Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Не карайте по северната дъга (част) на околовръстното !!!
klintan66 написа:Днес минах по същия път...за съжаление !!!
Не е истина просто !
За това пуснах тема - колкото се може , по-малко колеги да правят нашата грешка ...
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
последния сняг дето падна на 9ти минах от там за по направо да не пресичам целия град от Люлин до Ботевградско да си хващам за насам - голяма грешка ,не бях видял тая тема 

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
За единственото околовръстно в България ли става въпрос, че от заглавието и първия пост не разбрах
То въобще през цяла софия не трябва да се минава.

То въобще през цяла софия не трябва да се минава.
rwd фен
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аз минавам почти всеки ден по тая отсечка от околомръсното, добре че съм със служебната кола поне
. То това не са дупки а направо гробове ве УЖАС Е направо като паднеш в някоя дупка и да идват да те копаят после.
Положението наистина е трагично след тая зима, имало е и след предишните зими дупки ма са кво стана незнам откаде се взе тва чудо....

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Кои да погледне че има такава тема и аз сега точно от там минах
и положението беше
а и наи отчаиващото беше че при отбивката за Войняговци ме спират полицаите за проверка, и всичко си е точно но аз питам единия полицаи ''нататъка пътя такъв ли е'' а тои ми отговаря ''ами не е точно такъв по малко са дупките'' след което казах ''е каква кола трябва да си купя за да може да се кара нормално из тая софия'' след което последва отговор от него ''ами да не си си купил бмв да си си купил трактор'' Та така че да знаете вече трябва трактори да си търсим някои ако има ЮМЗ - 329 ///Н повер - демек ''нафта повер'' да пише на Л.С
П.С Ето за такива пътища плащаме данъци и винетки

П.С Ето за такива пътища плащаме данъци и винетки

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е председателя не се ли е изказвал за състоянието на околовръстното,какъв коментар е дал 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Абе ти пишеш не карайте, ама с тая тема ми възбудихте любопитството. Тия дни ще гледам да мина от там. Не съм чел толкова негативни мнения за нищо. Евала.
Те там точно имам спомени, че миналата година по това време ги изкърпиха всички дупки и след това нямаше проблеми поне до зимата. Ама явно толкова им е била качествена работата, а и да не забравяме, че от там минават всички тежкотоварни камиони
Така че най добре е верно да се снабдяваме с трактори, БТР-и и дирижабли 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Значи сега е момента да похвалим ушравляващите, че въпреки лошите пътища все пак се работи сериозно по отстраняването на дупките:
1. Отсечката между Люлин и Филиповци е закърпена, но за пръв път виждам в България да се правят толкова добре кръпки (равни, гладки, дано и да са издръжливи).
2. Отсечката от околовръстното между бул.Европа и разклона за Костинброд не е кърпена, а е полагана цялостна настилка.
Остава да кажем браво, продължавайте така!
1. Отсечката между Люлин и Филиповци е закърпена, но за пръв път виждам в България да се правят толкова добре кръпки (равни, гладки, дано и да са издръжливи).
2. Отсечката от околовръстното между бул.Европа и разклона за Костинброд не е кърпена, а е полагана цялостна настилка.
Остава да кажем браво, продължавайте така!

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Мдаа и от мрамор нататък към требич е закърпено всичко, както виждам се работи и из цяла София
Това се опитвах да обясня на колегите в една друга тема, ама те се бяха запънали че трябва едва ли не понеже е новото правителство а не станишката (умишлено с малка буква) да кара пред валяка и насипващата машина и да се возят по чисто нов асвалт - нищо че беше минус 15 и 20 см сняг навсякъде
Сега ако му отпуснат на Боико и от еврофондовете субсидии(за които помоли лично еврокомисарякоито беше тук в БГ) ще се подмени доста километри пътна настилка из страната

Това се опитвах да обясня на колегите в една друга тема, ама те се бяха запънали че трябва едва ли не понеже е новото правителство а не станишката (умишлено с малка буква) да кара пред валяка и насипващата машина и да се возят по чисто нов асвалт - нищо че беше минус 15 и 20 см сняг навсякъде

Сега ако му отпуснат на Боико и от еврофондовете субсидии(за които помоли лично еврокомисарякоито беше тук в БГ) ще се подмени доста километри пътна настилка из страната

- e30_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Turbo
- Мечтае да кара: горе посоченото
- Детайли за колата: E30 Turbo
и аз се вписах на околовръсното наскоро в една дъждовна вечер.предна джанта на машинно изправяне,задната и тя,и заден амортисиор който се отскуба от резбата

Изрода написа:Мдаа и от мрамор нататък към требич е закърпено всичко, както виждам се работи и из цяла София![]()
![]()
![]()
Това се опитвах да обясня на колегите в една друга тема, ама те се бяха запънали че трябва едва ли не понеже е новото правителство а не станишката (умишлено с малка буква) да кара пред валяка и насипващата машина и да се возят по чисто нов асвалт - нищо че беше минус 15 и 20 см сняг навсякъде![]()
от Люлинската карулка до Мировската ,всичко в запълнено

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Казичене - Мрамор - АД... падна ми задния плафон от неравностите 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
hemicharger написа:Казичене - Мрамор - АД... падна ми задния плафон от неравностите
Особено преди детелината на Ботевградското шосе/посока Чепинци/ в средната и крайна лява лента пейзажът е лунен.
Моста при Нови Искър оправиха ли го?
Последна промяна vanci88 на 31 Мар 2010, 14:27, променена общо 1 път
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3