Спрей за номер...
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Спрей за номер...
ME4KY написа:sean-john написа:За тия спрей-чета незнам , ама тука в Гърция доста често започнах да срещам коли с леко "затъмнени" номера... мисля,че е някакво фолио и да ви кажа като погледнеш от различен ъгъл,нишо не се вижда... а като го гледаш нормално съвсем леко личи,че е затъмнен.
Добре де ама тоя "ъгъл" нали се досещаш,че няма да е винаги перфектен и все някога ша го снимат номера.Бях гледал по дискавъри в разбивачи на митове ги тествахи всички простотий.Нищо не даде резултат май.
Да така беше,нищо не даде резултат.Аз вчера получих честитка и разбрах че правят перфектни снимки дори нощем,така че си правете сметка за тези спрейчета

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
martin_g60 написа:ME4KY написа:sean-john написа:За тия спрей-чета незнам , ама тука в Гърция доста често започнах да срещам коли с леко "затъмнени" номера... мисля,че е някакво фолио и да ви кажа като погледнеш от различен ъгъл,нишо не се вижда... а като го гледаш нормално съвсем леко личи,че е затъмнен.
Добре де ама тоя "ъгъл" нали се досещаш,че няма да е винаги перфектен и все някога ша го снимат номера.Бях гледал по дискавъри в разбивачи на митове ги тествахи всички простотий.Нищо не даде резултат май.
Да така беше,нищо не даде резултат.Аз вчера получих честитка и разбрах че правят перфектни снимки дори нощем,така че си правете сметка за тези спрейчета

To aко имаше нещо таквоз,щеше да се рекламира много сериозно из наще сайтове и форуми

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
колеги за нощно време знам спасението но през деня няма начин да не се види номера
облепяте цифрите с хартиено тиксо и знака от страни с знамето бялото се изтурква сшкурка и после се пръска с бял спреи така се сабаря сжетлоотразителното покритие и вечер като светне светкавицата на камерата нямакакжо да отрази светлината и нищо несе вижда гарантирам за това
облепяте цифрите с хартиено тиксо и знака от страни с знамето бялото се изтурква сшкурка и после се пръска с бял спреи така се сабаря сжетлоотразителното покритие и вечер като светне светкавицата на камерата нямакакжо да отрази светлината и нищо несе вижда гарантирам за това
има един начин и той е небрежно замърсяване на предния и задния номер. вчера измих колата днес гледам задния номер не личи че има номер...какви фолиота и глупости. за мръсен номер имаш повече шансове да избегнеш понеже с тази мръсотия по улиците трябва да измиваме колите сутрин и вечер
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
grnka написа:има един начин и той е небрежно замърсяване на предния и задния номер. вчера измих колата днес гледам задния номер не личи че има номер...какви фолиота и глупости. за мръсен номер имаш повече шансове да избегнеш понеже с тази мръсотия по улиците трябва да измиваме колите сутрин и вечер

ЧИЧО пулицаи като та спре за мръсен номер

ME4KY написа:grnka написа:има един начин и той е небрежно замърсяване на предния и задния номер. вчера измих колата днес гледам задния номер не личи че има номер...какви фолиота и глупости. за мръсен номер имаш повече шансове да избегнеш понеже с тази мръсотия по улиците трябва да измиваме колите сутрин и вечер
![]()
![]()
ЧИЧО пулицаи като та спре за мръсен номер
Вадиш парцала и чистиш.
- antonee
- Потребител
-
- Кара: БМВ 320 Д е46
- Мечтае да кара: X6
- Детайли за колата: facelift, 150hp
Относно камерата до Пловдив, намира се на 118км. от магистрала Тракия. Един приятел чака честитката.Бяха го извикали в КАТ и му казаха 118км е сниман.Ако някой знае други камери да сподели.Това е единственият начин. Чух за камера някаде около Ихтиман, но не съм сигурен. 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
antonee написа:Относно камерата до Пловдив, намира се на 118км. от магистрала Тракия. Един приятел чака честитката.Бяха го извикали в КАТ и му казаха 118км е сниман.Ако някой знае други камери да сподели.Това е единственият начин. Чух за камера някаде около Ихтиман, но не съм сигурен.
Виж в www.tuning.bg в форума мисля,че беше.Имат цяла тема за камери,патрулки......
В pocketbulgaria и в оффроуд-а също има както и файл с камерите за garmin навигации
- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
http://vbox7.com/play:d6e05f80 - това е решението колеги!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
sry za latinicata...
na hotel ihtiman po trakiq v posoka pld ima kamera,koqto pravi snimki s blic svetkavici
drygata,koqto me e fotografirala e mejdy stara i nova zagora..ima edno "naseleno" mqsto,i edinstveniq pokriv tam e tozi na edna benzinostanciq...na izxoda na vuprosnata e kamerata s blic i snima dosta dobre noshtno vreme
na hotel ihtiman po trakiq v posoka pld ima kamera,koqto pravi snimki s blic svetkavici
drygata,koqto me e fotografirala e mejdy stara i nova zagora..ima edno "naseleno" mqsto,i edinstveniq pokriv tam e tozi na edna benzinostanciq...na izxoda na vuprosnata e kamerata s blic i snima dosta dobre noshtno vreme
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
///MapTo написа:sry za latinicata...
камерата за която говори колегата се нарича с.Подслон, камерата я има там и работи.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
А не трябва ли КАТ да каже къде има камери ? Да ги крият не е ли против закона 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Pr0gI написа:А не трябва ли КАТ да каже къде има камери ? Да ги крият не е ли против закона
Това е добър въпрос

58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4