маршрут софия-варна през търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

маршрут софия-варна през търново

Мнение от nevin » 23 Мар 2010, 12:10

Предстои ми пътуване до Варна. Някой може ли ми да ми каже откъде да мина в Търново и какво е положението с обиколния път София-Варна през търново, има ли много дупки?

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Re: маршрут софия-варна през търново

Мнение от txe » 23 Мар 2010, 12:22

Последно пътувах края на февруари.
Дупки в самото Търново има колкото за целия път =)
След Севлиево нямаше асфалт малка отсечка, има светофари и се спира.

За куки внимавай в Богров, и в двете посоки, покрай тунелите на Витиня, след с. Сопот има, обикновено някъде из Български извор също.
what a helluva ride

Потребител
Аватар

Мнение от nevin » 23 Мар 2010, 12:25

мога ли да мина с лека кола по обиколния път в търново, за да изляза на магистралата за варна. Четох, че има страшни дупки?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 23 Мар 2010, 12:31

В Търново положението е :bang:
Значи влизаш си в града държиш лявата лента,свършва мантинелата и си веднага вляво!После първата в дясно,тя е една с много дупки!
Накрая на таз улица,пак си надясно,и после надолу,дръж дясната страна,през кръстовището и направо!
После си караш както си беше!
Бъди внимателен! И внимавай на Угърчин има ограничение 60!
Пътувал ли си въобще по този път!?!?!?!?
След Севлиево няма светофар,има регулировчици,кърпщт нещо!
Инфото е от 1 ден!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Мар 2010, 12:38

Кат влезеш в търново внимавай, че кат влезеш в дупка, тировете не те виждат и минават върху тебе.

п.п. Не минавай по транзита, че тряя да викат миньорите да те вадят :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от nevin » 23 Мар 2010, 12:42

пътувах веднъж, есента. на влизане в търново движението беше отклонено в дясно, имаше табела транзитен път софия-варна, пътя заобикаляше, след което се завъртях на детелината и излязох на магистралата. Всъщност не минах през център, защото беше затворено. Сега се чудя откъде да мина. Чета, че много дупки имало.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Мнение от Anfiro » 23 Мар 2010, 18:22

Като влезеш от София в Търново, моят съвет е да минеш през центъра и от там да се ориентираш по табелите за Варна. Не ти знам окачването на колата какво е, но то май няма значение :D ! Влизаш си от София след мола има табела за центъра, хващаш надолу, като излезеш на пощата, улицата преди нея вдясно и после само направо и ще видиш табелите за Варна! :driving:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T

Мнение от Alex_GT3 » 23 Мар 2010, 21:28

ивчо написа:В Търново положението е :bang:
Значи влизаш си в града държиш лявата лента,свършва мантинелата и си веднага вляво!После първата в дясно,тя е една с много дупки!
Накрая на таз улица,пак си надясно,и после надолу,дръж дясната страна,през кръстовището и направо!
Инфото е от 1 ден!

Моя съвет е следния. Поне аз така правя. Като идвам от София завивам наляво, след това не завивам надясно по тази улица с големите кратери, която ти я е описал колегата, а минавам през кръстовището направо и след около 100 метра завивам надясно по една уличка, която е в добро състояние и така избягвам дупките, по които минава почти всеки, който е от чужд град. Накрая на тази уличка, по която минавам стигаш до едно училище и си караш само направо, без да завиваш никъде. Тази уличка, по която се минава е известна с това, че е уличката на кмета Рашев и е една от малкото без дупки. Накрая на тази уличка имаш 2 варианта - наляво по посока спортната зала и надясно кръстовището на Практикер, което има безброй дупки. Моя съвет е да тръгнеш наляво и да качиш целия баир до горе. След това се включваш към надясно и се спууууууускаш 1-2 км чак до пазара. Като стигнеш пазара се спускаш само направо в дясното платно и се престрояваш в дясна лента и стигаш до ''къстовището на смъртта''. Завиваш надясно и продължаваш да се спускаш без да се отклоняваш пак в дясно, достигаш полицията и след това се спускаш пак и завиваш надясно и там достигаш до пътния възел, хващаш посока Варна и си ти. Това е начина да минеш през възможно най-малко дупки и да спестиш някоя друга пломба :). Успех и приятно пътуване.

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 23 Мар 2010, 23:44

Alex_GT3 написа:
ивчо написа:В Търново положението е :bang:
Инфото е от 1 ден!

Моя съвет е следния. Поне аз така правя. Като идвам от София завивам наляво, след това не завивам надясно по тази улица с големите кратери, която ти я е описал колегата, а минавам през кръстовището направо и след около 100 метра завивам надясно по една уличка, която е в добро състояние и така избягвам дупките, по които минава почти всеки, който е от чужд град. Накрая на тази уличка, по която минавам стигаш до едно училище и си караш само направо, без да завиваш никъде. Тази уличка, по която се минава е известна с това, че е уличката на кмета Рашев и е една от малкото без дупки. Накрая на тази уличка имаш 2 варианта - наляво по посока спортната зала и надясно кръстовището на Практикер, което има безброй дупки. Моя съвет е да тръгнеш наляво и да качиш целия баир до горе. След това се включваш към надясно и се спууууууускаш 1-2 км чак до пазара. Като стигнеш пазара се спускаш само направо в дясното платно и се престрояваш в дясна лента и стигаш до ''къстовището на смъртта''. Завиваш надясно и продължаваш да се спускаш без да се отклоняваш пак в дясно, достигаш полицията и след това се спускаш пак и завиваш надясно и там достигаш до пътния възел, хващаш посока Варна и си ти. Това е начина да минеш през възможно най-малко дупки и да спестиш някоя друга пломба :). Успех и приятно пътуване.

Или хващаш по околовръстното на ляво и като караш 3-4 км пак излизаш на пазара :mhihi:

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 24 Мар 2010, 9:06

Като стигнеш магистралата след Шумен ,аз ти препоръчвам да караш по стария път за Каспичан ,защото магистралата е АД :bang:
На Нови пазар ще се качиш пак на магистралата ,но поне пак ще спестиш някоя и друга дупка.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Потребител
Аватар

Мнение от nevin » 24 Мар 2010, 10:08

Благодаря за информацията, ще мина през центъра явно. С чисто нова кола съм, затова ме притесняват дупките.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 25 Мар 2010, 2:07

Имай в предвид че около Практикер е нещо страшно-дупки колкото да скриеш колата там :twisted:
През центъра и от Пощата надолу посока Варна и нямаш грижи.Имай в прдвид че на Шереметя има камера да не стане беля после-спазвай ограничението ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 26 Мар 2010, 18:01

А след Търново как е пътя, че и аз май ще пътувам?

За участъка от старата магистрала е ясно от колегата по-горе.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 28 Мар 2010, 1:02

geo_g написа:А след Търново как е пътя, че и аз май ще пътувам?

За участъка от старата магистрала е ясно от колегата по-горе.

Не е много лош-търпи се но магистралата Шумен-Варна-спираш и носиш на ръце :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 28 Мар 2010, 2:52

На магистралата има 2-3 участака много злеее трябва да се кара в аварийната лента!!! Като цяло по-голяма част е добре. Днес пак минах около 60 км по магистралата и гледам има запълнени дупки, но само не ми стана ясно защо на едно място са запълвали някакви малки дупки, а оставили най-големите празни :banghead:
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

Назад към Извън Темата