чисто ново Е36
Модератор: Общи модератори
Re: чисто ново Е36
Е.Димитров написа:nakoone написа:И на мен колата ми харесва,няма значение че е на 15г..
Ако имах парите щях да я взема.Поне ще знам че е на реални километри.![]()
И сега караме стари коли,само че не знаем на колко хиляди км са.
Ти заеби тая,кола не се плаши от каране а от стоене,земеш ли я тая,след смяна на маслото като лейка ше стане,всички гумички са станали на кокъл,пружините са се слегнали,накладки най-вероятно за раздвижване,ако спреш един автомобил за 2-3 дена погледни му дисковете да видиш как са целите в ръжда..
Един приятел преди години,някъде около 1993 та си взима една лада 1600 ,беше на много малко километра и не била мърдана поне 2-3 години,беше залепнал съединителя-няма отлепяне,аде гумички,ала бала-всичко...
Това че не е карана не значи че не е поддържана, може да си я е припалвал и т.н.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
alexand написа:Тая колица ... може да я караш следващите 20 години, без гък да ти каже. Снимката на двигателя ме просълзи.
Мненията ни съвпадат колега ...

Само аз ли не вярвам на цялата обява? По мое мнение колата е на ~150 000 км. Вижте по автокъщите какви коли има, които изглеждат като нови, а са на 300+ км (тук говоря за малка част от колите по автокъщите не за всички) вие тръгнали да вярвате на Немски глупости 

.
liloff написа:Кажи честно с тая джанта в галерията ти дето е ли си караш Е46-ицата?uCnaHeTcA написа:Много ясноПо-добре от е36 седан гол кат пушка за същата кинта... Мерсим
И само вие Ше си знайте, че е на некви си там км.
Нека ми е зле с 46цата
![]()
Продават се

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
моята Е36-ца я купих във абсолютно същото състояние като тая и се чуда как са ги запазили толкова време тази зелената дано попадне на някой ценител че гледам всичко и свети 

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Spoony написа:Само аз ли не вярвам на цялата обява? По мое мнение колата е на ~150 000 км. Вижте по автокъщите какви коли има, които изглеждат като нови, а са на 300+ км (тук говоря за малка част от колите по автокъщите не за всички) вие тръгнали да вярвате на Немски глупости
Има някои неща по колата, които няма как да се запазят чак толкова, освен ако колата не е карана с найлони, от слаба жена (да няма следи по седалката), моторният отсег е чистен по 2 пъти месечно и т.н... честно казано не виждам как това се е случило точно така.. а ако се е случило - тая кола е толкова зверски пазена значи, че си заслужава цената... а колата че не е на 150к, не е...
Обявата ако е реална е само за ценители. Мисля че е крайно време продавача да сложи надпис "Не се продава на хора от Източна Европа".
Всеки може да си купи някаква "уникална" дето му излязла супер на далавера, сложил и Газ при някакъв авер и си я кара из кафетата на харабия.
А викаш те мацките, много ще различат чисто нова Е36 от същата на 200к км... я по-добре е46, тая кола не е за гъзари пич.
Ти и оная е46 дето я продаваше преди време, искаше и майка си и бащи си нали ? За тях пари да ти кажа ли какво може да се вземе ? Айде стига с тоя "пазар".. тази кола е за колекционери както каза някой, не е за българин.
Всеки може да си купи някаква "уникална" дето му излязла супер на далавера, сложил и Газ при някакъв авер и си я кара из кафетата на харабия.

uCnaHeTcA написа:Много ясноПо-добре от е36 седан гол кат пушка за същата кинта... Мерсим
Нека ми е зле с 46цата
![]()
А викаш те мацките, много ще различат чисто нова Е36 от същата на 200к км... я по-добре е46, тая кола не е за гъзари пич.

Ти и оная е46 дето я продаваше преди време, искаше и майка си и бащи си нали ? За тях пари да ти кажа ли какво може да се вземе ? Айде стига с тоя "пазар".. тази кола е за колекционери както каза някой, не е за българин.
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Абе хубава ...хубава ..ама 7 000 Eu ...не си ги заслужява ,виж ако сам на 60 години и реша че това ще ми е последната кола по става... 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
един случай по този случай-имам познат,къде на вуйчо му 36-та е подобна.преди години човечеца бачкал до горубляне и вижда на автовоза зелено бмв и отива да хвърли поглед.18-ска,автомат,много добра,май в мили беше километража даже,не помня.на някви 6-70 000км.пита за цена-10-11 000$ ,плаща и си я прибира.кара си я рядко,че има и други,поддържа я перфектно и още си е такава добра 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
kiro_320 написа:uCnaHeTcA написа:Много ясноПо-добре от е36 седан гол кат пушка за същата кинта... Мерсим
Нека ми е зле с 46цата
![]()
А викаш те мацките, много ще различат чисто нова Е36 от същата на 200к км... я по-добре е46, тая кола не е за гъзари пич.![]()
Бе бате... 46цата, която бях пуснал, бе на цената на тая 36ца... Ко ме занимаваш с глупости

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
Е.Димитров написа:nakoone написа:И на мен колата ми харесва,няма значение че е на 15г..
Ако имах парите щях да я взема.Поне ще знам че е на реални километри.![]()
И сега караме стари коли,само че не знаем на колко хиляди км са.
Ти заеби тая,кола не се плаши от каране а от стоене,земеш ли я тая,след смяна на маслото като лейка ше стане,всички гумички са станали на кокъл,пружините са се слегнали,накладки най-вероятно за раздвижване,ако спреш един автомобил за 2-3 дена погледни му дисковете да видиш как са целите в ръжда..
Един приятел преди години,някъде около 1993 та си взима една лада 1600 ,беше на много малко километра и не била мърдана поне 2-3 години,беше залепнал съединителя-няма отлепяне,аде гумички,ала бала-всичко...

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Имаше и една 2002-ка в ибей на 700 км...
Има си ги такива коли колкото и странно да е. Нали и един колега от Варна си беше взел наскоро Е24 М635 на 1500 км.
Тази кола си струва да я вземеш за колекционерска. Аз такава постна Е36-ца не бих си взел никога. Даже като цяло Е36 не бих си взел, но ако имах излишни пари бих я купил, защото такива коли са си интересни, макар и да нямат кьорава екстра...

Тази кола си струва да я вземеш за колекционерска. Аз такава постна Е36-ца не бих си взел никога. Даже като цяло Е36 не бих си взел, но ако имах излишни пари бих я купил, защото такива коли са си интересни, макар и да нямат кьорава екстра...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Сигурен съм че човечецът се е погрижил годините да не повлиаят на колата.
Нали имаше някви помии,които се наливат в цилиндрите и при валовете за да пазят от клеасване,залепване и т.н.
и ако я е оставил на трупчета през тези години и е намазал тампоните с грес просто тая кола ще е в пъти по добра от някоя чисто нова.
Както беше писал един колега вземете ново Е90 и това Е36 и да видим кои пръв ще ревне на майсторите в сервиза.
На това Е36 му трябват оригинални нови бели мигачи + М 17-ка с вдойната спица и това е кола 1 път!
Няма удар по нея няма криви фуги няма счупени подкалници и въздуховоди,корите жабката сичко си е на мястото.Много ме е яд че нямам парички с кеф бих я купил
Нали имаше някви помии,които се наливат в цилиндрите и при валовете за да пазят от клеасване,залепване и т.н.
и ако я е оставил на трупчета през тези години и е намазал тампоните с грес просто тая кола ще е в пъти по добра от някоя чисто нова.
Както беше писал един колега вземете ново Е90 и това Е36 и да видим кои пръв ще ревне на майсторите в сервиза.
На това Е36 му трябват оригинални нови бели мигачи + М 17-ка с вдойната спица и това е кола 1 път!
Няма удар по нея няма криви фуги няма счупени подкалници и въздуховоди,корите жабката сичко си е на мястото.Много ме е яд че нямам парички с кеф бих я купил

то имаше още един с 840 и М5 Е34 на по 19.000 км. беше ги купил от едно представителство в германия..не помните ли случая?