администраторски произвол?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
администраторски произвол?
Не бях влизал известно време. Влизам си тези дни, пиша си постове, пускам теми, всичко е наред. Виждам, че има някаква мода на "толерираните" (кой повече, кой по-малко
), някакви хора се карат за нещо си, други си лафят, трети си пускат сами ЛС-та, всичко си върви нормално за един форум.
Докато случайно не попаднах на мой пост, писан преди един ден, и какво да видя - в профила ми пише "Кара: врати от е-30 по домовете".
Е това ако вече не е вмешателство в личния ми живот и опит за клевета. Само защото една нощ пътувах, затиснат от една е-30скова врата от Враца до София....
Сега само се чудя чие дело е това - на Асен или на Теч-Съпорта (макар при него течове да има само по колата, другите течности грижливо си засмуква до последната капка).
Искам да подам жалба към другия администратор г-н Войков.
"Драги г-н Войков,
пише Ви един еродиран млад БМВ ентусиаст, който досега се е старал да спазва добрия тон и повелите на този форум. Не съм писал за нищо друго освен за БМВ, заклел съм се във вярност към тази марка и всяка сутрин отдавам почестите на бъбреците от е-30, намиращи се над моето легло. Водя праведен живот, наказвайки или склонявайки към наказване от БМВ всички останали марки автомобили. Не мисля, че с нещо съм накърнил славата на великата баварска марка.
Действието, което беше извършено към мен спада към категорията лични нападки от индивиди, злоупотребяващи с дадените им правомощия.
Обръщам се към Вас с молба за възтановяване на правдата, като на мен естествено ми бъдат изплатени компенсации от злосторника. Също така искам да има справедливо наказание за злоупотребилия, което да се изразява в накарването му да вземе деведесет градусов завой на мокра пътна настилка с минимум 70 км/ч.
Надявам се молбата ми да бъде удоволетворена.
Искрено ваш
Ати"

Докато случайно не попаднах на мой пост, писан преди един ден, и какво да видя - в профила ми пише "Кара: врати от е-30 по домовете".
Е това ако вече не е вмешателство в личния ми живот и опит за клевета. Само защото една нощ пътувах, затиснат от една е-30скова врата от Враца до София....
Сега само се чудя чие дело е това - на Асен или на Теч-Съпорта (макар при него течове да има само по колата, другите течности грижливо си засмуква до последната капка).
Искам да подам жалба към другия администратор г-н Войков.
"Драги г-н Войков,
пише Ви един еродиран млад БМВ ентусиаст, който досега се е старал да спазва добрия тон и повелите на този форум. Не съм писал за нищо друго освен за БМВ, заклел съм се във вярност към тази марка и всяка сутрин отдавам почестите на бъбреците от е-30, намиращи се над моето легло. Водя праведен живот, наказвайки или склонявайки към наказване от БМВ всички останали марки автомобили. Не мисля, че с нещо съм накърнил славата на великата баварска марка.
Действието, което беше извършено към мен спада към категорията лични нападки от индивиди, злоупотребяващи с дадените им правомощия.
Обръщам се към Вас с молба за възтановяване на правдата, като на мен естествено ми бъдат изплатени компенсации от злосторника. Също така искам да има справедливо наказание за злоупотребилия, което да се изразява в накарването му да вземе деведесет градусов завой на мокра пътна настилка с минимум 70 км/ч.
Надявам се молбата ми да бъде удоволетворена.
Искрено ваш
Ати"
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
Като компетентно лице ахахахаха мога да те посъветвам да го съдиш за клевета.. Мога да те защитавам, но трябва да обещаеш, че полученото ще бъде обърнато в бутилки и то пълни!!!1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Приема се
Глобата е 2 каси Капи за г-н Атимир Костенурков, като аз лично ще съблюдавам за изпълнението на наказанието, като освен това засегнатия може да си измисли нов ранг който да му е по-угоден.
Казах Хау

Казах Хау

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- I.Voykov
-
Га ма поканитеюзър написа:оо шефа/в сянка / се обадига ше пиеш с нас

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- I.Voykov
-
Deal 

Are you ///M enough ...?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе Вие се ебавате ама аз от 3 месеца си искам стария Ранг а не админа да ми ги сменя в 04:00 докато или е пиян или се чуди кво да прави.
АСЕНЕ ВЪРНИ СИ МИ ДРУЖБА ШАХ ТИЙМ
Благодаря предварително
АСЕНЕ ВЪРНИ СИ МИ ДРУЖБА ШАХ ТИЙМ
Благодаря предварително

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
и ти ни предвождаш

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2