Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
ритни го, напсувай го, но какво разбра като му отряза 4-те крака бе бах ти майката и психясал изверг..и аз не ги обичам кучета ( безразлични ми са) понеже обичам котки но това нещо говори за садист който тепърва ще си направи проява в малката селска среда. днес е куче, утре жив човек с тъп нож ще му отреже крайниците. дано го намерят и го вкарат в панделата
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
да му исъхнат ръцете на т'ва копеле дето е сторило това зло на животинката....на тоя и куршума му е малко,да го хвърлят в някоя килия без светлина,храна и каквото и да било

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Какъв куршум бе ? Максимални мъчения - рязане на крайниците му,кастриране,рязане на език,вадене на очи,ще му скъсам тъпанчетата със шиш,ще му скъсам и гласните струни.След това ще го оставя жив.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
В този форум, май нещо имам съмнение за това: свобода на словото. Или си играем на полицаи? В тази връзка, искам да попитам отговорните лица, ако имат смелост и доблест да кажат, къде ми зачезна последното мнение по темата, което беше бая дълго и защо? Благодаря.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Аз също видях,че мнението на колегата е изчезнало !
Както и да е - прав си,повечето дето сме ги писали тия неща няма да ги направим.Но темата не е за конкретния случай - темата е за насилието върху животните,което в последните 10 години зачестява със страшна скорост.
Както и да е - прав си,повечето дето сме ги писали тия неща няма да ги направим.Но темата не е за конкретния случай - темата е за насилието върху животните,което в последните 10 години зачестява със страшна скорост.
DanielzZz написа:Както и да е - прав си,повечето дето сме ги писали тия неща няма да ги направим.Но темата не е за конкретния случай - темата е за насилието върху животните,което в последните 10 години зачестява със страшна скорост.
Въпросът е, че трябва да има закон. После трябва да има и кой да го прилага! Аз просто седях, гледах и не можех да повярвам, че има такива болни мозъци!
И друго нещо - защо само този случай се спряга? Когато се случи такова нещо и има информация за него, трябва да се вади на показ! Гадно е, да! И аз много обичам животни, голяма слабост са ми, но трябва това да се навира в очите на хората, да се говори, да се недоволства и само така може да се промени нещо.
Ами за котето простреляно със стрела - нормално ли е? А болният мозък, който е убил кучето си с брадва?
За такива хора трябва да има закон! Американците може да са тъпи, да се малоумни, всякакви, но си имат закони. Там за най-малкото нещо - да си държал котката си 3 дни без храна, например, те съдят и глобата е доста солена. За по-сериозни неща, директно вкарват в затвора. Така трябва да бъде и у нас!

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
klintan66 написа:Хората са СМЕ чудовища !
Да не забравяме за живо драните кучета в Китай !
За тюленчетата убивани със сопи ,за убийствата на слоновете и носорози , за всякак ядени ,сушени ,пържени маймуни и други езотични животни.и т.н. Списъка е безкраен .
Въпреки всичко този случай е потресаващ .
Подкрепям колегите и "инфантилния " модератор !
Елизар, ти си просто феноменално .... !
http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1953515

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
А изгледа ли клипчето ? Как може такива боклуци да са кажи ми ! Изважда кученцето от клетката удря го един път и веднага го слагат да му дерат кожата кажи ми как може такива хора да живеят ! От все сърце им желая атомна бомба да получат тея жълти шибаняци ! За едното шибано палто да убият животинката
Не препоръчвам на такива като мен да гледат клипчето защото не е приятно ...

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Бе то и аз гледах клипчето и се зачудих собственика, как така не реагира още при първото отрязано краче, а трябваше да изчака да му отрежат всичките крайници.. Сетил се той, кога да се загрижи.. 

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Според мен само нищожен и тотално комплексиран и скапан човек би посегнал на животно. Като прочетох за тази гадна случка се сетих как преди доста време един комшия на село се заканваше че ще ми заколи кучето че много шум му вдигало- съответно аз го смазах от бой и до днес се съдим още, но в крайна сметка не заколи кучето ми а ходи с крива моцуна. Та според мен за хора дето посягат на животни-осакатяване!
p0wEr написа:А изгледа ли клипчето ? Как може такива боклуци да са кажи ми ! Изважда кученцето от клетката удря го един път и веднага го слагат да му дерат кожата кажи ми как може такива хора да живеят ! От все сърце им желая атомна бомба да получат тея жълти шибаняци ! За едното шибано палто да убият животинкатаНе препоръчвам на такива като мен да гледат клипчето защото не е приятно ...
![]()
![]()
Дали ще вземат кожа от теле или от куче каква е разликата ?
Иначе клипчето наистина е гадно, но е много голяма пропаганда спрямо Китай. Пишат че около тея ферми било забранено влизането на външни лица, обаче разбираш ли там оператор си имат и той снима ли снима. Според мен това дори не е в Китай, ако беше доказано че така "боравят" с животните, най-малкото САЩ щеше да забрани вноса на кожа.
Това са някакви катили които продават на черно или нелегално, АБСУРД това да е законна "ферма" в Китай, че даже да е пълно с такива!
по темата...
Според мен има нещо, но няма как да се види другата страна. Предполагам кучето е нахапало някой дете и баща му е "отмъстил", друга причина не виждам. То не че тая или друга причина го оправдава, но ако наистина няма причина, верно е за затвор!

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
kiro_320 написа:Според мен има нещо, но няма как да се види другата страна. Предполагам кучето е нахапало някой дете и баща му е "отмъстил", друга причина не виждам. То не че тая или друга причина го оправдава..|
ако наистина става дума за отмъщение, а не виждам друга причина, заради нахапване мога да оправдая човека, ако куче ме нахапе мен примерно директно ще го утрепя с ритници
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Да ви кажа честно колеги вече не знам дали има нещо което да ме учуди, има хора към хората са зверове та камоли към животните да изпитват милост.
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
kiro_320 написа:
Според мен има нещо, но няма как да се види другата страна. Предполагам кучето е нахапало някой дете и баща му е "отмъстил", друга причина не виждам. То не че тая или друга причина го оправдава, но ако наистина няма причина, верно е за затвор!
И дори да приемем ,че е така трябваше да осакати животното и да му отреже краката ли ?!? Така или иначе сега искат да го евтаназират ,да го беше убил ,а не да го изтезава .За мен е повече от показателно ,че тоя е некъв садист

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li