Истината за Захарта и Фруктозата (ЧИСТА ОТРОВА БУКВАЛНО)!
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: Истината за Захарта и Фруктозата (ЧИСТА ОТРОВА БУКВАЛНО)!
Ryapoff написа:Блъскаш желязото у фитнеса и ставаш дзвер, после ако искаш можеш да пиеш една малка кола с малък слънчоглед. Т'ва е истината за мене.
И кардио 1-2 седмично ..... и ще си 6

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ryapoff написа:Блъскаш желязото у фитнеса и ставаш дзвер, после ако искаш можеш да пиеш една малка кола с малък слънчоглед. Т'ва е истината за мене.
Да , много важен е момента - за кой начин на живот , кое е вредно . Не може да работиш като дзвер и да се храниш като задремал чиновник - би измършавял и обратно - ако чиновник яде , колкото докер , ще се тресне . Това е най-малкото - въглехидратите могат да се горят , могат и да станат на хубава лой

Абе тия май са хапнали месце от луда крава?!? http://notmilk.com/kradjian.html
Твърдят, че млякото т.е антибиотици, пестициди, химикали, хормони и 1 милион бели кръвни телца т.е кръв на милилитър - е съставка предзначена само за кратко ползване на малките за да израснат и развият характерни черти само за техния си вид!! С други думи, като поемаме кравешко млеко, което е очевидно не човешко, нема ни пораснат копита, ама може да почнем да мучим!!
По пътя на елементарна логика и като изключим социалното програмиране, има логика! При химичният анализ се вижда съвсем ясно как в млякото на някоя яка фолк-дива е пълно с linoleic acid елемнта, при рогатите липсва напълно!
Сами си правете изводите
Твърдят, че млякото т.е антибиотици, пестициди, химикали, хормони и 1 милион бели кръвни телца т.е кръв на милилитър - е съставка предзначена само за кратко ползване на малките за да израснат и развият характерни черти само за техния си вид!! С други думи, като поемаме кравешко млеко, което е очевидно не човешко, нема ни пораснат копита, ама може да почнем да мучим!!
По пътя на елементарна логика и като изключим социалното програмиране, има логика! При химичният анализ се вижда съвсем ясно как в млякото на някоя яка фолк-дива е пълно с linoleic acid елемнта, при рогатите липсва напълно!
Сами си правете изводите
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
То ясно, че всичко е вредно
НО! поне малко от малко можем да си пазим организма от неща които го претоварват (торвят) поне да ги ограничаваме до колкото ни позволява бита и начина ни на живот.
Пример: това е всеедно да казваш ми то дупките са навсякаде няма спасение и да караш с 100 през тях пък колата, че ще ч изпотрошиш да не му мислиш! Нестава така требва по малко да се пази до колкото е възможно.
А за филмите дали са ефтини или не! Аз лично знам как и кое да си отсея като информация от личната ми заинтересованост от годините по микробиология и токсикология.
Обаче важно е хората да се информират правилно защото наистина има много пропаганди със финансова насоченост от различни структури които целят точно дезинформираност и целенасочено объркват представите на обществото за да правят Пари и то голем пари!
Надявам се да сте изгледали внимателно филма, защото много ястно обесняват защо Фруктозата е Отрова (Не захарта а фруктозата във захарта) Пък и ако се замислим във природата няма и едно месоядно животно което да е дебело и мазно Защо? (след като се храни с чко мазнини и месо) Защото мазнините се абсорбират много малко от организма и се метаболизират много бързо и правилно от клетките, остатъка отива в канала
Докато Тревопасните животински видове са огромни и тлъсти Защо? (след като в тревата почти няма никакви разтителни мазнини 0,0001%) от каде тея мазнини Ами отстатачен процес от метаболизирането на Фруктозата от клетките!
90% от натрупването на мазнини в човешкото тяло се дължи на фруктозата. Макар, че това е най малкото зло което причинява...

Пример: това е всеедно да казваш ми то дупките са навсякаде няма спасение и да караш с 100 през тях пък колата, че ще ч изпотрошиш да не му мислиш! Нестава така требва по малко да се пази до колкото е възможно.
А за филмите дали са ефтини или не! Аз лично знам как и кое да си отсея като информация от личната ми заинтересованост от годините по микробиология и токсикология.
Обаче важно е хората да се информират правилно защото наистина има много пропаганди със финансова насоченост от различни структури които целят точно дезинформираност и целенасочено объркват представите на обществото за да правят Пари и то голем пари!
Надявам се да сте изгледали внимателно филма, защото много ястно обесняват защо Фруктозата е Отрова (Не захарта а фруктозата във захарта) Пък и ако се замислим във природата няма и едно месоядно животно което да е дебело и мазно Защо? (след като се храни с чко мазнини и месо) Защото мазнините се абсорбират много малко от организма и се метаболизират много бързо и правилно от клетките, остатъка отива в канала

Докато Тревопасните животински видове са огромни и тлъсти Защо? (след като в тревата почти няма никакви разтителни мазнини 0,0001%) от каде тея мазнини Ами отстатачен процес от метаболизирането на Фруктозата от клетките!
90% от натрупването на мазнини в човешкото тяло се дължи на фруктозата. Макар, че това е най малкото зло което причинява...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
захо , не се залисвай... фруктозата вади хиляди хора всекидневно от оня свят... след тежки травми, операции, и т.н. сигурно те засилват с изворна водица и марули
...
много ме дразнят и мен едностранчивите изводи, и ти ги набиват все едно си малоумен по рождение

много ме дразнят и мен едностранчивите изводи, и ти ги набиват все едно си малоумен по рождение

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Zaho написа:Надявам се да сте изгледали внимателно филма, защото много ястно обесняват защо Фруктозата е Отрова (Не захарта а фруктозата във захарта) Пък и ако се замислим във природата няма и едно месоядно животно което да е дебело и мазно Защо? (след като се храни с чко мазнини и месо) Защото мазнините се абсорбират много малко от организма и се метаболизират много бързо и правилно от клетките, остатъка отива в канала![]()
ааааааааа, после много хора се чудят как закусвам сланина, а имам преса

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Zaho написа:Надявам се да сте изгледали внимателно филма, защото много ястно обесняват защо Фруктозата е Отрова (Не захарта а фруктозата във захарта) Пък и ако се замислим във природата няма и едно месоядно животно което да е дебело и мазно Защо? (след като се храни с чко мазнини и месо) Защото мазнините се абсорбират много малко от организма и се метаболизират много бързо и правилно от клетките, остатъка отива в канала![]()
Ако знаеш колко се чудех на твоя случай , докато се сетя , че мазнините просто се изхвърлят

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Владо написа:захо , не се залисвай... фруктозата вади хиляди хора всекидневно от оня свят... след тежки травми, операции, и т.н. сигурно те засилват с изворна водица и марули...

Скурбялата в хляба е Гликоза затова е много погрешна представата за него! Макар, че днешно време едва ли хляба се прави от житно брашно което си е друга тема а и в него слагат за да има некъв вкус все пак от тия боклуци, яко Фруктоза
Ами да речеме, че грешиш, щото при положение, че едва ли приема на ден повече от 200-300 грама протеин, 1200ккал
Така че не знам кой точно го е решил т'ва, че мазнините се изхвърлят... Каква е логиката организмът да складира енергия под формата на мазнини в мастни депа, ако не може да я използва по-късно при нужда
. Факт е, че при ВМ диета организма се ориентира основно към мазниинте за енергия, приети с храната или от собствените запаси, повишава се нивото на ензимите произвеждани в черния дроб и панкреаса, които разграждат и транспортират разградените мазнини и други такива раути ... Непълно усвояване на мазнините има, по принцип, но не и във случая на ВМ НВД ...

In Ban We Trust!
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Toneloker написа:Ако кажите и, че алкохола е вреден.
как ще евреден бре,той направо си е задължителен,иначе няма отцеляване в тая идиотска атмосФера
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:bum_bum написа:Zaho написа:Надявам се да сте изгледали внимателно филма, защото много ястно обесняват защо Фруктозата е Отрова (Не захарта а фруктозата във захарта) Пък и ако се замислим във природата няма и едно месоядно животно което да е дебело и мазно Защо? (след като се храни с чко мазнини и месо) Защото мазнините се абсорбират много малко от организма и се метаболизират много бързо и правилно от клетките, остатъка отива в канала![]()
Ако знаеш колко се чудех на твоя случай , докато се сетя , че мазнините просто се изхвърлятПоправи ме ако греша , но прочутата диета - протеини и мазнини САМО , разчита на разграждане а протеина за енергия , тъй като елеминираш въглехидратите
Мне, протеина е твърде скъп източник на енергия, не, че не може, но не е икономически оправдано някак. Мазнините са за енергия, съответно, ако са повече се натрупват, не се изхвърлят.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Аха , тъй като сме тръгнали да бистрим въглехидратите - няколко думи за декстрозата 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Е.Димитров написа:Toneloker написа:Ако кажите и, че алкохола е вреден.
как ще евреден бре,той направо си е задължителен,иначе няма отцеляване в тая идиотска атмосФера
Добре, че си ти, че щях да го спирам.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Аха , тъй като сме тръгнали да бистрим въглехидратите - няколко думи за декстрозата
Всичко, що завършва на "ОЗА" е захар и има съответните недостатъци.
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4