Сметката за ТОКА - 3000......за месец!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Сметката за ТОКА - 3000......за месец!
ME4KY написа::help:
Спри да спамиш.

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
georgymk написа:павката написа::shock: ,е че как става някой да се вържи на твоя елмер,кабелите ще се виждат и като минава касиер ще забележи
Повярвай ми има....дори познавам хора който са така и от години не са плащали ток
Е нали даже имаше един общинар от герб, не знам в кой град беше точно, ма си беше вързал заведението към уличното осветление

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
И аз имам закачка с Е-он.Преди месец пропуснах да си платя тока за сумата от 83.62лв.Разбира се бях изключен по каналния ред
Само че,техниците не са звънали да предупредят,че отсвирват захранването...В това време големият ми син (9г) се е прибрал от училище и разреван и уплашен звъни на жена ми...няма ток и т.нт...Така жена ми респективно ме изкривява по телефона и хуква към офиса на е-он да ги помоли да възстановят захранването.Първо плаща сметката,после 19 лв такса присъединяване и накрая я информират,че ток ще имаме на др.ден до обед
За извънредно прикачане са и поискали още една такса от 19лв...Така всичко е законо и по процедура.Прибирам се около 22 ч. в къщи и романтика...
ток няма...Имам генератор,но какво са ми виновни съседите?А жената...
и други такива екстри.
Осъзнах грешката си!Алилуя...Е-ОН ме превърна в друг човек...дресиран! Алилуя!Да прави са !На некоректните платци ножици!!!Как така мишка като мен ще си позволи лукса да не плаща?И не били длъжни да звънят по домовете че прекъсват захранването...
Така...намериха си върл фен в мое лице.На следващия ден им платих новата сметка от 96лв в монети по 1,2,5 10 стотинки.Броиха я 4 касиерки 26минути.Усмихваха се ама им вряха фъшкиите
Предупредих ги че вече така ще плащам
И аз си имам процедури!!!

Осъзнах грешката си!Алилуя...Е-ОН ме превърна в друг човек...дресиран! Алилуя!Да прави са !На некоректните платци ножици!!!Как така мишка като мен ще си позволи лукса да не плаща?И не били длъжни да звънят по домовете че прекъсват захранването...
Така...намериха си върл фен в мое лице.На следващия ден им платих новата сметка от 96лв в монети по 1,2,5 10 стотинки.Броиха я 4 касиерки 26минути.Усмихваха се ама им вряха фъшкиите

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
Колега и един съвет - изключваш всички електроуреди, махаш бушона в таблото и на негово място връзваш един мощен диод. Крадеца на ток (ако има такъв, а аз съм много убеден в това) изведнъж ще остане на тъмно със изгоряли електроуреди - най вероятно некое от близките заведения е 

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Начини много, стига да разбираш малко. Съседа отгоре си беше избил стената на спалнята за да стигне до проводниците които вървят по етажите (на всеки етаж има табла) И от 5 годни не беше мплащал почти нищо, но го надушиха някак...
В случая и аз не разбрах към какво точно се беше вързал, но не беше към нито един от другите апартаменти.
В случая и аз не разбрах към какво точно се беше вързал, но не беше към нито един от другите апартаменти.

Cobb написа:Начини много, стига да разбираш малко. Съседа отгоре си беше избил стената на спалнята за да стигне до проводниците които вървят по етажите (на всеки етаж има табла) И от 5 годни не беше мплащал почти нищо, но го надушиха някак...
връзва се директно към мрежата преди някой от електромерите
Cobb написа:Начини много, стига да разбираш малко. Съседа отгоре си беше избил стената на спалнята за да стигне до проводниците които вървят по етажите (на всеки етаж има табла) И от 5 годни не беше мплащал почти нищо, но го надушиха някак...
Към стълбищното осветление се е вързал и пак сте му плащали сметките, ама вкупом

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Егати хитреца.
А относно сметките,те тоя месец наистина вече се уляха с тоя ток.
Към автора на темата и в медиите да отидеш не вярвам да стане нещо,скоро даваха пак някакви хора с 3000 лв сметка за един месец и не съм чул да не са я платили.

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Колега много са те резнали , но замен това си е грешка от ЧЕЗ , при нас се получи горе доло същото , но цифрите са доста по-малки от колкото при теб , 3 месеца подред ни идва сметка 300 , та и отгоре , а съседите до нас който имат и боилер на ток , който несе гаси имат по-малко и от половината , та на събрание на входа се оказа , че нащо семейство има най- голяма сметка за ток. При теб случая е доста по-сериозен , като за начало ходи и искаи обяснение как се получава сметка за ток колкото на един квартал , а после взимаи по-сериозни мерки
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Направо заведи дело за морални щети - изпаднал си в стрес, не си могъл да спиш няколко дни, карате се с жена ти, нарушил ви се е сексуалния живот и т.н. И им забий едно яко обезщетение, за колкото имаш пари да си платиш иска. Но преди това ми се обади да ти дам телефона на моя адвокат, той много харесва монополистите. 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз платих сравнително малка сума- 12лв, после още една от 3лв ... НО за апартамент в който не живее никой и няма нито един бушон на таблото 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Преди време ползвах инцидентно една гарсониерка, в която по принцип никой не живее -по няколко дни в месеца и си викам-може 5 лева ток да съм изгорил, ама трябва да се плати, защото ще отрежат захранването...Да, ама не-колкото пъти ходих да питам в пощата каква е сметката (няколко месеца поред), толкова пъти отговорът беше "нямате нищо за плащане"... 

Никой не мое ма връне на селу!
bum_bum написа:Аз платих сравнително малка сума- 12лв, после още една от 3лв ... НО за апартамент в който не живее никой и няма нито един бушон на таблото
Пхаха наскоро четох как се опитали да минат един адвокат, само че мобилен оператор и го издухали много здраво. Човека си заключил сим картата в сейв, пред нотариус. И ествествено му пристигат някакви изговорени минути

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми аз им се обадих и им обясних случая, но казаха да си викам техник да замервал, незнам кво... но така или иначе имам достатъчно житейски проблеми, предпочитам да си плащам рекета там 2-3лв на месец пък да го духат,някога ко ми падне да крадна ток ще наваксам 

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3