Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
B U L L I написа:тоя боклук искам да му скачам на лицето ,да късам със зъби месо от тялото му
да пикая в устата му и да забивам клечки под кирлясалите му нокти.
да го пусна на моите мангали да го изнасилват и да го затворя в гаража си с трите псета.
кълна се,че ще продължа да скачам по главата му и ще му изям чарвата,белия дроб и бъбреците.
дайте ми го.
Що за инфантилно поведение се демонстира в този форум и то от модератор!
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:B U L L I написа:тоя боклук искам да му скачам на лицето ,да късам със зъби месо от тялото му
да го пусна на моите мангали да го изнасилват и да го затворя в гаража си с трите псета.
кълна се,че ще продължа да скачам по главата му и ще му изям чарвата,белия дроб и бъбреците.
дайте ми го.
Инфантилен?????
Аз с най-голямо удоволствие ще продължа след BULLI след като се умори с посочените действия!
В цивилизованите държави щеше да има следствие и немалка присъда за виновника.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз обожавам животните и ,грях ми на душата ама ми е по-жал за животните отколкото за ...хора,значи тоя изрод дано пукне...мамк*а му,даже не четох публикацията за тоя случай...защото знам че ще ми стане лошо и ще се разтроя...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Тъжната истина за нашия манталитет...
Наскоро четах статия за един доклад на фондация четири лапи, повярвайте това кученце не е единственото...
И BULLI би трябвало да направи това по канал 1, за да има някъв успех

Наскоро четах статия за един доклад на фондация четири лапи, повярвайте това кученце не е единственото...
И BULLI би трябвало да направи това по канал 1, за да има някъв успех

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Georgi написа:Elesar74 написа:B U L L I написа:тоя боклук искам да му скачам на лицето ,да късам със зъби месо от тялото му
дайте ми го.
Инфантилен?????
Аз с най-голямо удоволствие ще продължа след BULLI след като се умори с посочените действия!
След вас може да го дадете към мен да го повлача малко из гората хептен да го направя на гъз тоя боклук !

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Georgi написа:Elesar74 написа:B U L L I написа:тоя боклук искам да му скачам на лицето ,да късам със зъби месо от тялото му
дайте ми го.
Инфантилен?????
+ 1
Tова безумие е извършено от човек / грешка - 220% не е човек/, а от боклук, който явно няма и капка милост и жал...еба*ти и изверга, направо не мога да повярвам, че се случват такива неща

И това дето е написал Були, пак ще му е малко на нещастника

/А по повод на това кой какво прави - ами вижте групата в бука колко народ има, вижте в петицията после колко са....супер направо...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- nelidoncheva
- Потребител
-
Изроди като този не трябва да са нито на улицата,нито в затвора,а на два метра под земята!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Хората са СМЕ чудовища !
Да не забравяме за живо драните кучета в Китай !
За тюленчетата убивани със сопи ,за убийствата на слоновете и носорози , за всякак ядени ,сушени ,пържени маймуни и други езотични животни.и т.н. Списъка е безкраен .
Въпреки всичко този случай е потресаващ .
Подкрепям колегите и "инфантилния " модератор !
Елизар, ти си просто феноменално .... !
Да не забравяме за живо драните кучета в Китай !
За тюленчетата убивани със сопи ,за убийствата на слоновете и носорози , за всякак ядени ,сушени ,пържени маймуни и други езотични животни.и т.н. Списъка е безкраен .
Въпреки всичко този случай е потресаващ .
Подкрепям колегите и "инфантилния " модератор !
Елизар, ти си просто феноменално .... !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
M2PR написа:
/А по повод на това кой какво прави - ами вижте групата в бука колко народ има, вижте в петицията после колко са....супер направо.../
68 000 на 8000 подписали .Явно хората са загубили вяра ,че нещата в милата ни родина могат да се получат по този начин

Елесар като е модератор к'во -забранено му е да изказва позиция ли

С удоволствие ще подкрепя това което е описал BULLI

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
- ventostz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече не кара такива талиги
Абсолютен изрод, а всеки който е гледал филма Earthlings.. знае за какво иде реч.. наистина жалко че съществуват такива индивиди.. те не заслужават да са живи 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Elesar74 написа:B U L L I написа:тоя боклук искам да му скачам на лицето ,да късам със зъби месо от тялото му
дайте ми го.
обади ми се като дойдеш на събора да ти покажа колко съм инфантилен.
и като съм модератор какво,да си заровя главата ли?
не случайно кучето е нарочено за най добрия приятел на човека,
тези същества достатъчно страдат по улиците,че да им причиняваме страдание,
по тази тема съм безкомпромисен,стоя зад думите си и дори ако сега ми звънне някой и ми каже,
"ела знаем кой е", аз тръгвам на момента,без да се замисля за последствията.
малко хора тук знаят каква е причината да страдам така за тези същества,
но много хора ме познават и знаят,че аз не съм голословен.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
B U L L I написа:тоя боклук искам да му скачам на лицето ,да късам със зъби месо от тялото му
дайте ми го.
Кротко момче,кротко. За всеки си има майстор спокойно

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Elesar74 написа:
Понеже несъм модератор направо го пускам с отрязани крака при мойте псета да видим тогава къде ще бяга копелето мръсно

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
VesoPesa написа:Ебаси, почвам да се чудя дали не трябва наистина да свърши света 2012-та, ама само за хората...