За триене
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с Апартамента :(
е как па няма общината да ти го плати
. Кво те ебе като си под наем. Наемодателя да се оправя, той трябва да плаща.

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
кой е собственик? ако са пичове, тия дето са виновни трябва да плащат.
ти нищо не дължиш, но е добре ти да кажеш на собственика.
ти нищо не дължиш, но е добре ти да кажеш на собственика.
what a helluva ride
Kaжете на човека на 5тия етаж за проблема. Той трябва да го оправи.
Ти зависи как се разбереш с наемодателя. (и от договора, ако нямаш е добре хазяите ти да са хора на място. Аз си платих половината ремонт, но си направих банята да ми е кеф на душата...
Просто така прецених.
При мен имаше пукнатина в плочата и от 1-2 малки фуги на плочките и "качествено строителство" буквално течеше на главата на комшията докато дриска. При мен не си личеше изобщо, че има проблем.
Така... ново строителство, 10г. сграда видях с очите си дупка колкото пръста ми в плочата под банята
Ти зависи как се разбереш с наемодателя. (и от договора, ако нямаш е добре хазяите ти да са хора на място. Аз си платих половината ремонт, но си направих банята да ми е кеф на душата...
Просто така прецених.
При мен имаше пукнатина в плочата и от 1-2 малки фуги на плочките и "качествено строителство" буквално течеше на главата на комшията докато дриска. При мен не си личеше изобщо, че има проблем.
Така... ново строителство, 10г. сграда видях с очите си дупка колкото пръста ми в плочата под банята

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
Апартамента е на общината и е много -хубав ама зариди тази баня съседите от долу са подали жалба срещу мен 

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Bmw325is написа:Апартамента е на общината и е много -хубав ама зариди тази баня съседите от долу са подали жалба срещу мен
М,да ама не трябва да е срещу теб.Не се притеснявай,щом не си ти виновен

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
и тези при мен от 5-тия етаж са едни... аз като им кажа нещо за банята те веднага аа не е от нас ,на нас си ни е добре ... много трудно се разговаря с такива хора
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
Направи си застраховка, но си намери човек да ти е направи без оглед
и си супер.

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
хаха мерси на Всички колеги
ако някой има други съвети да пише ше са ми от полза

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
OxoBoxo написа:Направи си застраховка, но си намери човек да ти е направи без огледи си супер.

Oтиди говори със съседите отдолу и пуснете заедно жалба тогава срещу човекът отгоре.
Щом вече сте почнали да играете мръсно, съюзи се със противника
Щом вече сте почнали да играете мръсно, съюзи се със противника

Както си го описал излиза, че теб те наводняват, а ти наводняваш тези под теб! Явно имате проблем с канализацията на 4-ти и 5-ти етаж. Над теб трябва да си оправи канализацията за да не те наводнява, а ти трябва да си оправиш твоята за да не наводняваш под теб!
Така ти плащаш за щетите на тези под теб, а съседа над теб поема твоите щети!
Така ти плащаш за щетите на тези под теб, а съседа над теб поема твоите щети!
Странна работа... Тези дърти панели... И мен ме мъчи точно същия проблем. Само че в случая аз съм на 5тия етаж, под нас на 4тия не живее никой, хората са в чужбина, синът им е студент извън града. На 3тия етаж банята е пълен леш, вече течът е стигнал и до 2рия.
Видимо на 4тия етаж няма нищо, дори на пипане не личи да е влажно, а на 3тия е ад! За разлика от вас, ние сме в добри съседски отношения и не се занимаваме с жалби (то трябва да са срещу мен, де), а се опитваме да решим проблема. Викахме 1000 специалиста. Нищо. Даже специално момчето от 4тия етаж няколко дни се беше прибрал за да съдейства.
Преди 2 седмици започнахме следния експеримент - завих крановете в банята, и там не се ползва нищо. От няколко дни следя и водомера - не мърда. Преди 2 дни изляхме 4-5 легена вода директно в сифона, за да видим дали не е от там. Никакъв ефект. Вчера слизам на 3 етаж. Кво е положението? Същото - сутрин като станат избива вода яко по целия таван и по стените, а вечер позасъхва леко. Не мога да си го обясня.
Понеже миналата година имаше няколко земетресения (а този проблем е от декември някъде) мисля да не се е получила някаква дехерметизация във връзката между панелите и тая вода да влиза от вън. В съседния блок се е получил същия проблем. Просто не знам. Дано да не се наложи да си разбивам банята... Преди 2 години сме я правили, към 3-4 000 излезна тогава. А ако се наложи и я разбия, и се установи, че при нас няма проблем, комшиите ще кажат "ми, извинявай".
Казвайте, който има идея какво може да е. Приемам всякакви съвети.
Видимо на 4тия етаж няма нищо, дори на пипане не личи да е влажно, а на 3тия е ад! За разлика от вас, ние сме в добри съседски отношения и не се занимаваме с жалби (то трябва да са срещу мен, де), а се опитваме да решим проблема. Викахме 1000 специалиста. Нищо. Даже специално момчето от 4тия етаж няколко дни се беше прибрал за да съдейства.
Преди 2 седмици започнахме следния експеримент - завих крановете в банята, и там не се ползва нищо. От няколко дни следя и водомера - не мърда. Преди 2 дни изляхме 4-5 легена вода директно в сифона, за да видим дали не е от там. Никакъв ефект. Вчера слизам на 3 етаж. Кво е положението? Същото - сутрин като станат избива вода яко по целия таван и по стените, а вечер позасъхва леко. Не мога да си го обясня.
Понеже миналата година имаше няколко земетресения (а този проблем е от декември някъде) мисля да не се е получила някаква дехерметизация във връзката между панелите и тая вода да влиза от вън. В съседния блок се е получил същия проблем. Просто не знам. Дано да не се наложи да си разбивам банята... Преди 2 години сме я правили, към 3-4 000 излезна тогава. А ако се наложи и я разбия, и се установи, че при нас няма проблем, комшиите ще кажат "ми, извинявай".
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
kulov написа:Странна работа... Тези дърти панели... И мен ме мъчи точно същия проблем. Само че в случая аз съм на 5тия етаж, под нас на 4тия не живее никой, хората са в чужбина, синът им е студент извън града. На 3тия етаж банята е пълен леш, вече течът е стигнал и до 2рия.
Може проблема да е отгоре,да не е от теб

Тука проблема идва от това ,че пича дето му е

А ако запушиш сифона и излееш няколко легена какво става? При мен от грешно поставени плочки стана леш долу. Вероятно след някое леко земетресение. (2 години не беше имало проблем преди това)kulov написа:...
Страничните плочки не покриваха подовите и си беше е**ло майката. Просто имаше лека пукнатина на една плочка и фугите на няколко други бяха влажни много време...
Отдолу... леш, ама брутален леш.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2