ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: ВНИМАНИЕ! Колеги опасност нова камера с радар в София!

Мнение от @2bar » 26 Мар 2010, 12:05

ебати и темата, ебати и чудото.....голям проблем, че и четири страници постове.....че имало камера.....ми карайте си по правилата пък ако ще и 1000 камери да има, толкова ли е трудно?

как не са ме светнали за толкова време мен? при положение, че ми е и ясно, че нито глоба ще получа, нито снимка ще дойде?

автора - юнак :clap: :yes: пробвай да минеш и с 250км/ч, може и да стане (чувал съм, че след това спират да снимат :mhihi: )

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 26 Мар 2010, 12:08

Бе в топ гиър май имаше такова предаване, ама беше над 250, камерата въобще не се усети :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 26 Мар 2010, 12:09

dimithur написа:Бе в топ гиър май имаше такова предаване, ама беше над 250, камерата въобще не се усети :mhihi:

т'ва беше майтап, явно не си го разбрал

Аватар

Мнение от dimithur » 26 Мар 2010, 12:13

Aбе майтап, ама не е като да няма ентусиасти, дето да хванат да се пробват ;) Още повече като споменаха някои колеги, че камерата е само с респектираща цел, без да се пращат снимки ;) Така че скоро очаквам да има някой излетял от печатницата и приземил се директно в/у университета, в опитите си да мине покрай камерата, без да го снима :mhihi:
Н.Хайтов

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 26 Мар 2010, 12:37

За момента камерата не праща честитки, но ще започне:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=426763

Снощи минах от там и единствено аз намалих до 50km/h, а всички излетяха покрай мен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Мар 2010, 12:50

А има и друго,тая камера може още да не праща честитки,но малко по надолу следващите пращат честитки дори и да настъпиш осова линия или да спреш на стоп линията,което вече е малко пресилено

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 26 Мар 2010, 13:01

Е.Димитров написа:А има и друго,тая камера може още да не праща честитки,но малко по надолу следващите пращат честитки дори и да настъпиш осова линия или да спреш на стоп линията,което вече е малко пресилено

това е нормалното състояние на нещата....айде за осовата линия може и малко да е пресилено, но спирането на стоп линията си е нарушение. к'во пешеходците да се чудят или да хвърлят боб, дали колата ще успее да спре ли? много ясно, че спирането на стоп линия трябва да започне малко по - отдалеч, а не в последният момент.

Аватар

Мнение от dimithur » 26 Мар 2010, 13:04

Ма като е изтрита стоп линия, ние ли да хвърляме боб, аджеба къде точно се намира :mhihi: Инак ако я има, винаги си спирам на нея :yes:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 26 Мар 2010, 13:20

dimithur написа:Ма като е изтрита стоп линия, ние ли да хвърляме боб, аджеба къде точно се намира :mhihi: Инак ако я има, винаги си спирам на нея :yes:

От твоите мнения не е много ясно, дали имаш въобще 18 година и книжка, ама нейсе..
Все космоса ви крив. Спри 1 метър по-назад от там където уж е изтрита и няма да имаш проблем.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Мар 2010, 13:27

Абе тука законите не се правят с цел превенция и за защита на ората а с цел събиране на колкото се може повече пара,ей ся,ония ден (преди месец де) един колега,ама много внимателен шофьор със стаж горе-долу 15-16 години,работи като куриер момчето (разнася лекарства,зарежда аптеки) и на ден изминава не по-малко от 300 колометра,та туй момче,слизайки от смолян,с хубави гуми,не-голяма скорост ,обаче пътя лед,леко занася колата и се обърна на таван в дерето,слава на Бога-няма му нищо,ама по новия закон дето го гласят-200-300 лева и без книжка поне 2 месеца с проваровачен...та мисълта ми е,те първо да оправят пътищата,да се грижат за пътя и тогава да праскат глоби,не може да караш,да влезнеш в дупка,да ти гръмне гумата и накрая те глобават щото си посегнал на дупката :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 26 Мар 2010, 13:48

добре, че е бил малкият дявол и на колегата му няма нищо.

Но, това, че има дупки не означава по никакъв начин, че автоматично трябва да се кара перманентно с едно 50км/ч над ограничението. То сигурно и другото е вярно, че повечето закони са само за събиране на пари и никой не го е@бе за хората, ама точно за превишаването на скороста не виждам, как ще те глобят за првишена скорост, ако не я превишаваш?

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 26 Мар 2010, 14:42

28 206 каращи бясно шофьори са заснели за месец 15-те радара с камери на КАТ, които работят от края на януари. Всеки от заловените нарушители е летял с поне 35 км. над разрешените. Експерти са пресметнали, че ако бъдат събрани глобите само от тези джигити, в хазната ще влязат поне 3 млн. лева. Най-груби нарушения се правят край Стара Загора, Благоевград и Ловеч, край София пък вече са стотици заснетите шофьори, които летят с над 200 километра, сочат данни на Пътна полиция.

Заради забавянето на внесените в парламента промени на Закона за движение по пътищата обаче по тези заснети нарушения актове са били съставени едва за 552 от тях.

кво им се плашите толкова - от 28 206, актове са или ще получат 552 от тях :bchug:

хахаха ако искат и 456765678678907 камери да сложат до като няма закон - няма проблем - газ чорапи наметало и това е :driving:

п.с. само лекичко с дупките че джантите и гумите са скъпи па каското се мота мнооого

bobih написа: Върнах се и гледах за 30минути снима, около 50-60 коли :mhihi: [/b]

[/color]

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

а бе колега ти зает човек ще дойдеш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна asasin18 на 26 Мар 2010, 14:52, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от dimithur » 26 Мар 2010, 14:50

Aбе то верно според закона май, тея снимки в съда отпадат веднага :mhihi: Трябва да има и свидител, за да важат видео материалите в съда. Поне това е, което аз знам, поправете ме ако греша :roll:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 26 Мар 2010, 14:51

@2bar написа:добре, че е бил малкият дявол и на колегата му няма нищо.

Но, това, че има дупки не означава по никакъв начин, че автоматично трябва да се кара перманентно с едно 50км/ч над ограничението. То сигурно и другото е вярно, че повечето закони са само за събиране на пари и никой не го е@бе за хората, ама точно за превишаването на скороста не виждам, как ще те глобят за првишена скорост, ако не я превишаваш?

Аз не говоря за превишаване на скоростта,аз говоря за това че искат без да дават,направи един път с хубав асвалт,чисти улици и тогава събирай глоби за тези които не отценяват загрижеността,а не всеки ден измислят закони как да те глобят а закон как трябва да изглежда пътя,кой да носи отговорност за дупки и неизправности по пътя,кой да санционират за непочистени улици и знаци за повишаване на вниманието,установиха че им е по лесно да метнат камери и да събират щото не са балъци да метнат един асвалт и да си санционират техните фирми дето некачествено са поставили настилката,последното дето измислиха е да слагат табелки пред дупката :kuku: ,щото им е по лесно само с табела,когато започнат със санциите за неизправните фирми отговарящи за пътя...

Аватар

Мнение от dimithur » 26 Мар 2010, 14:57

Е че има си закон бе, нали на магистралата ако има дупка по-голяма от един колко си см, са виновни ... еб*ли го кой е виновен, ама все някой е виновен :mhihi: Е това дали са го приели, или само джурналистите си чешат езиците отново http://citybuild.bg/news/opraviat-zakon ... htata/8670 ?
Н.Хайтов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата