Инвестиция в апартамент/курорт - разумно ли е?
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Инвестиция в апартамент/курорт - разумно ли е?
В момента е много изгодно да се купи в София имот на добри пари,това е инвестиция вече,на морето няма смисъл и бях примамен от апартаментчета точно в Слънчев бряг за 20 000 евро,ама те са не продаваеми там е ужас само кал има асфалт няма да има никога.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
dimithur написа:x3m написа:steeN написа:както и в живота, така и на борсата има губещи и печелещи. стоковата борса е напълно реална възможност е за печелене на пари, особено в момент на криза. не знам какво повече може да се каже по въпроса, освен че който може, печели.
иначе за хартийките... зад парите, с които пазаруваш всеки ден и наричаш реални, не стой нищо (ама абсолютно нищо).
само да вметна... аз никога не бих дал на някой друг да ми управлява парите.
Защо мислиш че някой друг освен теб ще ти управлява парите всичко става с твое разрешение в нашата фирма ние ти даваме информация и сме просто посредници които имаме правото да търгуваме на американския пазар дори банковата сметка е на твое име
Ами да вие си взимате комисионните и ви е през у* дали човека ще спечели или ще издуха супатаМного сладка работа в интерес на истината , въртиш си там ролетката , пък даже ти и плащат затова
В мой интерес е да печели клиента и аз се грижа това да стане
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
x3m написа:...
Защо мислиш че някой друг освен теб ще ти управлява парите всичко става с твое разрешение в нашата фирма ние ти даваме информация и сме просто посредници които имаме правото да търгуваме на американския пазар дори банковата сметка е на твое име
просто аз не бих плащал на портфолио мениджър. добре ми е като сам съм си шеф.
в същност сега разбирам, че става въпрос за някаква фирма... каква точно е вашата услуга ?
за правото за търговия и на двамата ни е ясно, че трябват няколко имейла, евентуално факс, един банков превод и си в джаза.
а също и че българските брокери не могат да се конкурат по цена на услугата (за качество не знам) с американските дискаунт брокери.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
steeN написа:x3m написа:...
просто аз не бих плащал на портфолио мениджър. добре ми е като сам съм си шеф.
в същност сега разбирам, че става въпрос за някаква фирма... каква точно е вашата услуга ?
за правото за търговия и на двамата ни е ясно, че трябват няколко имейла, евентуално факс, един банков превод и си в джаза.
а също и че българските брокери не могат да се конкурат по цена на услугата (за качество не знам) с американските дискаунт брокери.
Бе регистрираш се в некоя онлайн форекс платформа, вкарваш си парите по сметка, кликаш нещо там и накрая оставаш гол като пушка

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Сега е моментът за купуване на недвижимо имущество! НО не там 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
N.Mihaylovski написа:В момента е много изгодно да се купи в София имот на добри пари,това е инвестиция вече,на морето няма смисъл и бях примамен от апартаментчета точно в Слънчев бряг за 20 000 евро,ама те са не продаваеми там е ужас само кал има асфалт няма да има никога.
Колего кое му е разумното да купиш апартамент в София?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
///peter написа:N.Mihaylovski написа:В момента е много изгодно да се купи в София имот на добри пари,това е инвестиция вече,на морето няма смисъл и бях примамен от апартаментчета точно в Слънчев бряг за 20 000 евро,ама те са не продаваеми там е ужас само кал има асфалт няма да има никога.
Колего кое му е разумното да купиш апартамент в София?
А ми къде,в мало бучино ли ??
Щом иска да е в недвижиму имущество най добре да е в София,също и в земя е хубава инвестиция но в случай,че не бърза,по курортите е страшна глупост да купуваш каквото и да било.
Аз лично,бих държал парите в банка на влог докато още са високи лихвите,като паднат ги вада и си купувам квот съм решил
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Писал си че е инвестиция и ми стана интересно
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
///peter написа:Писал си че е инвестиция и ми стана интересно
Ми инвестиция е,ако го купих в подходящ квартал,а не в люлин 3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
N.Mihaylovski написа:///peter написа:Писал си че е инвестиция и ми стана интересно
Очакваш цените на апартаментите да се вдигнат ли? С колко годишна възвращаемост според теб е тази инвестиция?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
///peter написа:N.Mihaylovski написа:///peter написа:Писал си че е инвестиция и ми стана интересно
Очакваш цените на апартаментите да се вдигнат ли? С колко годишна възвращаемост според теб е тази инвестиция?
Значи,цените на апартаментите в хубавите квадртали ще се вдигнат няма да прескочат 1000 евро,за възвращаемост,като се вдигнат цените може да го продадеш или да си го ползваш,Сега е оферта да купиш магазин,каквото мисля да направа аз

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SKISA написа: ... една проста сметка/правих я и аз/ зо 50хил евра примерно са 100бона ше спиш цял живот на едно и също място ,ше плащаш данъци ,ше поддържаш ... и винаги ше си там на море! с тия 100бона сметни по 3бона на почивка ,ма говориме хубава почивка са 40години всяка година където ти е кеф и си те обслужват и от лихвите по парите печелиш .... тва е сметката за ваканционен имот.
Аз съм на абсолютно същото мнение с Иво

Аз между другото по същия начин разсъждавам и по въпроса за вилите - защо да хвърлям пари за нещо някъде ,където ще трябва да тичам почти всеки уикенд да слугувам на сграда,двор и пр. като може с парите от тази инвестиция да си палиме колата и да си ходиме из Европа ,че понякога със самолета в друг континент

Сещам се че в Будва , Черна Гора има малко раздвижване със строителството по отношение на тези сезонни жилища - там цените бяха около 1000 Евро/м2 и според мен това е далеч по-добра алтернатива ако бих искал имот на морето където да инвестирам

Георги Пенчев
С една дума ще отговоря:
тц !
тц !

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5