:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: :: Случаи на некоректност ::
Mollov написа:Възможно е... кажи как да го проследим по-ефективно (а не просто безцелно да търсим из форума) и ще го хванем и с новото потребителско име.
ако е с бтк-адсл - рестарт модем - ново ип

BT9028BA - колега, извиних ти се няколко пъти и ти обясних че имам наистина гоелми финансови затруднения в мометна. не съм се крил, камо ли да сменям име във форума. знаеш че до сега сме си пращали джанти и не съм те подвел по никакъв начин. в момента така се случи и ти се извиних няколко пъти, нямам какво да направя просто. не мога да отида с пистолет да си взема парите от хората, които ми ги дължат. некоректен съм, защото имахме уговорка до 10 февруари да ти се издължа, но не успях. дали е заради независещи от мен причини е без значение за теб, ако искаш ме разбери. парите, които имам да ти давам ще ти ги дам рано или късно и бих те компенсирал по някакъв начин, ако мога. не съм от вчера във форума, във Видин ме познават хора и не бих си заложил името за нищо.
това е.
на ЛС съм ти пратил телефона ми.
това е.
на ЛС съм ти пратил телефона ми.
virtue and tranquillity
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
VaSeToo0 написа:Аз искам да попитам,някой знае ли на Пламен Инджебазов какъв му е ника,защото преди 2 месеца направо ми звъни и ми каза пращай джантите за Пловдив.Пратих му ги и не ги взимаше цяла седмица.Звънях му,той не дига даже ми затваряше.Пратих му СМС да отиде да ги вземе и ще отида в еконт да му сваля от цената,че и без това да не се набутам много.След това и тои ми пише,ако ми свалиш от цената веднага отивам и ги взимам.Чаках го още една седмица в постоянно звънене и той все ми отказваше.Та в крайна сметна разпоредих да ми се върнат джантите и си платих 100лв в двете посоки.Ако някой знае кой е тоя Пламен Инджебазов да казва.Телефона му е 0877641903 от Пловдив.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Леле пичове , колко съжалявам че не проверих на кого пращам гумите си ... сега аз съм "ожилен" от същия човек
Името е друго , ника също . Сега се подвизава под името Владислав Гърков а ника му е bmw-m3!
В четвъртък ми пише и се разбрахме да му пратя гумите които продавам. Разбрахме се и за цената.В петък му ги пращам като уговорката беше той да си ги вземе в събота.В понеделник не получих смс от ЕКОНТ за взета пратка , следователно му се обаждам да го питам какво става.Той ми казва че до 17:00 днес ще иде да ги вземе.Звънни ми в 20:00 вечерта че гумите ги взел всичко било ОК.Тази сутрин отивам в ЕКОНТ , те ме гледат така

Ако някой от Пловдив има желание да ги вземе тия гуми , нека иде до централен офис ЕКОНТ в града.
Да ми пише ЛС аз ще променя името на получателя и ще му направя сериозна отстъпка

Просто ако се върнат тия гуми в Русе ще се набутам сериозно.гумите са от тази тема - http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=100&t=159282 (давам линк към тунинг.бг защото незнайно защо темата тук е изтрита

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
от друг сайт намерих:
e-mail :miloto1988@abv.bg ; jounz@abv.bg
друг профил тук в форума : ; владку ; bmwgolem ; bmw-m3!
според профила му на едно друго място е роден на 17.12.1985 год. и определя себе си като :"Пич,на място"

- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
Дойде и моят ред да се оплача, тук става въпрос за колегата ( dimitar_kodoshev ) имах обява за волан за Е46, така пича ми се обади по тела, и се разбразхме да му го пратя , като бях обявил в темата че до идната неделя волана от 100лв се продава за 80лв промоция, а тои ми звани в четвартък на следващата, да имам грешка бях забравил да променя темата,та след като ми се обади и му казах че волана няма да е на тази цена където пише но няма и да е 100лв казах му че ще му направя коментар , а той ме помоли като му го пратя да има опцияата да го види и такаамм и ок си казахме.Викам аз човек от еконт идва момчето обаче бързаше много и забравих да отбележа опцията за отшарянето пак моя грешка но аз съм си виновен както и да е , пристига волана там той ми се обажда и ми казва че не му дават да го види защото не съм го отбелязъл и че цената не била такава каквато сме се били разбрали , а ние не сме се разбирали за цена а останахме с думата че ще му направя коментар и той беше не 80 не 100 а 90 лв и така,и ми бил казал че го отказъл обаче аз несъм разбрал за това нещо , и ми звънят на мене от еконт и ми казват че пратката чака да я получат ,при което аз му звъня на пича и ми казвам , абе човек не си ли взел волана и тои ми не не ми харева цената и нямам опцията да го видя , ако го видя и е супер парите ти ги давам, и аз ок .Отивам аз в еконт да им кажа да отблежат тази опция , и пак му звъна да му кажа че всичко е ок и че може да го види вече и той ок .Днес пича ми звъни и ми вика оууу братле той волана е много зле целия е протъркан напукан и т.н. и сега аз трябва да поема всичката тая паплач заради лайнарски истории. Наистина аз съм виновен за това че не съм отбелязъл опцията, но от там нататък колегата се исра с извинение на метеното , колега супер некоректен си спрямо мен !!!!!
Колеги качвам и снимки да ми кажете и вие дали волана е протрит ,износен , и дали му е вдлъбната емблемата както каза колегата :

Колеги качвам и снимки да ми кажете и вие дали волана е протрит ,износен , и дали му е вдлъбната емблемата както каза колегата :

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
///sasho написа:Искам да се оплача от kiedmobil , страшно некоректен потребител.
Мдам. Не пожела да се защити някак си или да изкаже позиция, поради което е с BAN.
- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
to6o6o написа:Дойде и моят ред да се оплача, тук става въпрос за колегата ( dimitar_kodoshev ) имах обява за волан за Е46, така пича ми се обади по тела, и се разбразхме да му го пратя , като бях обявил в темата че до идната неделя волана от 100лв се продава за 80лв промоция, а тои ми звани в четвартък на следващата, да имам грешка бях забравил да променя темата,та след като ми се обади и му казах че волана няма да е на тази цена където пише но няма и да е 100лв казах му че ще му направя коментар , а той ме помоли като му го пратя да има опцияата да го види и такаамм и ок си казахме.Викам аз човек от еконт идва момчето обаче бързаше много и забравих да отбележа опцията за отшарянето пак моя грешка но аз съм си виновен както и да е , пристига волана там той ми се обажда и ми казва че не му дават да го види защото не съм го отбелязъл и че цената не била такава каквато сме се били разбрали , а ние не сме се разбирали за цена а останахме с думата че ще му направя коментар и той беше не 80 не 100 а 90 лв и така,и ми бил казал че го отказъл обаче аз несъм разбрал за това нещо , и ми звънят на мене от еконт и ми казват че пратката чака да я получат ,при което аз му звъня на пича и ми казвам , абе човек не си ли взел волана и тои ми не не ми харева цената и нямам опцията да го видя , ако го видя и е супер парите ти ги давам, и аз ок .Отивам аз в еконт да им кажа да отблежат тази опция , и пак му звъна да му кажа че всичко е ок и че може да го види вече и той ок .Днес пича ми звъни и ми вика оууу братле той волана е много зле целия е протъркан напукан и т.н. и сега аз трябва да поема всичката тая паплач заради лайнарски истории. Наистина аз съм виновен за това че не съм отбелязъл опцията, но от там нататък колегата се исра с извинение на метеното , колега супер некоректен си спрямо мен !!!!!
to6o6o - жалък си. Потърпевшият в случая съм аз. Волана ти не отговаря на описанието в обявата ти и ти много добре го знаеш, затова и липсваше опцията "Отвори преди да платиш". Ти си поредния селски тарикат тръгнал на лов.
Не се прави на невинен, защото не спази нито една от уговорките ни.
НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ - to6o6o - Тодор
- Me4eee
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
to6o6o снимките са с ужасно качество, не може да се разбере в какво състояние е волана от тях.
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
Абе тарикат ти нали видя снимките преди да ти го пратя ,кво се праиш на велик, просто чакам да ми дойде волана и да го снимам с професионален апарат и да кача снимки , но повярвай че тогава ти ще си този който ще си го отнесе , да видим дали е толко зле колко казваш ти ,цитирам : протъркан , захабен,вдлъбната е емблемата и много зле това ти бяха думите.Просто ще искам другите колеги да искажат мнение след като сложа снимките.Баси наглия тип си заклевам се.Да и прочети малко по нагоре какво съм писъл,писал съм че тва с куриера си е за моя сметка където съм забравил да отбележа за отварянето на колета но!!! ! съм си поправил грешката и нищо несъм ти казал нали ? след което ти какво каза бе , само да е готин волана ще ти дам парите , кво ми викаш че несъм бил ти сменил пак цената ,като си такъв баровец ходи си купи нов волан .А и колегата ( Me4eee ) братле на тия снимки само да ти кажа че се вижда предостатъчно какъв е волана дали е протъркан и т.н. Но за да ти докажа на теб и тво приятел ще кача снимки с перфектно качество бъди сигурен .И колегата (dimitar_kodoshev) не се правя на невинен нито на някакъв си , и несъм селски тарикат ти си този който е в провинцията,просто казвам нещата такива каквито са ,повечето колеги ме познават що за човек съм.
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
нормално като всеки 2ри да е прав за себе си и да се обиждате по няколко поста в темата кой бил тариката и кой не... има си моделатори и нека да преценят кой прав и кой крив и да не се стига до там да се обиждаме с изразите Провинция и София щото всички сме Бг няма значение кой от каде е 

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
До колегата Mollov:
Колега да те помоля да прочетеш мнението -последното на тази страница
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=15&t=31221&p=2045081#p2045081 и като гледам този векил колега продължава да пише в теми купува/продава и подаръци, а нищо не казва по този въпрос.
Колега да те помоля да прочетеш мнението -последното на тази страница
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=15&t=31221&p=2045081#p2045081 и като гледам този векил колега продължава да пише в теми купува/продава и подаръци, а нищо не казва по този въпрос.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
to6o6o написа:Абе тарикат ти нали видя снимките преди да ти го пратя ,кво се праиш на велик, просто чакам да ми дойде волана и да го снимам с професионален апарат и да кача снимки , но повярвай че тогава ти ще си този който ще си го отнесе , да видим дали е толко зле колко казваш ти ,цитирам : протъркан , захабен,вдлъбната е емблемата и много зле това ти бяха думите.Просто ще искам другите колеги да искажат мнение след като сложа снимките.Баси наглия тип си заклевам се.Да и прочети малко по нагоре какво съм писъл,писал съм че тва с куриера си е за моя сметка където съм забравил да отбележа за отварянето на колета но!!! ! съм си поправил грешката и нищо несъм ти казал нали ? след което ти какво каза бе , само да е готин волана ще ти дам парите , кво ми викаш че несъм бил ти сменил пак цената ,като си такъв баровец ходи си купи нов волан .А и колегата ( Me4eee ) братле на тия снимки само да ти кажа че се вижда предостатъчно какъв е волана дали е протъркан и т.н. Но за да ти докажа на теб и тво приятел ще кача снимки с перфектно качество бъди сигурен .И колегата (dimitar_kodoshev) не се правя на невинен нито на някакъв си , и несъм селски тарикат ти си този който е в провинцията,просто казвам нещата такива каквито са ,повечето колеги ме познават що за човек съм.
Колега само една ще кажа , няма ли на пратката отвори преди да платиш директно връщам !
to6o6o написа:........
Подчертавам, че не познавам dimitar_kodoshev, но взимам страна по желание на to6o6o за мнения!
Пуснал си обявата на 16.03.2010, в която си описал, че волана е в "супер състояние", с което подвеждаш хората и дори на снимките с лошо качество си личат забележките по него. На първата снимка се вижда, че в долната лява част на волана липсва парче от кожата на волана, което си прикрил в последната снимка направена в близък план.
Не ми харесва и начина, по който си играеш с цената! Разбира се твое право е да определяш цената, но начина, по който го правиш те издава, че си дребна душа!
Нищо лично

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Club BMW написа:...На първата снимка се вижда, че в долната лява част на волана липсва парче от кожата на волана, което си прикрил в последната снимка направена в близък план.to6o6o написа:........
Не ми харесва и начина, по който си играеш с цената! Разбира се твое право е да определяш цената, но начина, по който го правиш те издава, че си дребна душа!
Къде го това липсващо парче?

Така като гледам снимките волана не е нов не е абсолютно перфектен, ама пък не са му болка за умиране забележките

А относно определянето на цените, след като си е написал човека до кога е на по-ниска от обявената цена и купувача му звъни след изтичане на тоя срок, нормално да си му иска "непромоционална" цена човека.
В случая продавача пак му е направил отстъпка, така че за цената незнам какъв е смисъла да се коментира.
Другото което е купувача нали е видял снимки по които се е ориентирал за състоянието на волана?
Реалното му състояние отговаря ли на снимките отговаря, тогава какво повече иска?
Относно отметката, нали в крайна сметка човека се е обадил и я е разрешил и купувача е видял волана, не му е харесал и се е отказал? Така ли е така е?
Сега като колегата пусне снимки с високо качество ще се разбере дали наистина е некоректен или просто се разминават разбиранията за понятието "супер състояние"

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Lenco написа:bumar написа:............
Кое му е глупавото на обяснението, дължиш пари и 11-и месец не можа да ги оправиш, и са си баш с форума вързани.
Кво да дойда да взема, човека на който дължим пари кара Опел, врата, капак, кое ще стане на Вектра от е36.
Аре да не занимаваме хората, ако на някой му се чете да чете и да решава, кой крив, кой прав.
Парите съм ги платил, да не се притесняваш, а и не се вълнувам дали ме познаваш или не като се срещнем.
Аз не занимавам никого ти тръби6 наляво и надясно 4е съм ти длъжник,аз със твоите 90лв няма да забогатея нито 6те си оправя положението.Парите 6те си ги полу4и6 ,макр 4е за това което прави6 в момента мога да не ти дам нито стотинка,казах ти 4е съжелявам 4е така се полу4и.6те си вземе6 вапросните пари и дано ти оправят 100 000 бона които казва6 4е дължи6 амиго.
Нямам намерение да коментирам при4ините заради което се полу4и така.
Едно голямо извинение има6 от мен.Когато мога 6те поправя гре6ката си,и ти до някаде си прав но не бе6е това на4ина.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
bumar написа:Едно голямо извинение има6 от мен.Когато мога 6те поправя гре6ката си,и ти до някаде си прав но не бе6е това на4ина.
Благодаря, също ми е НЕ приятно, че стигнахме до тук, но ако си спомниш това се случи след поредното обещание и след като ме излъга за волана, ако добре си спомняш до тогава си чаках реда, и само питах.
Естествено, че е нормално на всеки да се случи да има проблеми с парите, но не е нормално и да лъже.
Назад към Авточасти и аксесоари