Една сигурно клиширана тема за ксенони
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- copce
- Потребител
- Кара: Seat Cordoba
- Мечтае да кара: Leon 4x4 1.8T cupra
- Детайли за колата: Hyundai Coupe 2.0 FX 139 hp
Re: Една сигурно клиширана тема за ксенони
Схемата е примерна и е само за да се види горе доло колко лумена дават различните варианти недеи си пали колата че може да ти потрябва 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
ксенон с над 6000к вече лично на мен ми мяза геридж хоум мейд сусурлево тюнинг 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Има и друго нещо: Всяка партида, която пристига от Китай е с различни нюанси(въпреки еднаквите келвини)
Първо взех 6000 и беше адски синьо, реших да взема 5000, но нямаше в момента и сложих пак 6000, която току що бяха получили-светеше доста по-бяло!
Първо взех 6000 и беше адски синьо, реших да взема 5000, но нямаше в момента и сложих пак 6000, която току що бяха получили-светеше доста по-бяло!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Слагай 6000к - хем горе-долу добре светят , хем колата като я погледнеш пак изглежда добре, но пак горе-долу добре де
Аз съм с 8000к, нямам проблем с видимоста при нормални условия, но когато завали дъжд някак си светлината се губи и видимоста е отвратителна.Но пък 8000к изглеждат супер добре погледнато отстрани. В крайна сметка фаровете ни трябват за да ни светят, а не за да подобряваме визията на колата тъй, че 6000к е май най-добре. И дано фаровете са ти с лупа...че аман от тоя ксенон на фар без лупа и при това нерегулиран....

titto написа:Има и друго нещо: Всяка партида, която пристига от Китай е с различни нюанси(въпреки еднаквите келвини)
Да ве наистина е така,но според мен най-много зависи на колко ракии са били предната вечер,все пак макар и гениални жълтеникави джуджета и те си имат лоши дни

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не мога да разбера само защо трябва да ви свети синьо, нещо модерно ли е много не знам. Всяка циганска кочина и повечето бакшиши са накичили такъв ксенон.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Да отива на пръскалките луа!kronos написа:Не мога да разбера само защо трябва да ви свети синьо, нещо модерно ли е много не знам. Всяка циганска кочина и повечето бакшиши са накичили такъв ксенон.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2