писне... освен ако не са на К-банд (като автоматичните врати)... че съм го изключил да не ми пищи на всяка бензиностанция и супермаркет...
Дайте линк за снимките да опитаме да се ориентираме за местонахождението...
Относно спрей и пластмасата пред номера... спрея помага при светкавица - предизвиква силен отблясък от светкавицата и реално не се вижда номера... все едно да снимате отблизо с фотоапарата на светкавица...
... пластмасата (пиша така, защото не е точно фолио, а по-скоро тънка пластмаса) която се поставя точно пред номера плътно и "канализира" видимостта му - номера се вижда ако се гледа перпендикулярно и се замазва/зачезва като се изместите под ъгъл... нещо подобно на поляризацията на светлината, ама само подобно казвам... затова би трябвало и да не го ловят камери сложени високо или встрани от пътя (без значение видео или снимки само)... но ако снимат от далеч и насреща - едва ли ще помогне...
... и последно - няма такова нещо като "не забранен" - забранено е поставянето на каквото и да било пред номера (мързи ме да го търся сега в закона), но разбира се проблем има само ако ви хванат...
Дайте линк за снимките да опитаме да се ориентираме за местонахождението...
Относно спрей и пластмасата пред номера... спрея помага при светкавица - предизвиква силен отблясък от светкавицата и реално не се вижда номера... все едно да снимате отблизо с фотоапарата на светкавица...
... пластмасата (пиша така, защото не е точно фолио, а по-скоро тънка пластмаса) която се поставя точно пред номера плътно и "канализира" видимостта му - номера се вижда ако се гледа перпендикулярно и се замазва/зачезва като се изместите под ъгъл... нещо подобно на поляризацията на светлината, ама само подобно казвам... затова би трябвало и да не го ловят камери сложени високо или встрани от пътя (без значение видео или снимки само)... но ако снимат от далеч и насреща - едва ли ще помогне...
... и последно - няма такова нещо като "не забранен" - забранено е поставянето на каквото и да било пред номера (мързи ме да го търся сега в закона), но разбира се проблем има само ако ви хванат...
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Демирев написа:... моторист шофиращ с 212 км в час на задна гума.
И на двамата са индетифицирани и ги чака отнемане на книжката за няколко месеца ....
как па са го идентифицирали като номера на моторите е зад задната гума там дето и като е спрял не се вижда а той даже и на задна бил ...

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

Louis написа:Демирев написа:... моторист шофиращ с 212 км в час на задна гума.
И на двамата са индетифицирани и ги чака отнемане на книжката за няколко месеца ....
как па са го идентифицирали като номера на моторите е зад задната гума там дето и като е спрял не се вижда а той даже и на задна бил ...
---Имат си те начини.

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Хах дабе индентифицирали са му гъ$а на моториста. Кво плашат гаргите. Като преди обясняваха как са снимали кола с американски номер и сега собственика ще идва в КАТ. Ше дое той от САЩ е са.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Понеже през седмицата съм у Пловдив ,тука забелязвам ма масово моторите са БЕЗ номера,няма ги и там където ги крият над гумата,е как е възможно това,тука в пловдиш милицията хич не си гледа работата,че даже на едно кафенце спрели,дробат си лаф и нема един милиционер да спре там и да им потърси сметка за тая анархия...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Ти моторист каращ по правилата видял ли си
Загубена кауза е там...не ме питай от де знам
Все си казвах - този път ще е както трябва...без скорост, без лиготий...е не ми се случи докато имах маторЯ ... продадох го и станах примерен водач на Е46ца...

Загубена кауза е там...не ме питай от де знам

Все си казвах - този път ще е както трябва...без скорост, без лиготий...е не ми се случи докато имах маторЯ ... продадох го и станах примерен водач на Е46ца...

58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4