До кога

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: До кога

Мнение от ME4KY » 10 Мар 2010, 22:53

eekset написа:добре, айде и аз на свой ред да питам. като разбера все пак кой ми резна гумите, к'о да го правя?

ИзображениеИзображение
избери си :mhihi: :mhihi: :mhihi:
п.с даже и ТОЙ е с адидас :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
36-годишен мъж от Айтос е настанен в болница, след опит да проникне в жилище в града, съобщават от полицията. Вчера в 4.00 часа в оперативната дежурна част на РУ-Айтос е получено съобщение от 41-годишен айтозлия, че е заловил лице, което се е опитало да проникне в жилището му на ул. “Хаджи Димитър”. Изпратеният на място полицейски екип е открил 36-годишен мъж да лежи с кървене по главата, в безпомощно и видимо нетрезво състояние пред входа на жилищната кооперация.

Същият е транспортиран в ЦСМП-Айтос със съмнение спукан череп и комоцио и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Бургас. Образувано е досъдебно производство и при проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че около 3.30 – 4.00 ч на същата дата пострадалия е започнал да блъска по входната врата и направил опит да проникне в жилището на първия етаж в сградата. Собственикът на апартамента излязъл и при опит да го задържи, го застигнал на междинната площадка, където го блъснал и съборил. Работата по изясняване на случая продължава.
http://www.burgasinfo.com/show_news.php?id=22364 :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Мар 2010, 6:28

Аз съм убеден, че собственикът просто го е съветвал да не го прави, но апашът се е подхлъзнал и самонаранил, то в това кишаво време :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Мар 2010, 11:07

DanielzZz написа:ще начупиш един а какво ще правиш с другите 1000 ? Крадци винаги е имало,както и времена в които са им рязали ръцете,но все още съществуват,нали ?

alx написа:да биеш някого не знаеш на кого правиш услуга. а може и да те набие. а може и да ти строши колата/децата и тн. а като го отстреляш (ако позволява закона) - няма крадец- няма проблем. неговите приятели знаят, че и на тях може да се случи ако решат да "си връщат".

:yes: :clap: :clap:

ПС А, и забравих да кажа - на запад никой не краде коли и касетофони! :kuku: Падащите панели точно в България и именно заради българските крадци са ги измислили :winky:
И в Берлин примерно като стане зулум местите бекове вместо да отидат при затрахователите и полицията, хващат подръчния им селскостопански инвентар и търсят саморазправа :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 11 Мар 2010, 13:11

djvisage написа:Здравейте искам да ви разкажа какво ми се случи днес. Та значи отивам аз в 11:30 на лекций (в ТУ - София) оставям си колата пред 4 - ти блок до към 3 съм на лекций и упражнения. Излизам аз отивам до колата и какво да видя патрона изваден CD - то го няма вътре няква баркотия,викам си еба*и майката 3 - 4 пъти звъня на полицията те ми казват"да да ще дойдат незнам си кво". Чаках ги 2 часа и те така и не дойдоха. Равносметката:CD - за 60лв. , патрон - и аз незнам колко струва и излишни нерви а така наречените органи на реда дори не си направиха труда да дойдат . Е кажете ми до кога ще живеем в такава държава? :banghead:

а аз искам само да те попитам, колата ти има ли аларма и каско ?
Просто ми е интересно дали "пипат" такива коли само или това не е критерии ?

Иначе по случилото се няма какво да се каже, на баща ми старата му кола преди 4години я разбиха на центъра в Пловдив, а беше най-одрънканата жигула която може да си представите, беше взето радиото (което струваше 5лв.) и дъвките от колата, какво повече да говорим.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 11 Мар 2010, 13:19

Бой му е майката,нищо друго! Здраво чаластрене с каквото дойде! Преди година ми счупиха огледалото,хванах го мангала и с мир в полицията! И какво мислите стана-аз съм бил виновен че съм си спрял колата на незабранено място и трябвало да ми възстанови половината сума за огледало! Ок викам си,така да е,но пари не видях! Отидох да го търся тоя,а той след това се оплакал,че съм го притеснявал! Яд ме е че за 30-40 лева не си начесах ръцете!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 11 Мар 2010, 13:24

Stoqnov_1979 написа:какво мислите стана-аз съм бил виновен че съм си спрял колата на незабранено място
...
,а той след това се оплакал,че съм го притеснявал!

зор да се занимаваш - върти с винкела, пък ако не дай боже стане нещо - носи си по-големичък чувал в багажника да не цапа и т'ва е...
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 11 Мар 2010, 13:25

flame написа:

ПС А, и забравих да кажа - на запад никой не краде коли и касетофони! :kuku: Падащите панели точно в България и именно заради българските крадци са ги измислили :winky:
И в Берлин примерно като стане зулум местите бекове вместо да отидат при затрахователите и полицията, хващат подръчния им селскостопански инвентар и търсят саморазправа :winky:

Чак пък никой да не краде - недей така.Има го навсякъде това, просто не е толкова масово и има бърза процедура по плащане на застраховките.Пример - в Мадрид на мои познати им разбиха колата, не могли да я запалят за това оскубали каквото им трябва.Смешно е че не са отворили жабката - там е бил и панела на сд-то и навигацията :shock: .Имало е счупено стъкло, някакви кабели са липсвали и не помня какво още.Резултатът - на втората седмица ги заловили при опит да откраднат същия модел кола в същият квартал.От застрахователното им платиха на следващата седмица.Просто има кой да ти обърне внимание на запад.Не че няма крадци на дребно :|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 11 Мар 2010, 17:16

BiTurbo написа:
а аз искам само да те попитам, колата ти има ли аларма и каско ?

Нямам каско и аларма.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 11 Мар 2010, 19:03

k_remi написа:
flame написа:

Чак пък никой да не краде - недей така.Има го навсякъде това, просто не е толкова масово и има бърза процедура по плащане на застраховките.Пример - в Мадрид на мои познати им разбиха колата, не могли да я запалят за това оскубали каквото им трябва.Смешно е че не са отворили жабката - там е бил и панела на сд-то и навигацията :shock: .Имало е счупено стъкло, някакви кабели са липсвали и не помня какво още.Резултатът - на втората седмица ги заловили при опит да откраднат същия модел кола в същият квартал.От застрахователното им платиха на следващата седмица.Просто има кой да ти обърне внимание на запад.Не че няма крадци на дребно :|

:yes: Брей, толкова обективно мнение отдавна не бях чел :)
Според мен това е истината - и там крадат, но полицаите си вършат по-ефективно работата, а застрахователите не смеят да правят номера от селски вечеринки ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 11 Мар 2010, 20:22

така ще е колеги докато тези СИНИ Индивиди които се водят ОХРАНИТЕЛНА ПОЛИЦИЯ започнат да правят нещо по различно от спиране на коли и въпроси "и ся ко ша праим?".
Последния път като ме спира кварталната патрулка,пък и бяха някакви нови (със старите се знаеме :mhihi: ) и се заяждаха май че не ми се виждали номерата от мръсотия,се замислих дали да им задам въпроса "Къде бяхте Вие господа полицаи когато на мен ми задигнаха буса и ми поискаха 2000 лева откуп и защо изобщо тези които го направиха това са навън а не в кафеза кадето им е мястото?"

Всички знаем докога ще е така ...докато хората кандидатствали за системата на МВР не го правят само за да могата като ги страт пияни на гъз да кажат "Добър вечер КОЛЕГА" и да си заминат безнаказано.
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Мар 2010, 21:04

Тия там са факири, аз ги признах преди няколко години. Паркирам колата пред 12-ти блок на ТУ-София преди години, направо пред входа, буквално изтичвам по стълбите до втория етаж, мятам в канцеларията една молба и отново търча навън, че бързах страхотно. Не повече от минута - минута и половина. И гледам двама красавци, които се отдалечават небрежно от колата, позагледах ги така, позагледах и колата и видях, че вече е отключена. Както виждам това и в същия момент ги виждам тия как завиват зад ъгъла вече. Точно за минута и половина я бяха отворили. И мойта беше без аларма, без каско.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 11 Мар 2010, 21:28

eekset написа:
Stoqnov_1979 написа:какво мислите стана-аз съм бил виновен че съм си спрял колата на незабранено място
...
,а той след това се оплакал,че съм го притеснявал!

зор да се занимаваш - върти с винкела, пък ако не дай боже стане нещо - носи си по-големичък чувал в багажника да не цапа и т'ва е...

Подкрепям... БООЙ момчета, квото и да става.
И на мен са ми разбивали колата, та плеър, колони, джам...
Аз по принцип съм миролюбив човек, обаче за колата и семейството...
rwd фен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Мар 2010, 21:54

Нено Б. написа: ...обаче за колата и семейството...
Да ти имам и приоритетите в живота. :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 15 Мар 2010, 16:00

DanielzZz написа:С въвеждане на закон за частната собственост.Както примерно е в САЩ - влизаш у дома с взлом и те гръмвам.

колега, мързи ме да търся и цитирам Наказателния Кодекс, ама и БГ нямаш проблеми да застреляш или заколиш някой, който незаконно прониква в дома ти. въпрос на психика, аз лично не бих го направил.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 15 Мар 2010, 16:22

И после ще те осъдят за прекаляване при самозащита или нещо такова. :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата