ГООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 18 Сеп 2005, 22:25

Иво написа:Опаааа още -2 точки с Берое ;) Как може 4:4 като те играят с девет души :shock: :P

Както казах по горе вече почти не гледам БГ първенство.., но след такива уж приателски.., а иначе злобни и присмиващи се постчета.. на 29ти, ако трябва ще убия половината ви отбор.. ма ще ви ебат с големи немски курове.. поне 0:3..

ТУРЦИ СТЕ.. ВИНАГИ СТЕ БИЛИ.. МРЪСНИ РЕЗАНИ КАРАБИНИ..
..от кога ВИЕ точно се примивате на подобни резултати.. като до преди 2-3 години падахте на армията с по 1:4 бееее СМЕШНИЦИ..
..в неделя им викате.. на ваще МОМЕНТНИ любимци.. "КУРВИ СТЕ" докато сваляте знамето "Винаги Верни" (или нещо подбно) .., а сега национални герой ги направихте.. същите тея дето им викахте к**ва..
..такава смешна публика.. дето освирква "любимеца" си Бербо на БайАрена.. отвратителна работа..
..Цска в момента е много по добър от ЛЕВСКИ.. един много добър отбор които вие даже и не заслужавате.. СМЕШНИЦИ..

Турция е вашата родина,
Милко балев вашия баща,
Свинска кочина ви е стадиона
Еничари са вашите деца!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 18 Сеп 2005, 23:13

Чочо ми е любем като се ядоса........кво подклаждате нещата турски интриганти :twisted: ние поне играем слабо но истински а чобата няма да загуби точка до края на сезона и не защото са ноо големи а вие знаете що...............:idea:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Сеп 2005, 23:33

Ееее я по-спокойно бе ей :D Да съм нарекал некой турчин или говедо? Пуснах го постчето с доза дразнение наистина ама приятелско ;) Аз лично на никой не съм викал горчиво, никой не съм освирквал и т.н. :) Релаксирайте малко. А па точно с турци не е уместно да ни ебавате оти вие си имате договор с тая държава за трафик на "футболисти" :mhihi: Ама и от приятелска ебавка не разбирате ей.
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 18 Сеп 2005, 23:33

krika написа:а вие знаете що...............:idea:

що?
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Сеп 2005, 0:53

SlipKnoT написа:
Иво написа:Опаааа още -2 точки с Берое ;) Как може 4:4 като те играят с девет души :shock: :P

Както казах по горе вече почти не гледам БГ първенство..,
................

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

и аз така... ходила съм на почти всички мачове на Левски и български отбори до 1993 г. след това, като почнаха едни пируети, едни шпагати, едни артистични подхлъзвания... "Лебедово езеро" на Чайковски засенчиха

Предпочитам да отида и да си купя билет за Балет или Опера... :D поне не се връщам прегракнала в къщи от нищо... а просто съм се разтоварила - с нещо по-така...

а на нашите било ЦСКА, Левски, Локомотив, Славия и прочие не е зле да им раздадат наравно с бутонките и бели полички ... айде, от мен да мине ще им спестя резила... че на "пачки" голове не се вкарват, но де да знае човек. 8)
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 19 Сеп 2005, 18:56

SlipKnoT

Благодаря, че без да ме познаваш, нарече мен, а и голяма част от форума ТУРЧИН, РЯЗАНА КАРАБИНА и т.н.

За разлика от теб няма да давам никакви определения на привържениците на ПФК Левски 1914

Изображение
Изображение
...Тез` две бири `що ги каза ...?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Сеп 2005, 20:28

Тоя май е сбъркал сектора... другите зад него на нищо не се радват... и не реагират :mhihi:
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 19 Сеп 2005, 22:36

[quote="BigMUZZY"]SlipKnoT

Благодаря, че без да ме познаваш, нарече мен, а и голяма част от форума ТУРЧИН, РЯЗАНА КАРАБИНА и т.н.

За разлика от теб няма да давам никакви определения на привържениците на ПФК Левски 1914

.......... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 19 Сеп 2005, 22:44

Турция е вашата родина,
Милко балев вашия баща,
Свинска кочина ви е стадиона
Еничари са вашите деца!

A aко всички почнат да пишат такива простотии, знаеш ли какво става-НИЩО :evil: (от форума)!!!!Айде стига с тея глупости поне в този форум....Няма смисъл. :confused: Аз като съм от ЦСКА трябва да обиждам всички привържаници на Левски ли :shock: ????Това просто са пълни ГЛУПОСТИ :!: :!: :!:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 20 Сеп 2005, 0:04

Аре извиняям се, само ви бъзиквах ;) Стига толко ;)
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата