Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 27 Мар 2010, 21:01

http://novinitepro.bg/bulgaria/beznakaz ... l_items=38

Надявам се да има справедливост за такива изроди.Дано да приемат скоро закона за защита на животните!!!!! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

Ако искате да променим това.Моля, подпишете тази петиция:

http://bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html
Последна промяна blackrider на 27 Мар 2010, 21:18, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Re: Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!

Мнение от M3 E92 » 27 Мар 2010, 21:03

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 27 Мар 2010, 21:04

Трябва ли да има масови протести за да се стигне до приемане на този закон? Или никой от нас не го е грижа за тези беззащитни същества? Или може би протестираме само когато сме засегнати самите ние? Кучето даже не е било бездомно! :banghead:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 27 Мар 2010, 21:11

тоя да гние в адски мъки дано мама му прищипана да е.а. Що за изверг трябва да си за да отрежеш краката на това пък и на каквото и да е друго същество.И то душа носи горкото. :ranting: На такива и смъртна присъда ще им е малко :ranting:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 27 Мар 2010, 21:14

България, колега, България... :confused: Каквото и да е наказанието, нищо не може да върне краката на горкото кученце :cry:
http://www.vbox7.com/play:0426fd76 :|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 27 Мар 2010, 21:34

M3 E92 написа:България, колега, България... :confused: Каквото и да е наказанието, нищо не може да върне краката на горкото кученце :cry:

Ето линк към филма:
http://zamunda.net/details.php?id=20804 ... rtcomments

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 27 Мар 2010, 21:54

blackrider написа:
M3 E92 написа:България, колега, България... :confused: Каквото и да е наказанието, нищо не може да върне краката на горкото кученце :cry:

Ето линк към филма:
http://zamunda.net/details.php?id=20804 ... rtcomments

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 27 Мар 2010, 21:55

Да му отрежат к*ра на тоя боклук с тъп нож дано !!! :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 27 Мар 2010, 21:57

Може да ме оплюете след това, което ше напиша, но като малък кучета са ме хапали и тогава чист късмет беше, че брат ми се появи, защото не се знаеше какво щеше да се случи с мен... а може би повечето от вас са забравили за 2-годишното момиченце, което почина от нахапване на кучета... според мен трябва всички бездомни кучета да се изтребят или евентуално по-малките да се настанят в някой приют, а собствениците, които разхождат кучето си без наморник и каишка, направо да им ги конфискуват

Не защитавам постъпката на този... това наистина е ужасно и безмилостно, но хората са по-важни от животните и всякакви защитници и петиции ще доведът само до по-лоши неща... дано не се повтори случая с малкото момиченце..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 27 Мар 2010, 22:05

6per40 написа:Може да ме оплюете след това, което ше напиша, но като малък кучета са ме хапали и тогава чист късмет беше, че брат ми се появи, защото не се знаеше какво щеше да се случи с мен... а може би повечето от вас са забравили за 2-годишното момиченце, което почина от нахапване на кучета... според мен трябва всички бездомни кучета да се изтребят или евентуално по-малките да се настанят в някой приют, а собствениците, които разхождат кучето си без наморник и каишка, направо да им ги конфискуват

Не защитавам постъпката на този... това наистина е ужасно и безмилостно, но хората са по-важни от животните и всякакви защитници и петиции ще доведът само до по-лоши неща... дано не се повтори случая с малкото момиченце..

За мен кучето е най-умното животно просто всичко е според зависи как човек се отнася с него .... Имахме кавказка овчарка минаваше всеки ден един мъж с детето си и постоянно закачаха кучето докато един ден кучето не беше на терасата вързано за тръба висока 1.50 и се откачи и му разкъса кракът на онзи ром ... Кучето беше повече от възпитано изпълняваше всякакви команди и не се пускаше без причина ... Така че каквото се почукало такова се обадило ... Не отричам че има и големи изроди из градовете но поне в Плевен понамаляха не са като преди на глутници по 10 15 кучета ...
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 27 Мар 2010, 22:06

6per40 написа:Може да ме оплюете след това, което ше напиша, но като малък кучета са ме хапали и тогава чист късмет беше, че брат ми се появи, защото не се знаеше какво щеше да се случи с мен... а може би повечето от вас са забравили за 2-годишното момиченце, което почина от нахапване на кучета... според мен трябва всички бездомни кучета да се изтребят или евентуално по-малките да се настанят в някой приют, а собствениците, които разхождат кучето си без наморник и каишка, направо да им ги конфискуват

Ама си в много голяма грешка колега.Едно е да те нахапе куче докато се разхождаш между блоковете,друго е да отрежеш краката на вързано куче в двор! Това,че държавата се отнася с пренебрежение към проблема с бездомните кучета е съвсем друго нещо и няма нищо общо с темата. И мен като малък са ме хапали кучета ама ся имам 12.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Мар 2010, 22:11

Ти правиш ли разлика между това което ти се е случило,и темата която се дискутира в момента :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 27 Мар 2010, 22:21

Ти видя ли кучето? Видя ли му погледа? Прилича ли ти на озверял и кръвожаден убиец на деца? :banghead: :banghead: :banghead:

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 27 Мар 2010, 22:29

този е някъв уникален болкук - акъла ми не може да измисли наказание което наистина заслужава
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 27 Мар 2010, 22:32

...на изверга и четирите крайника са му за рязане...
Последна промяна nightdriver на 27 Мар 2010, 22:41, променена общо 1 път
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата