Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.

Мнение от Leon » 19 Мар 2010, 12:30

Ако някой си направи труда да прочете правилата преди да пита и критикува, ще си спестяваме доста писане и негативни емоции.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Мар 2010, 13:11

vladi16v написа:
Dimitroff написа:
vladi16v написа:Май за някои хора не важи гратисният период :bang:

Защо мислиш така ?

Ами защото вчера реших да си пусна тема за продажба на гуми,нямам 100 мнения и те веднага са я отхвърлили,затова твърдя,че гратисният период не важи за всички съфорумци.

Гратисният период важи само за обяви пуснати преди 01.03 от хора с по-малко от 100 мнения ;). Пише си го в правилата ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: жените и колите да пищят...
Мечтае да кара: САМОЛЕТ...

Мнение от ВАНКО БМВ-ТО » 19 Мар 2010, 13:25

въпрос: аз имах може би над 300 мнения, защо в момента са по-малко от 100?
кой и с какво право ги изтри?
за цените на продаваемия детайл: цените по-принцип са плаващи, не сме в магазин защо е задължително да се посочват, с какво това ще повлияе?
как да посочиш цена на "кола на части"?
при условие, че продаваш автомобил на части, значи трябва да се пише цена на всеки детайл, така ли?
не мисля, че с тези правила, ще спрете измамите, някой правила наистина си заслужават, но според мен повечето не са съвсем правилно формулирани.
все пак има и един модернатор, поне за един зная аз, който много често спами в чужди теми и много често подигравателно и иронично, едва ли ще го накажете и него...
ДОБРИТЕ МОМЧЕНЦА ОТИВАТ В РАЯ,
ЛОШИТЕ, КЪДЕТО СИ ИСКАМЕ...

GSM:+359 897 66 00 64

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 19 Мар 2010, 14:08

ВАНКО БМВ-ТО написа:въпрос: аз имах може би над 300 мнения, защо в момента са по-малко от 100?
кой и с какво право ги изтри?
за цените на продаваемия детайл: цените по-принцип са плаващи, не сме в магазин защо е задължително да се посочват, с какво това ще повлияе?
как да посочиш цена на "кола на части"?
при условие, че продаваш автомобил на части, значи трябва да се пише цена на всеки детайл, така ли?
не мисля, че с тези правила, ще спрете измамите, някой правила наистина си заслужават, но според мен повечето не са съвсем правилно формулирани.
все пак има и един модернатор, поне за един зная аз, който много често спами в чужди теми и много често подигравателно и иронично, едва ли ще го накажете и него...

1.Ако прочетеш правилата , ще видиш че мненията в продава/купува и извън темата не се отчитат ( явно 200 са ти били там и сега не се показват)
2.Цени на всичките части не е нужно , но мисля че на основните части няма да е никакъв проблем! Преди имаше много теми в които се каже че се продава кола , ама никакви подробности ;)
3. Тоз човек е наказван много пъти , и отделно не е модератор на продава/купува , аз лично съм му изтрил повече мнения от колкоти ти си имал във форума !
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 19 Мар 2010, 16:42

ама сте ми много забавни :clap: всички казват: Ако прочетеш правилата. Много ми е смешно :mhihi: забавното в случая е че има тема за обсъждане на нововъведенията, но никой не си взима балежка че има доста хора които са против тея ограничения и малоумщини според мен ;) Нема ми се сърдите но е факт, в събота ще се видим на Баумакс :lalala:
Изображение
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 19 Мар 2010, 17:13

Колега...с цялото ми уважение към теб и колата ти, но...
Регистриран си от скоро - ако като повечето от нас беше видял за какви "коректни продавачи" става въпрос...друга песен щеше да пееш!

Този форум е създаден за да ПОМАГА на феновете, а не за да помага на някой дребен тарикат да прецаква BMWисти...

Има 1 тема...Некоректни - прочети я....а, да...щях да забравя - преди това прочети правилата :mrgreen:
Що се отнася до това кой са недоволни и кой не :
1.Няма угодия за всички, колега.
2.Недоволни са тези, който са от скоро.
Форума има дооооста потребители...дори и да се гласува - пак ще се приемат правилата с огромна разлика.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Мар 2010, 18:54

Да не говорим, че недоволните в тая тема сте, ако не на пръстите на едната ръка, то със сигурност ще се съберете на двете ;) (и това от над 30000 потребители регистрирани - 15 000 да ги сложиш сравнително активни пак клоните към нулата ;) )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от killswitch » 19 Мар 2010, 18:55

и като искам да си продам колата на някой съфорумец какво права като нямам 100 мнения?Предлагам я в чужда тема ли?И значи не е достатъчно да имам 100 мнения ами те трябва да са пускани не къде да е ами в определени раздели?Значи ако не съм техничар и не пиша съвети към колегите нямам право да пускам обяви?Форума явно сам гони многобройните си потребители!това че не всеки е изразил недоволството си не узначава че то липсва,просто доста хора спират да посещават иначе чудесния форум!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Мар 2010, 19:11

killswitch написа:и като искам да си продам колата на някой съфорумец какво права като нямам 100 мнения?Предлагам я в чужда тема ли?И значи не е достатъчно да имам 100 мнения ами те трябва да са пускани не къде да е ами в определени раздели?Значи ако не съм техничар и не пиша съвети към колегите нямам право да пускам обяви?Форума явно сам гони многобройните си потребители!това че не всеки е изразил недоволството си не узначава че то липсва,просто доста хора спират да посещават иначе чудесния форум!

А ти преди да пишеш каквото и да е,защо не си направи труда да прочетеш правилата :dummy:

6. Потребители с по-малко от 100 мнения нямат право да публикуват обяви, а само да пишат отговори по съществуващи теми. Изключение правят потребителите с регистрация, по-стара от 12 месеца.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от killswitch » 19 Мар 2010, 19:39

това не го пише тук viewtopic.php?f=64&t=192868

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Мар 2010, 20:19

Maverick_VS написа:Да не говорим, че недоволните в тая тема сте, ако не на пръстите на едната ръка, то със сигурност ще се съберете на двете ;) (и това от над 30000 потребители регистрирани - 15 000 да ги сложиш сравнително активни пак клоните към нулата ;) )

Забрави ги тея 15000 "сравнително активни"- я има 3000, я не... Тези дето четат основно или пък само от време на време мятат едно око на форума трудно се класират при активните ;) Сигурно са повече тези дето четат без регистрация, отколкото са активните потребители тук...

Колко са недоволни- никой не знае... Сети се сам дали нов юзър (правилата засягат тях все пак- не мен и теб) ще рискува да спори сериозно с мод.- вече за спорове в тази тема ми дадоха почивка, дали изкарах и до 3-та страница на темата ме съмнява... Ти ще се пробваш ли, ако си регистриран онзи ден или ще си кротуваш :?:

=================================================================================

killswitch, а там да видя линкове към правилата за всеки конкретен форум случайно :?: Трудно ли беше да цъкнеш и да провериш :roll:

Което пък означава едно- поправете текста и в показаната тема, че 99,5% ги мързи да отворят още една страничка и да погледнат и там... Нормално- правилата никъде и никой не ги чете...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 19 Мар 2010, 21:00

ms написа:........... Нормално- правилата никъде и никой не ги чете...

Именно от тук идват и повечето недоразумения, и после защо така, а не иначе и т.н. Четете малко повече колеги, няма да загубите нищо 8) .
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: c220 diesel
Мечтае да кара: e30 m50b25

Мнение от brankovv » 19 Мар 2010, 21:24

абе пичаги сте сичките на живо ама що сте толкова опакови като сте зад мониторите :bang: ако ще има гласуване за сваляне на правилото за 100-те мнения или поне за намаляването му на 40 на пример (аз невлизам в 2те) ще гласувам за :yes:
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Мар 2010, 22:18

killswitch написа:това не го пише тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=192868

Специално заради теб го добавих и в тази тема... аман :conf:

ms написа:
Което пък означава едно- поправете текста и в показаната тема, че 99,5% ги мързи да отворят още една страничка и да погледнат и там... Нормално- правилата никъде и никой не ги чете...

Поправих го... тая работа вече на нищо не прилича... егати дондуркането на глезльовци и мързелив народ пада... не четат и не им дреме, ама после - аз не съм разбрал, аз не знам... чудно ми е на някой като у напишат акт за нещо, за което не е знаел че е нарушение дали във възражението пише "ама аз това не го знаех, тоя акт не е валиден...".

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Мар 2010, 22:25

Непознаването на правилата и закона не е оправдание за неговото нарушаване,това мисля е всеобщо известно.

ПредишнаСледваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума