Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
Модератор: Общи модератори
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Re: Изверг отряза 4-те лапи на беззащитно куче!!!!
Не, че не е важен, просто на фона на всичко което се случва сега, е на заден план. Ако и за другите работи се засягахте и вдигате толкова, колкото за едно куче...жалка работа
Лондон и да ги чуваме и не...кофти пример за сравнение

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хората сме виновни за уличните животни,хората ги караме да страдат и хич не ми е жал за човек на улицата а за животно,значи ако видя някой да торможи животно-хич няма да го бавя,закони за хората има,хората сме изроди,а 1000-2000лева са нищо като глоба,поне 6 месеца минимумзатвор,това е социопад,изрод....
Cobb написа:Не, че не е важен, просто на фона на всичко което се случва сега, е на заден план. Ако и за другите работи се засягахте и вдигате толкова, колкото за едно куче...жалка работа
Нещастник.Ти това за нормално ли го приемаш?Нали знаеш кои хора вършат такива работи.
пп Ако нещо имаш против ,че ти казвам така,пиши на лично къде да се видим и да ти го кажа в лицето.

GVT написа:Cobb написа:Не, че не е важен, просто на фона на всичко което се случва сега, е на заден план. Ако и за другите работи се засягахте и вдигате толкова, колкото за едно куче...жалка работа
Нещастник.Ти това за нормално ли го приемаш?Нали знаеш кои хора вършат такива работи.
пп Ако нещо имаш против ,че ти казвам така,пиши на лично къде да се видим и да ти го кажа в лицето.
Изтриха ненужния спам. Към колегата Cobb:
Ми виж ся, вдигам толкова за кучето, колкото трябва. Не е въпроса за кучето. Честно казано дори нямаше да пиша мнение ако го беше ударил с колата или нещо от сорта. Но толкова садистично действие, а и го е оставил живо... Къв човек трябва да си?!? Ако за теб е жалка работа, че му обръщам внимание, обръщай внимание на другите важни работи в държавата - популизма на едните и вината на другите... Ако този смее да направи т'ва с куче - ще посмее и с дете, както каза един колега по-горе - те тез' разлика много-много не правят... Но не искам това дете да е от моята рода, надявам се се сещаш що? Подсказка - него ше го намерят с мотиката до половината в задните части навряна...
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Ryapoff написа:Изтриха ненужния спам. Към колегата Cobb:
Ми виж ся, вдигам толкова за кучето, колкото трябва. Не е въпроса за кучето. Честно казано дори нямаше да пиша мнение ако го беше ударил с колата или нещо от сорта. Но толкова садистично действие, а и го е оставил живо... Къв човек трябва да си?!? Ако за теб е жалка работа, че му обръщам внимание, обръщай внимание на другите важни работи в държавата - популизма на едните и вината на другите... Ако този смее да направи т'ва с куче - ще посмее и с дете, както каза един колега по-горе - те тез' разлика много-много не правят... Но не искам това дете да е от моята рода, надявам се се сещаш що? Подсказка - него ше го намерят с мотиката до половината в задните части навряна...
Аз не искам кучето да е от мойта рода, та камо ли дете!!! И онзи измекяр дет много върти ножа не иска!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Разбира се че не се дига чак толкова много шум за самото куче, а за хора който се разхождат със такава диагноза. Иначе и на мен ми е много жал за кучето, животът ти е даден и никой няма право да те осакатява.
Щом го е направил безмилостно на куче, би посегнал по същия начин и на човек! А сега и да го хванат - нищо, ще му пуснат една глоба 200-300 лева и толкоз. Докато не си покаже садистичните наклонност върху някой човек, ама защо трябва да се стига дотам?
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Ryapoff написа:GVT написа:Cobb написа:Не, че не е важен, просто на фона на всичко което се случва сега, е на заден план. Ако и за другите работи се засягахте и вдигате толкова, колкото за едно куче...жалка работа
GVT, нямам, очаквах го.
Ryapoff, идеята ми беше друга. От дъжд на вятър стане някаква такава случка и всички скачат. А какво става със всичките невинни хора които умират всеки ден ? Никой не казва нищо за тях.
Нито го подкрепям, нито одобрявам, просто ми се струва жалко да се обръща толкова внимание на едно куче, при положение, че умират много повече хора и никой не казва нищо за тях. Слушам познати...не гледали новини, щото само за убити и умрели давали и не искали да чуват, че им било писнало, ама сигурно и на тях им е толква вътрешно за кучето.
Каква значение има как го е убил ? Ако някой пияндурник блъсне човек виновно, по малко ли ще му се радваш ако го докопаш ?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Cobb написа:Ryapoff, идеята ми беше друга. От дъжд на вятър стане някаква такава случка и всички скачат. А какво става със всичките невинни хора които умират всеки ден ? Никой не казва нищо за тях.
Нито го подкрепям, нито одобрявам, просто ми се струва жалко да се обръща толкова внимание на едно куче, при положение, че умират много повече хора и никой не казва нищо за тях. Слушам познати...не гледали новини, щото само за убити и умрели давали и не искали да чуват, че им било писнало, ама сигурно и на тях им е толква вътрешно за кучето.
Каква значение има как го е убил ? Ако някой пияндурник блъсне човек виновно, по малко ли ще му се радваш ако го докопаш ?
Абе ти кое не разбра-повечето хора са изроди,ние хората сме виновни за това да има толкова скитащи нещастни животинки,ние хората сме виновни да има нещастни инциденти и убииства,катастрофи и тн.Тука става въпрос за проявена жестокост към едно същество,едно невинно създание,невинно и наивно граничещо със съзнание на дете и жестокоста която е обзела някакъв ....незнам ,нямам думи за този...това...и за това че всъщност тази жестокост е съвсем нормално явление в нашето общество...и че всъщност именно от тук трябва да се тръгне,да станем по-добри,да се разкара лицемерието и подлостта,лъжата...Ако не се обърне специално внимание на подобни ...дефекти...то тогава няма смисъл от това дали някой се нуждае от помощ,дали някой е нещастен...дали имаме природа...дали ще те радва деня....
Не съм некакъв идиот в ония смисъл от "Зелените партии" и не ме боли особенно,но когато става въпрос за изтезание на невинно същество като това кученче...в състояние съм да си забравя връзката с "човешкото"...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е.Димитров уцели думата - ИЗТЕЗАНИЕ !!!
За това става дума . Всеки е против уличните кучета , котки , буклуци и дупки но в случая става дума за човек с изкривено съзнание .
Такива има в цял свят но някак си благодарение на преход ,манталитет или просто циганска жилка в нашето общество такива случки не правят кой знае какво впечатление .
Дете хвърлено на буклука ...
Убийство от пиян шофьор ...
Пияни ученици ...
Циганински барони ....
Отровено куче...
И .....НИЩО !
В това село поне десет човека знаят кой е . И пак - НИЩО !
Такова "Нищо" като съзнание на обществото се възпитава с години .
Превъзпитанието ми се струва ,че е невъзможно освен с диктатура примерно .
За това става дума . Всеки е против уличните кучета , котки , буклуци и дупки но в случая става дума за човек с изкривено съзнание .
Такива има в цял свят но някак си благодарение на преход ,манталитет или просто циганска жилка в нашето общество такива случки не правят кой знае какво впечатление .
Дете хвърлено на буклука ...
Убийство от пиян шофьор ...
Пияни ученици ...
Циганински барони ....
Отровено куче...
И .....НИЩО !
В това село поне десет човека знаят кой е . И пак - НИЩО !
Такова "Нищо" като съзнание на обществото се възпитава с години .
Превъзпитанието ми се струва ,че е невъзможно освен с диктатура примерно .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
В това село има СТРАХ !
Днес е кучето...утре не се знае...който има голяма уста...може да се нареди най-отпред...
Мамата си ебало!!
Кво стана с тоя народ ?!
Кво стана с ХОРАТА ?! - останаха дефицит сред изроди, садисти, мангали, наркомани, изнасилвачи и всякаква такава сган...
Не държавата - НИЕ сме си доволни, че сме оставили нещата да се изродят до такава степен и такива копеленца да живеят с чувство на безнаказаност и всесилие...
Днес е кучето...утре не се знае...който има голяма уста...може да се нареди най-отпред...
Мамата си ебало!!
Кво стана с тоя народ ?!
Кво стана с ХОРАТА ?! - останаха дефицит сред изроди, садисти, мангали, наркомани, изнасилвачи и всякаква такава сган...

Не държавата - НИЕ сме си доволни, че сме оставили нещата да се изродят до такава степен и такива копеленца да живеят с чувство на безнаказаност и всесилие...

Малко светлина в тунела..http://dnes.dir.bg/news.php?id=6122552&error404
Cobb написа:Ryapoff написа:GVT написа:Cobb написа:Не, че не е важен, просто на фона на всичко което се случва сега, е на заден план. Ако и за другите работи се засягахте и вдигате толкова, колкото за едно куче...жалка работа
GVT, нямам, очаквах го.
Ryapoff, идеята ми беше друга. От дъжд на вятър стане някаква такава случка и всички скачат. А какво става със всичките невинни хора които умират всеки ден ? Никой не казва нищо за тях.
Cobb,в стотиците случаи в криминалистиката когато са заловени масови убийци,в повечето случаи садисти,е доказано ,че първите стъпки са садистични наклонности към животните.Така,че точно при такива случаи трябва да се взимат мерки ,защото после е късно.

Cobb написа:Ryapoff, идеята ми беше друга. От дъжд на вятър стане някаква такава случка и всички скачат. А какво става със всичките невинни хора които умират всеки ден ? Никой не казва нищо за тях.
Нито го подкрепям, нито одобрявам, просто ми се струва жалко да се обръща толкова внимание на едно куче, при положение, че умират много повече хора и никой не казва нищо за тях. Ако някой пияндурник блъсне човек виновно, по малко ли ще му се радваш ако го докопаш ?
Никой не казва нищо за тях, щото сме свикнали и ни е един вид ежедневие. Не е правилно, изобщо не е добре, но това е реалността. Затова и не обръщаме толкова внимание на новините, в които дават снимки на баници, бивши автомобили, които са ударени от собствениците си, правещи се на Шумахер. Жалко е обаче, че и невинни хора загиват във войната по пътищата.
Жалко да се обръща внимание на едно куче? Може би е така, макар че и то душа носи, дори може да е направило много по-малко злини в живота си от теб и мен. Най-вероятно е радвало собствениците си и се е доверявало на хората, затова и този изверг го е докопал. Ако някой пияндурник блъсне човек и е виновен, ще се радвам да си понесе последствията. Ако този човек недай си Боже го познавам и ми е близък - ми пияндурника ще си понесе първо човешките последствия, а после и законовите. Честно казано ако кучето беше блъснато от някой пиян кат' кирка момък с бърза ИС-ка, ГСИ-ка или ГТИ Голфче, пак щеше да ми е неприятно, но някак си той не мисли много какво прави. А този го е направил с напълно ясно съзнание! Ето това е шибаното.
ПС: Към колегата, който спомена отровените кучета - колега, никога не бих отровил домашно куче, макар че мое е ставало жертва на такъв "човек". Но за бездомно, след като два пъти съм бягал от глутница от 14 кучета по черен път(не е много приятно да се чудиш ще те захапе ли за крака, който ти е на педала на колелото, или не), вече имам решение.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
krystal написа:Малко светлина в тунела..
Днес в "Телеграф" прочетох,че Русенска адвокатка ще се грижи за Мима и в най скоро време ще има банкова сметка за набиране на средства,защото имало възможност за опереция в чужбина.......а нашите ветеринари казаха,че нещата вървели към евтаназия
За болен циганин пари не давам,но за това кученце съм склонен да не карам една седмица колата и да заделя 100тина лева
п.с. Дано да го изправят хайванчето по някакъв начин

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!