ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!
Модератор: Общи модератори
Re: ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!
Да, правим нарушения, но въпреки т'ва бих предпочел да глобят мен и всички останали нарушители, отколкото да карам в джунглата?!
In Ban We Trust!
ти сам си подписа присъдата, тука никой не дава и пари на катаджиите, само актове и фишове 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
като не карам в джунглата ,а в бела държава и аз правя рядко ,да не кажа хич нарушения! докато съм в джунгла-карам по джунгленски.....
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
SKISA - парв си!
Аз лично се чудя още как имам книжка!
И скоростта превишавам, и неправилни изпреварвания чат-пат правя...абе...много неща дето не трябва да ги правя съм ги правил...прав си - няма спор!
Обаче ... с 200 да минаваш покрай Орлов мост...пък било то и в 2 сутринта...айде сега ти си изкриви душата и ми кажи, че е в реда на нещата?!
Към автора ... да минаваш, да минаваш...колко пъти още ти оства да минаваш?
(фен си на руската рулетка, а )
Аз лично се чудя още как имам книжка!
И скоростта превишавам, и неправилни изпреварвания чат-пат правя...абе...много неща дето не трябва да ги правя съм ги правил...прав си - няма спор!
Обаче ... с 200 да минаваш покрай Орлов мост...пък било то и в 2 сутринта...айде сега ти си изкриви душата и ми кажи, че е в реда на нещата?!
Към автора ... да минаваш, да минаваш...колко пъти още ти оства да минаваш?

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Прав си СКИСА, не винаги съм спазвал правилата, но е хубаво човек да се променя с времето и то в правилната посока. Да, карал съм без колан, после в чужбина се научих да си го слагам, връщам се в България - пак без колан, и така след много пъти по 'дваесе' и един два акта си викам - добре де, на селянин ли се правя, на кво, и аз да съм с тълпата... там можех да го слагам, а тука не, и така вече няколко години си карам с колан и в БГ. Да, спирали са ме на моста преди Орион със 150, пак преди доста години, и още много нарушения съм правил, но отдавна вече НЕ!
Не карам пил, не превишавам скоростта в населено място, карам с колан, НЕ минавам на червено, и т.н.
Не, не са ми пораснали крила, последният ми фиш е за 159 ( 1 км/ч под акта) на магистралата, и средно това е скоростта с която пътувам по 'Тракия' , но смятам, че 150-160 си е нормална скорост в хубаво време на магистралата, но НЕ и на Орлов мост или където и да било в населено място!
Не карам пил, не превишавам скоростта в населено място, карам с колан, НЕ минавам на червено, и т.н.
Не, не са ми пораснали крила, последният ми фиш е за 159 ( 1 км/ч под акта) на магистралата, и средно това е скоростта с която пътувам по 'Тракия' , но смятам, че 150-160 си е нормална скорост в хубаво време на магистралата, но НЕ и на Орлов мост или където и да било в населено място!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
kokobm написа:Не, не са ми пораснали крила, последният ми фиш е за 159 ( 1 км/ч под акта) на магистралата, и средно това е скоростта с която пътувам по 'Тракия' , но смятам, че 150-160 си е нормална скорост в хубаво време на магистралата, но НЕ и на Орлов мост или където и да било в населено място!
Колега нищо лично към теб, но докато имаме технически преглед тип - има ли колелета значи минава, а нещо по истинско от типа на TUV, няма да е оправдано за мен лично никъде в цялата ни жалка държавица, максималната скорост да е по висока, защото винаги ще има някой джигит бутнал 20 лева, за преглед, да се движи по улиците с 2-3-4 криви джанти, скързащо окачване, 1/2 купе изгнило на вестник и тн и тн. Според TUV (не че съм го минавал, просто са ми разказвали) за неоригинални джанти могат да ти се заядат, а какво остава за изгнило купе или окачване...

- SKISA
-
-
гласувам с две ръце за тая камера ! нека снима и наказва виновните и превишилите скоростта! имам само още едно желание: искам камера на зоологическата да снима ямата ,заради която не може нито джип, нито камион-камоли кола да мине! и да снима виновните за ямата! и на всяка яма и дупка искам камера! и да снима виновния -дето е нарушил закона ,за да я има тая яма! е тва искам и на мига почвам да спазвам всичкки правила,закони и прочие....!
не толерирам нарушаването на правилата и закона-просто искам да е валиден за всички! и за мен,и за каращия с 150 на орлов мост ,но и за управника ,който ме кара да шофирам из лунен пейзаж ,за взелия 300млн от винетки,за получилият данъците ни и ги откраднал! ако стане така-почвам и аз да спазвам! иначе карам ,както и колкото мога!
не толерирам нарушаването на правилата и закона-просто искам да е валиден за всички! и за мен,и за каращия с 150 на орлов мост ,но и за управника ,който ме кара да шофирам из лунен пейзаж ,за взелия 300млн от винетки,за получилият данъците ни и ги откраднал! ако стане така-почвам и аз да спазвам! иначе карам ,както и колкото мога!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Няма нищо съвършено на този свят, скиор 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
SKISA написа:гласувам с две ръце за тая камера ! нека снима и наказва виновните и превишилите скоростта! имам само още едно желание: искам камера на зоологическата да снима ямата ,заради която не може нито джип, нито камион-камоли кола да мине! и да снима виновните за ямата! и на всяка яма и дупка искам камера! и да снима виновния -дето е нарушил закона ,за да я има тая яма! е тва искам и на мига почвам да спазвам всичкки правила,закони и прочие....!
+1
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
SKISA написа:от всички защитници на камерата и полицейското присъствие и спазването на правилника......
искам да споделите тука ....пред този голям форум,пред тези ,толкова много колеги.....!
вие спазвате знаците и правилника ,ма мо-та мо!!!!?!?!?!?!?!? никога през живота си не сте нарушавали знак,никога не сте правили неправилно изпреварване и никога, ама никога не сте превишавали разрешената скорост!?!?!?!?
Естествено, че няма такива шофьори

SKISA написа:не толерирам нарушаването на правилата и закона-просто искам да е валиден за всички! и за мен,и за каращия с 150 на орлов мост ,но и за управника ,който ме кара да шофирам из лунен пейзаж ,за взелия 300млн от винетки,за получилият данъците ни и ги откраднал! ако стане така-почвам и аз да спазвам! иначе карам ,както и колкото мога!
Бате, да не правиш политическа партия нещо, че напоследък нещо на популизъм те избива?

Ко има дупки по пътя - нема да плащам пътен данък!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе Flame,те и у германия не летат,ама дупки нема,просто тука ,както всичко Българско и родно,не се слага/полага настилката качествено,пък и самата настилка е супер некачествена и за това след месец -два настилката е дигнала дисагите и се е фанала за некой автомобил и си е отишла
- SKISA
-
-
аз па като има дупки не плащам!
и като крадат също не плащам!
алиментарно ,ватсон!
и карам както преценя!и ми е през архидията....!!
биби нема кой да го бие на популизъм! аз неам нужда от тва.
а! щех да забраа!! и да го духат бедните ...духом!
алиментарно ,ватсон!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
SKISA написа:аз па като има дупки не плащам!
алиментарно ,ватсон!
Бе ако си се регнал у данъчното некакси си като член там,нема не искам докато не се разделиш със тленното имущество

Е.Димитров написа:не се слага/полага настилката качествено,пък и самата настилка е супер некачествена

SKISA написа:аз па като има дупки не плащам!
Take me to your leader!

Мноо ше ми е забавно ко кацнеш на местото на ББ дали нема лекинко да ти се промени мирогледа

(знам, че няма - пък и ти не искаш да седаш на неговото кресло - просто реторичен въпрос задавам)

flame написа:Естествено, че няма такива шофьориПросто едните го правят елегантно, а за другите ГСП е ежедневие и част от живота им
![]()
Toчно така.

Също така, тези, които го правят елегантно, обикнвено си носят последствията ако ги хванат, а не гледат да бутнат двайсетачка на КАТ-аджията.

Светци шофьори едва ли има, ама ГСП изпълненията трябва да намалеят.

Иначе съм съгласен със SKISA за дупките и данъците, но не съм съгласен, че щом е джунгла, трябва да караме като в такава, защото си пречим един на друг и само си създаваме излишни нерви, които и без това са много, като се има предвид по какви "пътища" караме.

Трябва да има толерантност между шофьорите, а агресията да е насочена към онези "горе", които имат най-голяма вина за мизерията по пътищата.