как се отказахте от цигарите?
Модератор: Общи модератори
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: как се отказахте от цигарите?
Мерси за съвета, това ще го пробвам да мина на по-леки и постепенно, ако мога да ги спра!sinster написа:Защо да ги спираме![]()
![]()
![]()
Да кажем, че бях стигнал до 2 кутии най-известната марка БГ цигари започващи с V.......
И какво направих аз:
Постепенно перминавах на по-леки и по-леки. Казвам постепенно, защото тая работа изведнъж не става...
![]()
Става въпрос за бавно преминаване до сегашното положение. А именно пуша V..... 1-ца, които са 0.1 на 0.1 на 0.1 .
Пуша смело по 1 кутия седмично - приблизително, може и да е малко повече...![]()
В момента се чувствам много по-добре, а и финансово не ме натоварва кой знае колко .
Това е съвета от мен. Ще се радвам, ако някой ме подкрепи и още повече, ако съм бил полезен.
Р.Р. ...е как да пия кафе сутрин или да пия 1-2-3 или 5 ракии без да запаля нито една цигара ?

Иначе наистина не си представям кафе без цигара....трябва да спра и кафето, зае.и!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- borislav
- младши ентусиаст
-
И аз все се мъча да ги откажа,но май психологическата нагласа има най голямо значение...тези табекси и лепенки са простотии
Инат му е майката,аз на това залагам да ги откажа,сега се опитвам да си внуша,че няма човек който е спрял да пуши и да е умрял
и при мен действа поне ги намалих за момента

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Спирането е трудно, но още по трудно е да се въздържаш да не запалиш след 2,3,5 месеца без цигари. Позволиш ли си да запалиш и една...всичко отива по дяволите.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
На мен ми помогна Табекс-знаех че е на растителна основа и не очаквах чак такъв ефект,но при мен подейства.
Аз се опитах на майтап да ги откажа и успях.
Вече 7 години от както съм ги изхвърлил от живота си.
Трябва малко воля,а всичко друго е в главата на човек.
Аз се опитах на майтап да ги откажа и успях.
Вече 7 години от както съм ги изхвърлил от живота си.
Трябва малко воля,а всичко друго е в главата на човек.
Последна промяна nakoone на 20 Мар 2010, 11:18, променена общо 1 път

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Помогна ми факта че нито ведньж през живота си не сьм ги опитал!

- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Аз съм с "електронна" в устата в момента . 

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
В продължение на доста години тупках по кутия-две на ден.
В един момент осъзнах,че въобще не ми харесва да пуша и
ги спрях от воле.Казах няма да пуша и тфа беше.Вече 4г не
пуша.

В един момент осъзнах,че въобще не ми харесва да пуша и
ги спрях от воле.Казах няма да пуша и тфа беше.Вече 4г не
пуша.

от свинята лебед не става...
- e30_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Turbo
- Мечтае да кара: горе посоченото
- Детайли за колата: E30 Turbo
налагаш си воля спираш ги от раз и след 2 седмици няма да ти се пуши започни да спортуваш
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
на 37 ,съм и 20г. съм пушил средно по около три кутии цигари на ден 24 ч. , преди около 3 г. ги отказах с Кеф осъзнах ,че първо си давам парите за въздух и в последствие ,че мириса от цигари е отврат и най кофти е това Навика като нямаш кво да правиш бъркаш в джоба и намираш кутия отваряш палиш -- пушшиш около 5 - 8 минути и се прощаваш с пари За Тоя Дето Духа.Спирането не е проблем просто трябва малко да си наложиш ината - характера - волята и пр.... .,, по късно вечер ще сънуваш ,че пушиш но и това не е проблем. Ходи на места където пушат и се абстрахирай не носи цигари и запалка.
НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ НЕ СИ САМ НИЕ СМЕ С ТЕБ...... . А А А ДР Е ЧЕ ЩОМ ДРУГИТЕ ГО МОГАТ И ТИ ТИ ТИ МОЖЕШ
НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ НЕ СИ САМ НИЕ СМЕ С ТЕБ...... . А А А ДР Е ЧЕ ЩОМ ДРУГИТЕ ГО МОГАТ И ТИ ТИ ТИ МОЖЕШ

- vlatko_baba
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i
здравеите пријатели. миналата година ги отказах за 2 месеца и пак запалих. тази вечер повторно имам силна волја и ги оставам. Еи така.......не пуша вече !!!

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Най-голямата грешка е да си кажеш "От утре" или "Още една - последна"
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Хехехех какво намаляване, брат. Само ги увеличаваме!
Вива Булгартабак 

Без страх, без спирачка!
Пуших повече от 10 години. Накрая си бях твърдо на 2 кутии Лъки дневно. На 17.11.1993г ходихме да гледаме мача Франция - България. Бях решил да ги махам, а тогава ми свършиха цигарите. На излизане от кръчмето, дето гледахме мача хвърлих празната кутия зад гърба си и не се обърнах назад. И така в края на годината правя 20 години без тази смрад. В интерес на истината пуших пури по време на почивките в Куба, ама това е друга история.
Вземете една цигара и я сложете в буркан с вода. Оставете я два-три дни и вижте какво ще стане с водата. Не препоръчвам да я пиете, има отрова достатъчна да убие кон.
Вземете една цигара и я сложете в буркан с вода. Оставете я два-три дни и вижте какво ще стане с водата. Не препоръчвам да я пиете, има отрова достатъчна да убие кон.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BMW_POWER написа:Вземете една цигара и я сложете в буркан с вода. Оставете я два-три дни и вижте какво ще стане с водата. Не препоръчвам да я пиете, има отрова достатъчна да убие кон.

Едно малко и не до там съществено уточнение все пак,никотина се разгражда при не висока температура ,тоест ,пушейки цигара,никотина почти изчезва ,остават вредните все пак неща като катрани,но пък парадокса е че те се получават след като запалиш

Жената и брат и спряха цигарите с електронни такива,аз пушех по кутия+,попуших електронни,сега вече не пуша електронни,не спрях цигарите ,но пуша по около 7-8 цигари на ден,факт е че няма значение-1 или 20...
Според мен е хубаво да се пушат много,ама ужасно силни цигари и организма сам ще отхвърли тая смрад,сериозно ви казвам,аз примерно като запаля слаба цигара и след малко пак ми се пуши,пална ли силна (и аз като колегата в момента пуша червено лъки) с часове не ми се пуши,чак ми се и гади.