До кога
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Re: До кога
Авторе решението е едно,махаш панела и никой няма да ти пипне колата! Аз така 2 пъти ми крадоха плеъра и започнах да си махам панела. Имам алпайн за 600 лв в колата ама като махна панела все едно нямам нищо,нека да го земе бе,да видя какво ще прави после без панел. 

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
BULL3T написа:Авторе решението е едно,махаш панела и никой няма да ти пипне колата! Аз така 2 пъти ми крадоха плеъра и започнах да си махам панела. Имам алпайн за 600 лв в колата ама като махна панела все едно нямам нищо,нека да го земе бе,да видя какво ще прави после без панел.
Ша ти надере таблото и ша ти разпори седалките

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
akula написа:DanielzZz написа:С въвеждане на закон за частната собственост.Както примерно е в САЩ - влизаш у дома с взлом и те гръмвам.
колега, мързи ме да търся и цитирам Наказателния Кодекс, ама и БГ нямаш проблеми да застреляш или заколиш някой, който незаконно прониква в дома ти. въпрос на психика, аз лично не бих го направил.
Помня преди време даваха на "шоуто на Слави" нечий баща гръмнал некъв индивид,които се опитал да изнасили щерка му,oбаче таткото,го гръмнал в гръдният кош някъде и изнасилвача умрял и ся го съдили,и тои им вика какво трябвало да направи,да изчака да изнасилят дъщеря му и тогава да стреля,и те му казват по закон така "идвало"
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
BULL3T написа:Авторе решението е едно,махаш панела и никой няма да ти пипне колата! Аз така 2 пъти ми крадоха плеъра и започнах да си махам панела. Имам алпайн за 600 лв в колата ама като махна панела все едно нямам нищо,нека да го земе бе,да видя какво ще прави после без панел.
Отчасти помага...Имай в предвид,че в яда си могат да ти направят и друга мизерия.Аз също си махам панела...и също имам Alpine...за 900лв,доста трудно се вади,защото има някакви огромни предпазителни кутии,които се заплитат в шуплите на таблото,но решат ли да го извадят ако трябва ще изкъртят и таблото.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Момчета, не може да си представите какъв кеф е да начешате някой боклук дето ви пипа колата, преди около 2год какъвто съм късметлия хванах един как се опитва да ми разбие ключалката (тогава имах пасат), такъв бой отнесе даже помня че виках и приятели и те да го помлатаt, бая хора му се изредихме
. Та само бой тва е бой и е*ане не се връща. 

- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Не винаги им провървява на крадците, една вечер се бяхме събрали 7 човека в гараж на наш приятел и се почерпвахме порядъчно, един приятел излезе да вземе още пиене от магазина и гледа някакъв влязъл в колата и се опитва да сваля СД. Първо той го отупа здраво след това го вкарахме в гаража и в продължение на часове имаше доста брутални изпълнения, като го напръскаха със маркуча с студена вода и му пускаха ток от електрожен, направо се побърка оня а и като го хвърлихме в канала затворихме го отгоре така, че да не може да излезе и му пуснахме вода все едно ще го давим имах чувството, че ще прокопае дупка в канала.
Като тръгне пак да краде със сигурност ще си спомня много неща от онази вечер.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
emil_shumanov написа:Не винаги им провървява на крадците, една вечер се бяхме събрали 7 човека в гараж на наш приятел и се почерпвахме порядъчно, един приятел излезе да вземе още пиене от магазина и гледа някакъв влязъл в колата и се опитва да сваля СД. Първо той го отупа здраво след това го вкарахме в гаража и в продължение на часове имаше доста брутални изпълнения, като го напръскаха със маркуча с студена вода и му пускаха ток от електрожен, направо се побърка оня а и като го хвърлихме в канала затворихме го отгоре така, че да не може да излезе и му пуснахме вода все едно ще го давим имах чувството, че ще прокопае дупка в канала.
Бе мислим че ток от електрожена не може да те фане,освен ако не го ближеш...

Е.Димитров написа: Като тръгне пак да краде със сигурност ще си спомня много неща от онази вечер.
Бе мислим че ток от електрожена не може да те фане,освен ако не го ближеш...
Зависи от конфигурацията на опитната постановка и количеството вода

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-

Бе е така некакъв хипотетичен въпрос ме мъчи...ако ебеме крадците...дали ще намалеят крадците и ще се увеличат гейовете (което както и да си го погледнеш си е добре,по малко крадци,повече педали= повече мадами за нас)или ще станат педераси-крадци...

Е.Димитров написа::OT:
Бе е така некакъв хипотетичен въпрос ме мъчи...ако ебеме крадците...дали ще намалеят крадците и ще се увеличат гейовете (което както и да си го погледнеш си е добре,по малко крадци,повече педали= повече мадами за нас)или ще станат педераси-крадци...
Бе то педераст крадец е 10но по страшно от само крадец

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
BULL3T написа:Авторе решението е едно,махаш панела и никой няма да ти пипне колата!
Днес един колега спира пак там сваля си панела след лекцийте отиваме до колата му и гледаме че и тя отворена и в нея е ровичкано. Какво става незнам.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
djvisage написа:BULL3T написа:Авторе решението е едно,махаш панела и никой няма да ти пипне колата!
Днес един колега спира пак там сваля си панела след лекцийте отиваме до колата му и гледаме че и тя отворена и в нея е ровичкано. Какво става незнам.
Станала е филиал колата му
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Абе я аз да питам. Ако имам каско и ми откраднат примерно халоген,лайсна,CD или нещо друго от колата застрахователите покриват ли щетата?
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Другия вариант е много лесен,караш си с некфо 100 годишно касетофонче дето едва лови хоризонт в София и се кефиш!
Колеги много е важно и къде и по колко време ви стой колата! Тези които крадат винаги първо обикалят и гледат какво става! Аз имам и друго правило. НИКОГА не бичи музиката в квартала където живееш или пък пили гуми. Тия неща се виждат и крадците си набелязват коли така. Имах един авер дето имаше за 1800 евро усливател в калибрата си и за 2 години пред блока никой не му пипна колата,макар че всички знаеха каква музика има,просто никой не я беше чувал!

Колеги много е важно и къде и по колко време ви стой колата! Тези които крадат винаги първо обикалят и гледат какво става! Аз имам и друго правило. НИКОГА не бичи музиката в квартала където живееш или пък пили гуми. Тия неща се виждат и крадците си набелязват коли така. Имах един авер дето имаше за 1800 евро усливател в калибрата си и за 2 години пред блока никой не му пипна колата,макар че всички знаеха каква музика има,просто никой не я беше чувал!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4