Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
Модератор: Общи модератори
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Re: Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
RSxRacer написа:И мен като малък са ме хапали кучета ама ся имам 12.

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Такъв к'вото и да му се случи все ще му е малко...
То че и аз съм размазвал куче от бой, стрелял съм ги (някое може и да се е гътнало- знам ли) си е вярно... И 100% пак ще имам такива случки, но никога не е било и няма да бъде без причина... Скочи ли някое да хапе- убивам го без да го мисля, това че съм ЗА да се избият уличните псета също е вярно, но такова нещо не ми го побира главата... Какъв ненормалник трябва да си да отрежеш краката на животното
То че и аз съм размазвал куче от бой, стрелял съм ги (някое може и да се е гътнало- знам ли) си е вярно... И 100% пак ще имам такива случки, но никога не е било и няма да бъде без причина... Скочи ли някое да хапе- убивам го без да го мисля, това че съм ЗА да се избият уличните псета също е вярно, но такова нещо не ми го побира главата... Какъв ненормалник трябва да си да отрежеш краката на животното

Жал ми е за животното и се надявам този боклук нещастен, който го е направил, да получи заслуженото си , този трябва с камъни да го убият 

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Ебаси, почвам да се чудя дали не трябва наистина да свърши света 2012-та, ама само за хората...
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Без коментар .К'вото и да кажа ще е малко ,а какво му мисля на този да не го стига ,че ще трябва да го лежа като за човек 

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

много ми е жал за кучето ама... да ви имам приоритетите...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
nightdriver написа:...на изверга и четирите крайника са му за рязане...
И петте бих казала..
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ZLATEN написа:RSxRacer написа:И мен като малък са ме хапали кучета ама ся имам 12.
сега кажи че ги гледаш и в апартамент, като един идеот под нас
Гледам само едно в нас... другите са на село и бягат в 2 декара двор,всяко си живее в клетка,а скоро и теракот и подово ще си имат

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
biberon4o написа:Жал ми е за животното и се надявам този боклук нещастен, който го е направил, да получи заслуженото си , този трябва с камъни да го убият
И аз мисля така колега, но да не забравяме, че живеем в страната на неограничените възможности. Ще се говори още ден, два и после все едно нищо не е било, и всичко си продължава по старо му !
Твърдо ЗА съм изтребването на бездомните кучета ( нападащи хора ), но неразбирам какъв човек трябва да си за да причиниш това на горкото животно което нито е бездомно нито е зло. Някога ако постъпя по някакъв подобен начин с мойто куче - моля Ви убийте ме без да се замисляте !
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
абе в наща хубава държавица никой няма му напрай нищо на тоз,...............ама онзи горе гледа ,нали се сещате.......

6per40 написа:Може да ме оплюете след това, което ше напиша, но като малък кучета са ме хапали и тогава чист късмет беше, че брат ми се появи, защото не се знаеше какво щеше да се случи с мен... а може би повечето от вас са забравили за 2-годишното момиченце, което почина от нахапване на кучета... според мен трябва всички бездомни кучета да се изтребят или евентуално по-малките да се настанят в някой приют, а собствениците, които разхождат кучето си без наморник и каишка, направо да им ги конфискуват
Не защитавам постъпката на този... това наистина е ужасно и безмилостно, но хората са по-важни от животните и всякакви защитници и петиции ще доведът само до по-лоши неща... дано не се повтори случая с малкото момиченце..

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
krystal написа:nightdriver написа:...на изверга и четирите крайника са му за рязане...
И петте бих казала..
...точно , без право на разплод !
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Случката е ужасна наистина...обаче Какво си мислят хората, като правят разни петиции и групи във Фасебук...
Това ще отмине като всичко останало...Хората цъкат с език, джойнват се в някаква смотана безмислена група, говорят как те не правят така, обаче всичко си остава на думи....после правят всичко както им е по-лесно.
Забележете колко хора има в тази група http://www.facebook.com/home.php#!/grou ... 7479131898
и какво...близо 70к човека, са взели тази идея сериозно, обаче живеем в същата кочина. Та резултата от цялата "работа" излиза, че сме много двулични
други резултати йок.
Това ще отмине като всичко останало...Хората цъкат с език, джойнват се в някаква смотана безмислена група, говорят как те не правят така, обаче всичко си остава на думи....после правят всичко както им е по-лесно.
Забележете колко хора има в тази група http://www.facebook.com/home.php#!/grou ... 7479131898
и какво...близо 70к човека, са взели тази идея сериозно, обаче живеем в същата кочина. Та резултата от цялата "работа" излиза, че сме много двулични

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
тоя боклук искам да му скачам на лицето ,да късам със зъби месо от тялото му
да пикая в устата му и да забивам клечки под кирлясалите му нокти.
да го пусна на моите мангали да го изнасилват и да го затворя в гаража си с трите псета.
кълна се,че ще продължа да скачам по главата му и ще му изям чарвата,белия дроб и бъбреците.
дайте ми го.
да пикая в устата му и да забивам клечки под кирлясалите му нокти.
да го пусна на моите мангали да го изнасилват и да го затворя в гаража си с трите псета.
кълна се,че ще продължа да скачам по главата му и ще му изям чарвата,белия дроб и бъбреците.
дайте ми го.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.