Logitech Z-5500 проблем.Разрешен.Сега въпрос.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Re: Logitech Z-5500 проблем.

Мнение от Coulthard » 26 Мар 2010, 23:13

Най-евтиният и почти задължителен ъпгрейд когато си купуваш такъв клас колони се нарича звукова карта Creative некъв модел който ти харесва ценово и подържа 5.1 (всички го поддържат) слагаш на компа и се учудваш от разликата в звука до 30% по-качествен звук за около 40-50лв. и най-вероятно 90% сигурно решение на проблема
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 28 Мар 2010, 7:21

Абе не му е проблема в компа май, стига с тая карта... Да зема да натоваря мойте да ги докарам у вас на твоя комп, да видим че свирят ли. Ама си ми далече. Виж провери тез напрежения в контактите, защото може да имаш някакъв ефект от там, аз имах мниналата година подобен случай, не с колони точно. Щом на друго място не правят проблем, проблема е у вас. Това е яка машинария и си иска своето.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 28 Мар 2010, 8:37

Не мога да помогна ама какви пари са тия колони. Доста ласкави мнения има.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 28 Мар 2010, 9:47

Elesar74 написа:Абе не му е проблема в компа май, стига с тая карта... Да зема да натоваря мойте да ги докарам у вас на твоя комп, да видим че свирят ли. Ама си ми далече. Виж провери тез напрежения в контактите, защото може да имаш някакъв ефект от там, аз имах мниналата година подобен случай, не с колони точно. Щом на друго място не правят проблем, проблема е у вас. Това е яка машинария и си иска своето.

Радвай се че си във форум за автомобили а не музикален или технически, че всички щяха да ти се смеят, а относно изказаното ти мнение за проблема май повтаряш 90% от предходните.... всяка жаба да си знае гйола
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 28 Мар 2010, 14:13

Сега съм ги вързал с 2 разклонителя към контакт от другата стая :mhihi: ...вече 5 мин свирят - остават още към 30...ако пък няма проблем - явно ще да е от контактите ..

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Мар 2010, 14:15

Dimitroff написа:Сега съм ги вързал с 2 разклонителя към контакт от другата стая :mhihi: ...вече 5 мин свирят - остават още към 30...ако пък няма проблем - явно ще да е от контактите ..

Пиши след половин час да видим какво е станало :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 28 Мар 2010, 14:29

И к'во се'а, контакта ли се оказа?
In Ban We Trust!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 28 Мар 2010, 15:43

Mи ... за момента свирят...не насичат...теста продължава. :lalala:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Мар 2010, 15:49

Toка ще да е . Аз съм имал подобен случай, ама с монитор. ЛЦД монитор, ма трепери като руски Темп от средата на 50 години. Сменям монитора, бе д*ба и новия така си трепери :mhihi: Сменям дата кабела, сменям видео картата, нема подобрения :mhihi: Включих го в друг контакт и се оправи :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 28 Мар 2010, 15:56

Coulthard написа:
Elesar74 написа:Абе не му е проблема в компа май, стига с тая карта... Да зема да натоваря мойте да ги докарам у вас на твоя комп, да видим че свирят ли. Ама си ми далече. Виж провери тез напрежения в контактите, защото може да имаш някакъв ефект от там, аз имах мниналата година подобен случай, не с колони точно. Щом на друго място не правят проблем, проблема е у вас. Това е яка машинария и си иска своето.

Радвай се че си във форум за автомобили а не музикален или технически, че всички щяха да ти се смеят, а относно изказаното ти мнение за проблема май повтаряш 90% от предходните.... всяка жаба да си знае гйола

Колега, колко пъти беше казано това за картата, ама и ти да го повториш оти си големия разбирач, нали. Или не си четеш мненията. Не бери грижа за мене аз къде и колко се излагам, а виж колегата май си е решил проблема, това е важното. Ако пък се надуваш с компетенциите си, дето май никаква работа не вършат в случая, земи поне се научи да пишеш правилно за жабите и гьоловете, гледам, разбираш ги тия неща.

P.S. Тествай колега, може и да си на прав път. Ма да не се обаждам много, че някой "техничар" или "музикант" ще ми се смее.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 28 Мар 2010, 16:25

И ко стана, познах за контактите ли квооо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

"смени картата :bowdown: :bowdown: :bowdown: "
In Ban We Trust!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 28 Мар 2010, 17:42

Стига сте се карали :mhihi:
То...най-лесно е да сменя...компютъра, колоните, че и жилището, за да съм удовлетворен на 100%...ама не става така - това е като майстор дето вика само "купи това, купи онова...а не поправя - само заменя!"

Колоните все още свирят - аз все още не вярвам...ще видим тая работа...
Картата, че ще се сменя - ще се сменя, обаче не е в това въпроса - пак казвам - аналоговия радио-касетофон няма звукова карта, а и при него правеха проблеми колоните ...

Ако свирят без проблеми до довечера - ще ги включа в друг контакт в стаята, в която са, за да не ме дразни разклонителя...ако има проблем - значи е от контактите в хола - ще пробия стената между хола и спалнята, за да прекарам един кабел за разклонител от спалнята...дано да се реши с това проблема...
Ако всичко е наред - до ден-два темата ще е с катинар, а аз с усмивка :winky:

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 29 Мар 2010, 17:14

Вчера свириха доста дълго време...снощи гася всичко-тази сутрин ги пускам и си викам...излизам - ако като се върна работят, значи е било от контакта...

...сега влизам вкъщи...пак са спрели...загасих ги-починаха 10-15 мин, пуснах ги...свириха към 30 мин и пак се почна...насичат, насичат...пък спрат... :banghead: :banghead: :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 29 Мар 2010, 17:16

Мести ги в спалнята :lol:
In Ban We Trust!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 29 Мар 2010, 18:01

Не е смешно - в спалнята съм ги включил...с удължители (иначе колоните са в хола)...и проблема пак е на лице..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата