Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
Модератор: Общи модератори
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Re: Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
Искрено се надявам този "човек" да УМРЕ! скоро
(да е мъчително и бавно!)
Който може да причини такова нещо на животно - значи може да го причини и на човек! - никаква милост за този ИЗРОД!

Който може да причини такова нещо на животно - значи може да го причини и на човек! - никаква милост за този ИЗРОД!

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
От мой приятел, селски ветеринар съм чувал още по-потресаващи случаи, например как няколко пияници се събрали да пият, нямали мезе и отишли и си отрязали от бута на кравата. Животното е умряло часове по-късно в адски мъки. Не знам. Това не са хора!
Totogada написа:Искрено се надявам този "човек" да УМРЕ! скоро(да е мъчително и бавно!)
С най-голямо удоволствие бих му помогнал!

Крайно време е да се упражни натиск срещу парламента да се промени закона за защита на животните и зверства като това да се наказва подобаващо!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Моля ви ,заключете тая тема,верно,става ми лошо просто като си помисля какви идиоти има и как сърце ще ти даде да тормозиш едно истински и безрезервно благодарно същество....
Имам и куче и котка,просто такива добри животинки....
Имам и куче и котка,просто такива добри животинки....
- Niki__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F25 2.0d
Уникален изверг е тоя дето го е направил това.Подписвайте подписката та дано тия от парламента да направат нещо http://www.bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
за съжаление,няма надежда за кученцето и ще се наложи
да бъде приспано.
много ме заболя от това,защото чух същото
за моето куче преди години
да бъде приспано.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
B U L L I написа:за съжаление,няма надежда за кученцето и ще се наложи
да бъде приспано.
Моето преди години лекарите го убиха!

Много жалко за кученцето, но може би е по-добре така, защото няма да живее в мъки!

Дейба и тъпанара! Неска подписах петицията против него, толкова злоба да трябва да си насъбрал, не знам какъв трябва да си 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Georgi написа:Крайно време е да се упражни натиск срещу парламента да се промени закона за защита на животните и зверства като това да се наказва подобаващо!
Мда крайно време е да се приеме и да се спазва най-вече такъв закон за защита на животните!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Georgi написа:Крайно време е да се упражни натиск срещу парламента да се промени закона за защита на животните и зверства като това да се наказва подобаващо!
100% ще ме нахраните, ама...
Тоя закон изобщо не ми пука кога ще се промени, още по-малко пък трябва да се оказва натиск за това от който и да е...
Има далеч по-важни неща за приемане и промяна за да се губи време с закон за животните

Почвайте да сипвате с големият черпак- тъкмо ще хапна и ще икономисам някой лев...
ПС: Съглсен съм да има натиск за промени в закона само при едно положение- Да се намери механизъм който за 1 месец ще разкара уличните кучета и котки... Начина обаче е само един- изтребването им, и тук половината от вас ще изреват "Не може така", нали

- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
ms написа: Не може, ама друг начин май няма бързо да се реши проблемът... Е, при това положение хич не ми дреме за тоя закон в момента...
Няма да те храня щото нямам нерви да изпадам в полемики ,ама хайде да се замислиш малко -тия ще ги избием хуу бой с лопатата у главата и ги няма .А утре льльо щото не си е пазил разгонената кучка и някой я е оправил и тя е бременна изсипе 8,10 ,12 кутрета или котки навън кво .10 не са проблем,ама льольо не е един и кво пак същата . А идиота с триона както е налетял на тва кутре утре може да реши ,че аз ,ти ,детето ми някой му пречи и да ни подкара нас - е айде нема нужда . Та в тоя ред на мисли си е нужен закон ,за да си премахне причината ,а не следствието .Верно че тва е последна грижа в милата ни държава ,ама айде едно по едно да ги почваме да ги оправяме

п.с и не е толкова сложно да се реши въпроса с бедомните кучета ,но тогава доста народ ще спре далапапари от ЕС

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- ms
-
-
Bella написа:А утре льльо щото не си е пазил разгонената кучка и някой я е оправил и тя е бременна изсипе 8,10 ,12 кутрета или котки навън кво ...
========================
п.с и не е толкова сложно да се реши въпроса с бедомните кучета ,но тогава доста народ ще спре далапапари от ЕС
Пропускаш нещо- сега тоя закон не ме вълнува, но просто СЕГА... Да се приемел спешно заради тоя случай- значи да се загуби поне една седмица на парламента и отлагане на по-важни неща...
Ако ще се отлага приемането на други по-важни неща искам нещо просто: да няма улични мастии в най-кратки срокове- разбирай 1-2-3 месеца максимум... А това не става по хуманен начин

А за евро кинтите си права- за съжаление...
ПС: Да не чувам коментари "Те пък парламента к'во ли важно са приели досега"- и това е вярно за съжаление, ама излизането от кризата е по-важно от това как ще живеят кучета и котки

И защо си мислиш ,че този закон не е важен???Днес този е отрязал на живо краката на кучето утре някой като го ядоса ще отреже някой крайник на детето му. Да не мислиш ,че такива правят много разлика?
Чувал съм ,че в Лондон било пълно с лисици и катерици.Точно с такава численост каквата е и при нас с кучета и котки.Само че там никой не се опитва да ги трепе защото за убийство на животно се лежи мисля поне 3 год.ефективно и наколко хиляди паунда глоба.
А за численоста на бездомните кучета са виновни хората ,които ги изхвърлят на улицата или размножават безмозъчно.
Чувал съм ,че в Лондон било пълно с лисици и катерици.Точно с такава численост каквата е и при нас с кучета и котки.Само че там никой не се опитва да ги трепе защото за убийство на животно се лежи мисля поне 3 год.ефективно и наколко хиляди паунда глоба.
А за численоста на бездомните кучета са виновни хората ,които ги изхвърлят на улицата или размножават безмозъчно.
- ms
-
-
А сега познай к'ва е разликата м/у ситуацията в Лондон и БГ
Не, не е в държавата, хората, закона и т.н.- не само в това де... Като намериш разликата м/у лисица/катерица и улично куче/котка ще се сетиш...